27 арабска - мухабетчийско- кафеджийска,танцувално-огледална.....

• 14 560
  • 316
  •   1
Отговори
# 165
Оф, паралелно с Вас чета в един форум какви щуротии пишат за жените в мюсюлманските страни, как нямали право на развод, как били вещи и такива глупости. Не можели да работят, да гласуват, нямали документи за самоличност и т.н. Е как да обориш такива хора? newsm78 smile3511

Я не се ядосвай ами ги доведи в нашата тема да изплакнат очи. Joy hahaha

# 166
Амал дай ми линк ако може разбира се на лични !
Да им по прочета глупостите и аз !

# 167
Инашаллах, свате. Twisted Evil Ще поживеем, ще видим... Mr. Green, да не ми спретнеш една вуду кукличка като  Joy по-горната... Joy Twisted Evil
Не, аз вуду-то го недолюбвам. Специализирам се в черната магия  afwitch.
А мен ще вземеш ли на тези места, на които ще си и ти  Joy??? Заведи зетчето да се учи. На него разчитаме за френския, че снаха ти ще се развива в друга насока  Twisted Evil.
Амал, нямам още планове за ваканцията. Ще плануваме като си дойда  Hug.

# 168
ноя, спи, 4е се къса, ехо , сексиската! Mr. Green

ха-ха Twisted Evil, Ноя е станала в ранни зори и отметнала работа за целия братски Тунис Mr. Green По този повод ви черпя с една изпотена бира , махнах си една съмнителна бенка и се сдобих с карта за спортния комплекс на Рица, макар и временна, след това имаме обещание за постоянна. Wink
А... Naughty само с тази бира,не минава.Имаме си тук такава.Я да извадиш едно отлежало ирландско и да почерпиш,както подобава!2 в 1.Карта в Риц и бенка махаш и само бира черпиш!  Naughty

# 169
Ели, отивам да водя зет ти на френски, поне един член от семейството и няколко от форума трябва да го владеят този език. Joy hahaha  bouquet
Не само френски владеят и там от индийските.......

# 170
Оф, не мога да не се ядосвам, те колко такива жени познават, че да говорят така? Накрая пляскат всички държави под общ знаменател и иииии....жените, които си гледат децата окачествяват като тъпи.
Макауи, давам.
Аз просто съжалявам, че в нета няма информация за това как живее всяка една жена.  smile3511 Като им кажеш, че си живееш нормално - не може, не е вярно, ти си изключение.

# 171
  • по пътеката
амал ,я го дай този линк официално, 4е както съм насъбрала, да разтоваря някъде! днес съм нещо ненатамън, слабост, апатия, депресия и като, 4е не съм на земята! и съм на диета уж, но нещо все става и ме стресира  липсата на воля!един сладур  май ми трябва, а ноя, нали ? да ми стегне малко мотивацията! Mr. Green
амал , колко ти е голямо детето?
стойте и гледайте  след завръщането от бг, баба свеки луда  ще стане, като знам племенницата какво прави с гримовете на майка си и моите и как се рисува като проф, това на 5 г! линда ще залепи като ско4, моите 4ервила и сенки са  обезобразени от нея, вси4ки парфюми, изпръскани , лаковете  нон стоп се слагат, та  идея имам какво ги 4ака тука! аз ще гледам как ще се преборя с предубежденията и консерватизма тука! до бракуването да си стоят космати4ки и с неоформени вежди, олемале, стискам да не си кажа мнението!но това не пре4и на никой на 17/8 г да са пробвали от меда!

# 172
amal, пусни го линка към форума и на мен, за съжаление такова е мисленето на повечето хора....

Дани, много са хубави снимките, големи красоти в тази Италия ейййй, в нещо като ботаническа градина ли сте ходили?

# 173
Марси,ела в Суса да видиш за какво става въпрос. Shocked Аз се чудя как да опазя мъжа ми!Те не подбират бе!Женен,грозен,стар,без зъби,  newsm47 важното е да е с пари.$$$$$$$$$

# 174
Ноя, бих ги довела, но мисля, че не заслужават да общуват с готини мамита като вас  newsm51, нито пък вие заслужавате да общувате с такива тъпаци като тях.  smile3515 Въпросът е само, че форума е публичен и доста посещаем и като прочете някой подобните глупости и ще си създаде същото мнение като на много други непросветени хора.

# 175
Въпросът е само, че форума е публичен и доста посещаем и като прочете някой подобните глупости и ще си създаде същото мнение като на много други непросветени хора.
Е, миличка, то ако този човек е ограничен и без да прочете приема хорското мнение, тогава няма да е голяма загуба  Twisted Evil. Непросветени хора винаги е имало и ще продължава да има. Не се ядосвай толкова. Не можеш да отвориш очите на слепия, колкото и да се мъчиш.

# 176
Да, права си Елип, не трябваше да ви развалям деня, ама като няма кой да помогне с информация от извора..... smile3525

# 177
  • по пътеката
дидонке, аз то4но това написах: ако искате питайте и дидона, 4е ние сме факултетен град,ама те и моренце си имат и туристи! после се редактирах, викам то дидона може да е пуснала кепенците и да се прави, 4е на златна верижка си ги водим, хахаха! да не излагаме силата на бг 4ар! и аз си мисля как да си  опазя съкровището, за какво по4нах да тренирам  силови дисциплини, дипломация тука не върви! #2gunfire #Cussing out
 амал, пусни го на ли4ни, оби4ам да се ръфам със закърнели мозъци! а се интересувам от устройство на държавата и мястото на жената в магреба  отдавна, с докумнети, закони и тн! любопитно ми е! newsm78
дани, да ти кажа  супер  сте ми готини на снимките, да ги нама4каш ,на леля децата, такива са 4аровници!линда все се сравнява и ги дава за пример!   bouquet  bouquet  bouquet

# 178
Марси, пуснах.

# 179
Оф, паралелно с Вас чета в един форум какви щуротии пишат за жените в мюсюлманските страни, как нямали право на развод, как били вещи и такива глупости. Не можели да работят, да гласуват, нямали документи за самоличност и т.н. Е как да обориш такива хора? newsm78 smile3511
Амал,моят съвет,ако го приемеш разбира се, е да не влизаш повече в такъв форум.Иначе рискуваш  newsm61 smile3511 ,пък при нас е весело dancing smile3540 afwitch ukliam1 cheers е ние понякога ku-ku
Катето къде се губи?Да идва да се отчита!Заболяхаме ръцете fingerscrossed .Цял ден една работа не мога да свърша!
Марси,аз от 15год.съм моя мъж.10г.преди брака и 5г.след.В България той ме дебнеше,сега аз него.Майтап си правя! Laughing Но за конкуренция в Тунис  Naughty и дума да не става.

Общи условия

Активация на акаунт