СЕПТЕМВРИ - сладък месец наш, бебче чакаме в захлас!

• 15 696
  • 295
  •   1
Отговори
# 75

Добра вечер от мен!

Петето, аз имах такава бучка която се появи 5-6 часа след раждане и беше под мишницата, не на гърдата. Твърда и болезнена на пипане , форма на мастит се оказа и в процеса на кърменето изчезна за около седмица. Правих масажи, компреси с горещи хавлии и пих някакъв ант. за кърмещи мами. Казаха ако се появи пак след отбиване да не се притеснявам , възпалена млечна жлеза, често се случва. Сега ми излезе на същото място в 5ти месец на бременността, почти незабележима, но пак болезнена на пипане. Излекувах я за 6 дни с медикаменти, процеса е възпалителен, не е хубаво да се оставя. Докато си бременна компреси не е хубаво да правиш за да не се активира, нито да я пипаш.

Момичета аз се чувствам добре, контракции нямам, бебка я усещам добре, единственото ми оплакване е че ми притиска някакъв нерв по гръбначния и опашката ми е натъртена;)
Последната седмица взех нови поръчки на майка ми за работа и не ми остава време за почивка, Нати да е жива и здрава не се спира и кроса след нея е непрекъсващ.

Някой ако има да се занимава с продажба на недвижими имоти в СФ, да пусне едно лс.

Бебе честит Рожден ДЕН! Да си здрава и щастлива, а на есен най обичаната и горда мама;)

# 76
Привет, майчета
Айде и аз да се разпиша в новата тема, преди да е свършила.

Най-напред Бебе-то, честито ти рожден ден! Да си все така жизнерадостна, весела и много здрава!

Femnine,  а така, мацко  Hug Hug Hug Така се учат някои хора на поведение!
Пете, бегом на лекар за тая бучка - и аз мисля, че не е нещо сериозно, но все пак всичко, което не е както трябва, трябва да се следи (писах ти ЛС, ама ти беше пълна кутията)

Nanny_Ogg, Бракстън-Хикс контракциите уж ги смятали за нормални вече в шестия месец, но все пак, консултирай се с лекар.

Гледам, решили сте слингове да си шиете. Браво, похвално Simple Smile Аз ще си зашия по-скоро ноктите, ама няма да изкарам нещо годно за носене на бебе и няма да рискувам да го сложа в нещо, шито от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Лятото братовчедка ми ще ходи до Щатите и ще й заръчам да ми донесе един-два броя.

Ооооох, хайде стига толкоз да вали!!! И ние другата седмица заминаваме на море и искам да е вече хубаво времетооо! Пък ранната срещичка и аз ще я пропусна, ама ще наваксам за следващата.

Аз и за детска още не съм мислила. Смятам, като стане време да се отделя от нас, тогава да правя стая, та да ми е ново и интересно - и на мен и на малкото.

Бенич, стискаме палци за бъдещата нова покупка. Дано всичко е наред  Praynig

Хайде, целувки

# 77
Здравейте Simple Smile
Мисс Претенция най-сетне се появи,хайде ,че ми стана скучно сама да си стоя на 6.09.Откога те чакада се появиш:)
Фемче,Ани същата картинка съм,мъжа каза че откак съм бременна много люта съм станала,само някой да не сбърка да м и каже нещо накриво или срещшу някой друг нещо несправедливо-полудявам и се почва едно #2gunfire smile3512 fight fight , докато не раздам справедливост навсякъде не мирвам,че още повече ако имат и наглостта да ми кажат"моля те не се ядосвай ще навредиш на бебето"-само и само да ме накарат да млъкна-леле #2gunfireЕ досега два пъти ми се случва само де,ина че съм си кротичка и дружелюбна и вечно newsm47 даже бнепукйист си падам,много малко неща могат да ме трогнат и ядосат smilie=smile3534.gif]
Кали аз също се чувствам така,откак съм в 7ми месец ми натежа,издух тумбаче и едва дишам,особено качвайки стълби,че и от две нощи съня не е сън,бебо се старае да ме буди с едни засилвания от едната страна на корема,до другата,бухва се и ...започва същото упражнение на другата посока.От един два дни много рядко ме рита,но постоянно е в движение,не спира да си мести дупето,а с него и целият ми корем:)Само пъшкам от зор,а сутринта на Жоро му викам спейки-стига си ме бутал,стига си ме бутал,та той после се смееше.Иначе как е Дани,мина ли му гърлото вече,палува ли:)
Момичета а онази  вечер моя съпруг му се приядоха охлюви Sick и на три пъти спира колата да рови из поляните,на 4тия си намери,а мен са ми едни гнусни тези твари,направо не можех да повярвам че това чудо може да му се прияде.Викам му събирай си ги,чисти си ги и ми кажи коя тенджера ще ползваш-че май ще я хвърля после ThinkingНашия си ги приготви и вчера менюто у нас беше изцяло подготвено от него-ролца от раци,офлюси и панирано сиренце-познайте кое избрах.Офлюсчетата му бяха в отделна чиния.-и бъхта се горкото да ги панира 2 часа и накрая хапна и вика,ама това чудо блъска на трева и се отказа да ги яде.Да му се начуди човек на ентусиазма.Кой ли го подлъга така зверски:)Оказа се ,че видял една съседка да лови рошковци(партизанското им име на охлювите според него)и му се дояло-все едно той бременнен не аз Joy Жив да го ожали човек Heart Eyes
Хора аз пак закъснявам.Щях на още хора да пиша,но позабравям на кой какво и спирам дотук:)

опс,сетих се БЕбенце да си ни жива ,здрава,обичана и щастлива и здраво и спокойно бебче наесен:)  bouquet

# 78
 Mr. GreenОлееееее..... бебоче, честит празник, миличка  Hug
Сигурна съм, че днес ще си два пъти по-щастлива  Hug
Желая ти цялото щастие, което може да донесе това дългоочаквано събитие, което предстои на всички ни  Hug И не пести парчетата торта  Mr. Green
Снежи, Ани, Мишоче, Брейви,  действително ми олекна после да знаетеееее  Mr. Green
Че и тази сутрин я видях пачата в сериозен разговор с ръководството .... явно много е сгафила, ама всички я търпят, само аз я насметох (предвид положението ми  Crossing Arms ) .... и общо взето деня ми започва ПРЕВЪЗХОДНО  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Но след случката бях адски много спокойна, че съм си казала всичко и не съм й останала длъжна!
Иначе и аз като теб, Снежи, съм доста ранима и чувствителна и в началото много се впрягах, случвало се е и да насълзявам очите, обаче сега съм ОГИН  #2gunfire .... няма да позволя на никого да ме тъпче!!!  Naughty Той и моя мъж ми прави забележки да не съм толкова лоша ....  Hug ко да прайм  Mr. Green бременност  Mr. Green
Брейви, много се смях с тези твоите охлюви  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Представям си го мъжо ти надупен да си търси  Mr. Green Mr. Green
ХИхи Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Весело е с вас  Mr. Green

Целувкиииииииииии   bouquet

# 79
Добро утро сладурчета  Hug Hug Hug
Едвам се излюпих тая сутрин и съм спяща още пред компа. Ми то цяла вечер едни котки под прозореца се гониха и аз  smile3515 newsm61 #Crazy няма мигване

Ани, и мойто кръвно много ме тормози в тея жеги, мисля малко отпуска да взимам и повече почивка, че бебка иска грижи  baby_neutral Благодарско за цифричките  lovekiss само да те замоля като имаш време да ме включиш към групата на теленцата (14.05 съм се излюпила  Laughing)
Веси, разбрах къде съм я оплескала с личните- то пусто любопитство всичко да се цъкне  Embarassed Embarassed Embarassed Вече трябва да е наред  Blush
Ками, честито ти пишленце  smile3525 още един зет за нашите моми  newsm47
Снежи за бебко не се притеснявай, има време да се обърне. Мойта щерка от миналия месец е с главичката надолу, ама доки каза, че може да си се върти и до последно  Thinking Така че спокойно, бебока си знае  Hug
Мирта за плажа, аз много се пазих, ходих след 16 ч да се топна, ама само до колянце че ми беше хладно  Grinning Увивах се с пареото, че съм чувала че не е хубаво да стоя много на слънце да напича бебка  newsm78 Таз година видяхме морцето, догодина повече  Rolling Eyes Wink
Бебе честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet Да се пазиш много и на есен да си гушнеш един усмихнат бебешок  Hug  bouquet
Ами май се написах вече, че прекалих тоз път  Blush
 Hug Hug Hug

# 80
Честит рожден ден на Бебето с пожелания за весела,щастлива и прекрасно бебче на есен!  newsm59  Gift  bigdance2
Инче , за детска имам предвид цветове на стени , тапети  съчетания между двете еитакива разни ,знам че е още рано ама пусто любопитство , за меки играчки над кошара виж в Премаман в списание съм виждала че имат разни

# 81
  • София
Добро утро, мами!

Първо Честит празник на Бебе_то. Много здраве, щастие и голяма радост на есен!   bouquet

bravy, какви са тия гадни твари, дето ги яде твоя мъж. Сега само да го чуя по телефона и ще го бъзна за рошковците  Wink Иначе моят Дани вече е добре и от два дни е на градинка, колкото и да не му се иска.

Nanny_Ogg, Бракстън-хикс контракциите наистина са нормални. Не е нормално да са на често и особено да са болезнени. При мен ги има от 4 месец, така бях и предишната бременност. Има жени, които до последно преди раждането не знаят какво са контракции. При мен се получават при продължително ходене, носене на тежко, преумора, дори докато шофирам и дам газ, от самото ускорение. За това гледам да избягвам тези ситуации, колкото и да е трудно.

# 82
Благодаря ви много момичета че се сетихте за мен аз от как съм тук с вас много близки си ви чувствам  love001 ( както и да прозвучи това ) та за мен е важно и радостно че чета тез мили думи от вас.
bravy
Цитат
Викам му събирай си ги,чисти си ги и ми кажи коя тенджера ще ползваш-че май ще я хвърля после
Много смешно ми стана туй с тенджУрата smile3532.
Пък моя мъжо бях му казала ся за рожденният ден искам фото. А той милия сетил се за тва ми желание ама ко фото взел няма да ви казвам. И се чудя ся да си правя ли устата или не. То не е лошо апаратчето, ама близките снимки малко размазанки ги праи и квот и да бутам по настройките тва е братче няма подобрение Confused.. та хилих се там, ама нещо не ми е баш на сърцето newsm78.
ей го на фотото.
Иначе нямам нищо интересно за казване добре съм бебко ритка все още доста чакам 15 да ходя на преглед doctor продължавам да си чакам и за новото къща - тез дни ще разберем дали ще сме там ( уф дано да стане ) .
Аз като се присетя за нещо интересно ще пиша пак, а за ся се почерпете за мое здраве Grinning

# 83
  • София
Бебе, не му се кани на апаратчето  Laughing. За да снимаш от близо трябва да си в макро режим, има една иконка, която изглежда като цветенце, но не я видях нарисувана на гърба на апарата. Все пак се разтърси из менютата за този режим и не обвинявай апарата. За този клас е един добър вариант и с него спокойно ще можете да снимате бебето. Освен това за да са ти на фокус снимките, натискай леко бутончето и изчаквай светването на зелената лампичка. Когато свети непрекъснато значи, че апаратът е фокусирал и е готов за снимане.

# 84
Да бе то туй ясно ама аз май щот го сравнявам с фотото дет си взе систъра и с камерката та ми изглежда някак...
Ама ще си трая ко да правя пък няма да снимам толкоз от близко. Айде заминавам да чета пак инструкции.
Ся да видим мъжо дали ще уцели тортата, че и за нея не му казах ква искам и да не вземе да ме изненада с нещо мн. сладко Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes...

# 85
Бебоче , ЧРД  newsm51 да си ни жива и здрава и многооо щастлива с малкото мишле през септември   bouquet Кали е права - виж си режима - може да е отпред на самия обектив - може да има нарисувано цветенце /ако е за разстояние метър и планина ако е за по-голямо разстояние, като не забравяй да го променяш, в зависимост от разстоянието  Mr. Green/, а ако не е отпред, виж отзад копчалъците или самите настройки. Айде да ти е живо и здраво фотото  Peace хубаво е ако снимаш повечко даси вземеш зарядно и две специални батерийки също, ако е с две  Peace/
Ей, bravy, много са гадни тия рошковци  Mr. Green - аз съм опитвала преди сто години, ама никога вече  Naughty
Хайде целувки и от мен, че дано днеска завали и у нашто село  Praynig

# 86
Добро утро - аз се прибрах най-накрая ooooh!
Изхвърчала съм още 8 и нещо сутринта да ходя да плащам данъците на МПС-то Whistling След като изчках юнашки 1 хубава опашка, после ходих да се записвам за Джи-пи и сега вече съм на компютъра...След малко обаче ще полегна, защото доста се изморих Tired
Бебе, Честит ти рожден ден- да си жива и здрава и много, много щастлива  bouquet

# 87
Здравейте мамчета, писах, писах и написаното изчезна  

Честит рожден ден на бебе_то - да си весела, щастлива и много обичана и със засмяно бебче наесен      bouquet

Инче, правихме стаята на Ивана миналото лято и тя беше много щастлива че участва на едната стена. Сложила съм няколко снимки в албумчето. Ако ти хареса някоя идейка - заповядай.

Имаше и още нещо да пиша, нооо   newsm78  
Лек ден и целувки за всички.

# 88
Добро утро и от мен момичета!Утре отивам а направление и тези дни съм на лекар!Ч*Р*Д*,бебе!!!Желая ти много здраве,щастие,любов,истински приятели и едно здраво,послушно и красиво бебче!!! Simple Smile   bouquet Лек ден и хубав ден,от мен на всички!!!!!  Hug  Hug  Hug

# 89
мишле вече изтрих старите съобщения,можеш да пишеш на л.с!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт