"Септемврийчето се готви за море, там ще топне сладкото дупе"

• 11 406
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Vessselka - от интернет ли си я поръча? От тук ли? http://www.magazinche.com/item.php?itemid=448
Точно днес разглеждах тази сайт и се възхитих какви страхотни работи има, а пък картините са супер...
Тази, която сте си купили е също страхотна. Браво на теб! Много харесвам и аз картини
 А пък като отида в София, задължително ще си купя едно медальонче БГ МАМА ... Wink Mr. Green

# 76
fibichka,точно от там е! thumbsupИ другите ми харесват от същия автор,но по-натам Sunglasses...

# 77
Фибичка, приеми, макар и на патерица, нашите най-сърдечни пожелания послучай годишнината ви! Благодаря ти за прекрасния поздрав!

Меко казано, съм малко отнесена, та предния път пропуснах.

bouquet

# 78
Ави, както се пееше в една песен "страхотен ден" сте имали със Сашко! Браво вс етака и да се надяваме,че съвсем скоро ще се видим!!!
Веселка, картината е страхотна!!! Толкова много детайли могат да се забелязват всеки път когато я погледне човек!!! Разгледах и други произведения на автора - стрхотни!!! Много ми хареса картината за "Спящото слънце". А с какво са нарисувани - масло или темпер?
Щастливке
.... едно голямо ниииищооо, една кифла съм станала, да видим до кога ще се търпя такава  newsm78
Тези да си ги приказваш на някой, който не те е виждал  Crossing Arms

# 79
Ирини,картините са с маслени бои,много са детайлни и на мен това ми харесва.И аз съм си харесала още "Спящо слънце" и "Коледна нощ".Художника я нарисува за около 2 седмици и й сложи сам рамка по негов избор.

# 80
 Dennis, в последния момент искам да ти пожелая само хубави емоции, щастие, любов и всичко което си пожелаеш!

Bebe_dundi, e.t., Mari_anka, надявам се, че бебките вече сa добре!
   tzvety roussimova, мнооого искам да поотслабна още малко, но хич ме няма с диетите. Тази седмица няма да готвя и си мислех да карам на череши, но стомаха ми не е съгласен. Да не говорим, че пред очите ми е все тази
   Vessselka, много хубава картина.
   Щастливка, и нашия бати не остава назад, а като засили Мишо с паяка.., но милия винаги се радва на батко си, винаги усмихнат (без днес - мноого кисел беше) и по улиците си бърбори и хората се обръщат да ни видят. Вече е решил да обърне внимание на дядовците, казва нещо от рода на де-де, да-да, ай-дееееее.

Лека нощ от мен, ще си лягам, че в 6.00 ще се ококорим. Както казва майка ми, няма да приличат на гората я!!!!!!!!

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 11:27 от sladur4e*2

# 81
Сладки сънища!!!

# 82

Добро утро на всички в този мрачен ден,дано това не ни развали настроението днес,макар,че бебковците сигурно ще са недоволни без разходка.Тук не спря да вали цяла нощ!
Хайде да изпием по чашка кафе заедно!  Hug

# 83
  • Пловдив
Добро утро и от мен, и Стенли естествено!

Благодаря на yoana77 за кафетоооо!
Тази сутрин е много пусто в темичката! И Марианка я няма на терасата Joy hahaha!!!
Веселка - много красиви неща има в този сайт - аз си харесах картината "Пролет"!
sladur4e*2 - и аз преди това никога не ми се е налагало да пазя диети, напротив мъчила съм се да кача 1-2кг, но сега имам да свалям, пък и малко да се постегна! Аз съм голям чревоугодник и ще ми бъде трудно, ама съм и инат, така че........ Sick

П.С. Днес педиатърката в Бон Апети готви много интересни неща - пюре с чушка и пиле с череши!
Вие давали ли сте пасирани череши и от какъв сорт/вид?! newsm78

# 84
Добро утро, септемврийки и септемврийчета!

Честита месечинка на Бобо на мама Щастливка, Минчо на мама АлексаЛ, Карина на мама Калея, Ника на мама Банди, Мария на мама Steffi, Дария на мама Тeedy! Голеееми да пораснат!

По очевАдни причини се налага да отменим днешната среща, с надеждата много скоро да бъде следващата!

Стели, давах на Сашко пасирани черешки хрущялки - сладки и сочни. На предния ден просто му давах мъничко парченце отрязано от черешката, без да я беля. И с това се справи.

Много целувки от нас със Сашко и до скоро!

# 85
Щастливке
.... едно голямо ниииищооо, една кифла съм станала, да видим до кога ще се търпя такава  newsm78
Тези да си ги приказваш на някой, който не те е виждал  Crossing Arms

уххх от таз Ирини не мога да се оплача значи  Mr. Green хайде за телото ми да не говоря, но и духа ми си има нужди бре, за това иде реч Simple Smile

steli-ssd Бобо черешка не е опитвал, защо ли  newsm78

Момичета, аз пак подсмърчам (който може да отдели  по една тоалетна хартия да заповяда  Rolling Eyes ) и та няма да дойдем на срещата, хич не съм за среща с бебета, да видим и моите как ще опазя  newsm78

ааа тя Ави ме изпреварила Simple Smile Благодаря за пожеланията и здрави и красиви да са ни наборчетата

Хубав ден на всички Simple Smile

# 86
Добро утро, сладурки!
Честита 9-та месечинка на Мишето на alexal, Боян на Щастливка, Каринка на kaleia, Дария на teedy, Мария на steffi и Ника на Банди! Много щастие и радост в детските очички!

yoana77, хубаво кафенце си ни накиприла.
А-а-а, steli-ssd пак си вися на терасата, въпреки дъждовното време. Нищо не е в състояние да ме спре. Laughing
Щастливка, Сладурче и у нас картинката е подобна. Мими все иска да носи и гушка Веси, все по главичката я гали, при което аз изтръпвам. А как силно я стиска... ooooh! Пък като чуе, че дребното се е наакало, се изстрелва със скоростта на светлината от нейната стая, за да види акото и е толкова щастлива
Веселка, картината е супер! Grinning Нямах време да отворя сайта, но при първа възможност ще го направя. А сега пъ трябва да ми обясняваш къде се намира магазин "Моето бебе". hahaha Joy Не познавам много добре Пловдив.
Щастливка, права е Иринии, тези ги разправяй на някой дето не те е виждал. Аз съм разглеждала снимки от ваши срещички и ако заслабнеш още малко, съвсем ще изчезнеш. Laughing
Дессси, браво за чудесните мерки на сладурчето ти!
е.т., съжалявам да чуя, че Калина е болничка. Стискам палци бързо да оздравява. Не ми се вярва, че разстройството и е от препарата, с който миеш. Да не би да са зъбки?
Иринии, и Веси онзи ден имаше слуз в акото, но отмина от само себе си. И аз си помислих, че евентуално би могло да се дължи на зъбките, но не съм се консултирала с лекар.
Цвети, аз се присъединявам към общото слабеене и ще ти изпратя адреса на електронната си поща. Ще си слабеем заедно. Grinning Инат съм и на глад издържам. Mr. Green
Две нощи по ред мъжът ми беше "дежурен" да става, когато Веселушка се буди. За негов късмет, тя изкара две сравнително спокойни нощи, а мен ме прави крива Crazy. Това честно ли е? Laughing
Иначе сега и двете кокони са си у дома и всяка си иска нейното. Мими иска да я водя на кафе, Веси пък умира да ходи (кръст не ми остана вече), а аз нещо все не успявам да се клонирам. hahaha
Е, хайде, весел ден от мен. Прегръщам ви всички! Hug

# 87
Здравейте и от нас!
Честит празник на наборчетата-Бобо,Кари,Ника,Дария и Мария!
Благодаря на всички за пожеланията,трогнахте ме ,както винаги ,момичета... Hug
Ей,това лошо време ни развали и срещичката и разходката,всеки ден дебна поне за малко да спре да вали и да го изведа,искам си слънцето Wink
За спането-както виждам не сме сами с нашия проблем,мога само да добавя,че и ние като Стес си играем през нощта Crazy,не знам на какво се дължи!Също така методът на Дили Пили при нас имаше временен резултат,около един месец,така че сигурно действа,но при нас нямаше трайни резултати Wink :ДилиПили-къде се загуби newsm78

Щастливке,я стига си се оплаквала,подкрепям Ирини-тялото ти е супер,едва ли имаш нужда от отслабване-май по-скоро още едно момиченце ти трябва,като гледам добре се справяш,време е за трето Mr. Green
Аз май нямам нужда от диетка,с това "спане" отслабнах доста,а ръцете ми са само мускули Mr. Greenможем да си спретнем турнир по канадска борба Joy,да видим кой най-добре тренира с бебоците  hahaha
Vesselka,картината наистина е чудесна!Поздравления за придобивката! Peace
Всички болни бебоци да се оправят,но с това променливо време,малко кофти се получи... Sad
Лек ден и до нови срещи... Hug

# 88
радости22, хванах те да ни четеш. Grinning Драсни ни някой ред, разкажи как е бебо, как се развиват нещата при вас? Hug

Последна редакция: ср, 06 юни 2007, 17:19 от mari_anka

# 89
Привет мацки
ееее, писах, писах и всичко отиде на кино
Денис, ЧРД на патерица!
Бебе Дунди, мн ми е мъчно, че сме заразили Стефи Sad Sad Ако е същото, поне обрива отминава за 24 часа. Стискам палци Hug Hug И другите болнички дечковци бързо да оздравяват!
Ирини, не си сама, и Ян е абсолютен ц...ман Simple Smile А нощните му набези не знам как ще ги преодолеем, само търпение, и чакаме поредния период да отмине
Ави, повече такива дни да имаш Hug
Веселка, страхотна покупка Hug
Целувки на всички, че пиша с 1 ръка

Общи условия

Активация на акаунт