Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с болката в зъбите по време на бременност?
Какви са разликите между брутната и нетната заплата по време на болничен отпуск?
Кои са най-важните покупки за бебето и кога е подходящото време за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с болката в зъбите по време на бременност?
Болката в зъбите по време на бременност може да предизвика контракции, така че е важно да се консултирате със зъболекар. През втория триместър има налични упойки за бременни жени. Почистването на зъбния камък е от съществено значение, тъй като венците стават много чувствителни по време на бременност.
-
Какви са разликите между брутната и нетната заплата по време на болничен отпуск?
-
Кои са най-важните покупки за бебето и кога е подходящото време за тях?
-
Как мога да се справя с чувството на нервност и стрес по време на бременност?
-
Защо коремите на бременните жени изпъкват над пъпа?
Извинявай, не съм искала да се заяждам.

Добре, че има от кой да взема тези пари назаем. Но после дори след като ги върна, ще си гледам спокойно детето девет месеца - само да ми е здравичко.
:
В работата имам една нервна злобаза колежка,която внася толкова напрежение и в без това напрегнатия раб.ден-направо е психо и психясва и мен,не ме е пощадила един път откъм емоции,за капак на всичко пък майка ми е редовно така...Един,ама един път не ме е пощадила само се сърди и недоволства от мен каква неблагодарна дъщеря съм,занимава ме само с нейни проблеми нон-стоп,а когато нещо се отнася до мене винаги го е забравила,защото нейните проблеми са на 1-во място....и винаги за довиждане ми казва как е дигнала рекордно кръвното и ще получела нещо! Ето одеве беше поредния ни скандал-дойде вкъщи да обсъждаме неин проблем за който опитах да и помогна и дадох съвет как да постъпи,за да няма пшовече проблем..тя побесня как все не съм я разбирала,не съм и вярвала и коло съм била проклета...съотвено на мене ми кипна и азах какво мисля,как един път не съм я занимавала с мой проблем,а само слушам и се тормозя с нейни...вртъна се каза,че повече няма да я видя и съм била неормална и съм я мразела цял живот...Всичко ми подскача от нерви,пила съм валериан,но не помага-сега я мисля дали е добре,щото тя верно е хипертоничка и трябва да се пази....