ЯНУАРЧЕТО расте, мама чува мъничкото сърчице!

• 14 589
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета!

Успях да попрочета някои от нещата, които сте писали преди. Виждам, че много от мамите ще имат втори бебчета и то с много малка разлика! Това е супер!
Аз имам две деца, които са на 8 и на 5 и половина. Разликата им е 2 години и половина, не е много малка, но са страшни дружки и на всякъде са заедно - на плуване, на Витоша, на рождени дни, заедно играят, заедно карат колела пред блока.... Много по-лесно е да имат сходни интереси и да ги водиш на всякъде заедно.

На мен за сега най-много ми пречи гаденето, като че ли се увеличава с всеки изминат ден, а ми се налага да пътувам много по градския транспорт и е ужасно!

За стриите да ви кажа, че с първата си бременност се мазах с какво ли не, но 1 седмица преди да родя за една нощ ми се появиха 4-5 стрии. С втората също се мазах с още по-какво ли не и пак една-две седмици преди да родя ми се появиха, този път много повече стрии. Явно наистина всичко е генетично и си зависи от типа кожа. Сега вече понеже няма на къде да става по-зле  Laughing не ми пука много. Е, надявам се Kloie да е права и при по-възрастни да не се появяват много  Laughing

На мен също ми казаха за ЖК да отида към 10-11 седмица.

Поздрави на всички и лек ден!

# 271
Ихааааа, колко много нови мами Simple Smile
Incandescent , nikitali, NeKa  welcome   bouquet .

DesiT, къде смяташ да се записваш на ЖК? Аз вече отчаяно търся някой нормален и компетентен доктор за целта.  smile3511

микки, в очакване сме какво е казал чичкото  Simple Smile .

# 272
  • В полите на Пирин планина
Момичета благодаря за топлото посрещане  Grinning

nikitali ние с теб сме набори - и аз съм на 33 години и чакам второ бебче / живи и здрави /.

Иначе се чувствам добре, не ми се гади, но имам усещането, че този път ще ми проличи доста по-рано от предишния - тогава в края на 4-тия началото на 5-тия започнах да сменям дрехите, а сега всичко ме дразни и ми стяга  Rolling Eyes

# 273
Здравейте Банда !
Влизам само да ви поздравя и да ви пейстна едно яко клипче .
Пуснете си само колонките .
Дано да ви хареса и на вас .
Пожелавам го на себе си и на всички ви .
Много усмивки от мен и лек ден !

ето го
http://www.youtube.com/watch?v=aEqp0zxPYjU

# 274
И аз благодаря за топлото посрещане!
Incandescent, не само че сме наборки, но изглежда че имаме и един и същ проблем с дрехите! Аз вече имам същия корем, какъвто имах в началото на пети месец  Embarassed Направо незнам как тогава ще изглеждам в петия  Laughing. Но нека само това да са ми проблемите!

# 275
  • София
Здравейте момичета, и аз вече зе замислям да ли не трябва да понапазаря за нарастващия си корем.Иска ми се да не е нещо което да е за бременни и да ми виси отвсякъде:)Вие от къде мислите да пазарувате?

# 276
Здравейте на всички и добре дошли на новите мами. Отбора става супер Simple Smile Предполагам че ще има още които със закъснение се включват. Аз лично нямам никакъв корем само забелязвам че като че ли ставам по широка прави ми впечатление понеже нямам никакви паласки. Предполагам че лятото ще си изкарам с моя размер дрехи. Първа бременност ми е предполагам че и при другите мами е така. Лек ден на всички и по малко гадене Laughing

# 277
  • Варна
Аз си купих няколко потника и туники от един индийски магазин във Варна, летни панталони по-широки имам от предния път, и си купих 2 поли от обикновен магазин, но с ластик на кръста и с паднала талия. Лятото е по-лесно, зимата какво ще правим  Laughing

# 278
  • В полите на Пирин планина
Аз определено ще си купя рокля / рокли  Peace Ако е по-свободна около талията и ханша е супер удобно. Предишният път бременеех почти по-същото време - синът ми е роден на 16.02.2004 - значи с един месец по-късно. Лятото, та даже и есента не съм носела дрехи за бременни - само зимен панталон си купих, още си го пазя и ще влезе пак в употреба, живи и здрави. Иначи пола/панталон на ластик е супер идея - ще поразгледам и аз за такива ...

# 279
За двете ни бъдещи многодетни мамчета,   bouquet Hug  bouquet

Дрехите още не са ми проблем, влизам си в моите, въпреки че си имам вече коремче Rolling Eyes
Ама и сега сезонът е благодатен, туники, широки панталони, Алекс е права, в студените месеци накрая ще сме като китове TiredАз имам дрехи и за зимен бременен сезон, ама дано вляза в тях.

# 280
nikitali, NeKa добре дошли при нас  Hug Ех колко се радвам само - толкова много бремелинки сме за януари - страхотна групичка си заформяме. Сигурно вече стигаме 50  Hug Hug

Lady_ivy:
Аз вчера свърших тази работа. Записах се при доктор Илиева от Вита. Страшно съм доволна от нея. Ходя при нея на прегледи вече повече от 7 години. Нейната колежка Кълвачева също е страхотна - и при нея съм била няколко пъти. И двете са млади - на около 35-38 г. и са много внимателни. Платих си абонаментна такса, която включва всички прегледи и изследвания до раждането. Хич не ми се занимава с лични лекари, които въобще не ги е грижа за теб, а и не се знае при какъв гинеколог ще те пратят на ЖК. Само незнам дали не е задължително да те запишат в поликлиниката, че си бременна  newsm78 Вие знаете ли нещо по въпроса?

На мен това ще ми е първото бебче живот и здраве, но вече си имам коремче  Laughing Слаба съм и може би затова веднага ми пролича  Mr. Green Още си влизам в панталоните, но си разкопчавам скришом копчето под б'рото Joy Joy Joy Щом зъболекарката ми забеляза, че имам коремче...  Joy Аз съм чувала, че чак в 3-4ти месец проличава, но аз май няма да съм от тези  hahaha Но най-важното е да сме здрави и ние и малките ни бебешори  Hug

Сладурки, дайде да измислим заглавийце за новата ни темичка и кой ще я пусне и ще допълни в списъчето и новите мамчета  Laughing

# 281
Привет мацки.За корем не ми говорете,защото аз и без това бях леко наедряла,а сега...ужас!!!А има още доста време BlushВажното е да сме добре,а пък килцата после ще ги сваляме.Относно новата темичка предложих още предният път ето това:
Няма радост по-голяма от това да бъдеш ЯНУАРСКА мама
Ако някой друг измисли нещо да го казва.
А за дрехите и аз си купих два потника доста широчки-100%памук,друго не съм си пазарила.Тук има доста предложения за бременно,но нищо от това не съм видяла в Бг. Sad

# 282
  • Варна
assydi не е влизала от сряда, дано е добре  Praynig но може би някой друг ще трябва да пусне темичка. Аз мога да я пусна, но ако има други желаещи мога да отстъпя ред  Laughing

# 283
Алекс,сигурни сме,че ще се справиш отлично,давай с темичката!!! Hug

# 284
  • Варна
Ето я новата тема  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт