Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издават болнични в България?
Какви са контракциите на Бракстън Хикс и как се управляват?
Какви са съветите за обръщане на бебето в правилната позиция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издават болнични в България?
В България, за да получи болничен, пациентът трябва да има медицинско свидетелство от лекар. За първия по-дълъг болничен пациентът трябва да бъде хоспитализиран за определен брой дни и след това ще му бъде даден болничен за определен период. За удължаване на болничния пациентът трябва да премине през лекарска комисия, която решава дали да продължи или не болничния. Личният лекар може също така да издаде по-кратък болничен без необходимост от хоспитализация.
-
Какви са контракциите на Бракстън Хикс и как се управляват?
-
Какви са съветите за обръщане на бебето в правилната позиция?
Съветите за обръщане на бебето в правилната позиция включват ходене повече пеша, стоене в позиции, при които коремът е отпуснат надолу, плуване по корем и специфични упражнения, предлагани в различни източници. Важно е да се консултирате с лекар или специалист, преди да опитате каквито и да било техники за обръщане на бебето.
-
Какви са ползите от кърменето на близнаци?
-
Какво е предлежанието и как може да се промени?
Страхотна следваща година с най-хубавите емоции и незабравими моменти 
Ще видши колко е хубаво тук при нас!
Май нещо спомена за университет
Ама днеска няма да успея.Утре ще еее...дано не се изпише само
Молим, записвайте се чевръстичко! 

.Нали все още по-американско време си имаш ден-ден и не сме на патерици:)Желая ти много здраве,щастие и прекрасни емоции около бебка:)и кака й:)
Гледа на ехото едно израстъче и вика: Докторе, това пишлето ли е? А Спасов
малко по - големички с една седмичка ,чух сърчицето което страшно много ме развълнува, много съм доволна. 
за 1мес. съм качила 3.500, ама така ще е после ще му мисли.
сега ще си изгледам сапунката и после...чистенее
. Но ще съм благодарна, ако е наистина малко по-рано - обяд или ранния следобед.
Иначе и аз да се похваля, вече не раздаваме само ритници и крошета, а я усещам как опипва шкембето отвътре
с твое разрешение че и без тва изкуквам тук по цял ден кат се чудя