За първи юни балони и цветя чакат ОКТОМВРИйските деца!

• 15 146
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  • Някъде в Европа...
Като слушам аз май много страхливо и бавно процедирам с даването на неща.... newsm78
Ама то страх лозе пази Mr. Green
Фрики, повярвай ми не си единствена... Ради също почти нищо не е ял, освен тиква, морков, картоф, ябълка, череша и круша, на пюре. Нищо от нашите чинии, само един път му дадох да си близне малко пъпеш..... и до там.

Между другото днес е акал само сутринта и то съвсем мъничко  Simple Smile. Смятам да изчакам още няколко дни само на кърма и после бавничко пак пюренца

# 286
Като слушам аз май много страхливо и бавно процедирам с даването на неща.... newsm78
Ама то страх лозе пази Mr. Green
Фрики, повярвай ми не си единствена... Ради също почти нищо не е ял, освен тиква, морков, картоф, ябълка, череша и круша, на пюре. Нищо от нашите чинии, само един път му дадох да си близне малко пъпеш..... и до там.
Аир не се притеснявай това означава че все още не е съвсем готов.Между другото и ние не сме от най-ящните така че спокойно.Е опитвал е от всичко по малко но да подчертая по малко Mr. Green

# 287
А,пропуснах-днес освен сефтето на детската кухня,направихме и още две сефтета-люлях я на люлката в едно квартално кафе и я качих на една кола от ония дето пеят и се клатят на едно място.Беше направо очарована.За щастие,обаче нямахме за още.Поне за сега...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135178&photo=62

# 288

Общи условия

Активация на акаунт