ДЕКЕМВРИ ще съм горда мама на малък мъж или на дама!

• 13 131
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
добро утро и от мен Simple Smile след малко татито идва и отивам да си взема резултатите от микробиологията. така се надявам да няма нищо ама е сега текна малко някво жълтеникаво, уф. в коя седмица мами е безопасно вече да се слагат глобули, имате ли идея?
а като казахте боб и аз си мислех тези дни да си направя супа от боб - сигурно ще мога да го ям.
на мамите дето ще правят серклаж им пожелавам всичко да мине добре и да не се притесняват. всичко става бързо а и мамите дето познавах със серклаж пътуваха.
лек ден от мен Simple Smile
Anaise аз съм също в 11 седмица и моята лекарка ми предписа глобули...жерно 4е само за 6 дни...но си ги слагам...защото и се оплаках че имам течение.Не м ее преглеждала...каза че не иска но полижинакс ми даде...Чувала съм че до 12 седмица н ебило добре, но аз на нея и вярвам най- много така че...слагам спокойно!
Хубав ден на всички и дано никой никакви проблеми да няма вече с бременността Hug

# 241
Здравейте, сладурки!

Аз да ви питам, вие боядисвате ли се сега като сте бременни? Аз се боядисвам вече от седем-осем години, но сега ме е хванало едно шубе. И тъй като при всички случаи трябва да се боядисам днес, защото съм кума в неделя, си купих една безамонячна боя на лореал, уж  по-щадяща. Кой знае какво ще се получи, сега отивам във фризьорския салон да ме цапотят.

Стискам палци от сърце на мамите, които им предстои серклаж и дано всичко да е наред! Успешен ден на всички!  Hug Hug

# 242
  • в Надежда-та
Свалих си детската песничка "Песента на врабчето" /от бг мама/. Препоръчвам Ви я Laughing

# 243
  • София
Анима, споко, аз се боядисвам веднъж месечно, но винаги ползвам безамонячна боя (още когато започнах да си боядисвам косата).

# 244
Анима - аз се боядисвам Simple Smile Известно време ползвам безамонячните бои на Лореал и резултата беше супер Simple Smile Така че не се притеснявай - иди да те поглезят и си изкарай една страхотна сватба в неделя Simple Smile И после да не забравиш да качиш снимки да те видим Wink

Иначе момичета, аз съм в супер настроение днес Simple Smile Хем е петък, хем преди малко бях на преглед и видях бебчо Simple Smile Голям зор беше докато изтрая да ида - тези 3 седмици ми се видяха безкрайни, но пък като видях бебето колко е пораснало и колко оформено изглежда направо се разтопих от удоволствие Simple Smile Бъдещият татко и той дойде с мен и беше толкова готин, така му се радваше на бебето Simple Smile супер просто Simple Smile Докторката каза, че бебчето е много съразмерно и е бая дълго - от главата до крачетата го измери 72 мм Simple Smile Таткото и той е 1.93 м, та може би затова така расте, знам ли Simple Smile Не можахме да видим пола, понеже бебчо упорито си стискаше крачетата, така че ще почакаме още известно време докато се покаже какво е Simple Smile Регистрираха ме за ЖК и ми взеха секрет за изследване. Ако всичко е наред ще ходя пак около 10 юли..не знам как ще изтрая дотогава..

Стискам палци на мамчетата, на които ще им правят серклаж и се надявам тези, които са на преглед днес да ни споделят само добри новини   bouquet

# 245
  • София
Момичета, можете спокойно да се боядисвате с всякакви бои, не е задължително да са безамонячни.  Peace

# 246
Здравейте, фурии! Два дена ми трябваха да ви изчета, пишете като за световно  Grinning Няма умора за вас, за което ви завиждам с най-добро чувство и ви желая все така да сте.
За протокола да отбележа, че съм зодия козирог.
На момичетата, на които предстои серклаж - не се страхувайте, прави се под упойка и цялата манипулация е 15-20 мин, после няколко дни ви наблюдават и толкова. Стискам ви палци, всичко ще е наред. Моя доктор ми каза, че чак в 18 г.с. ще ме гледа дали има нужда от тази процедура.
Анима, доколкото знам, не е проблем да се боядисваш, но не се знае дали ще хване боята и колко ще е трайна.

# 247
Благодаря ви за подкрепата  bouquet, хем не ми е за 1-ви път, но цялата ситуация е малко неприятна, самата болнична среда, операционната, помня също че и след упойката се чувствах ужасно...
Момичета и аз се боядисвам веднъж месечно, но с амонячна боя, все си мисля че не  проблем, между другото и моята коса е взела да расте като луда, а и ноктите са ми станали по-здрави, цъфтим просто Hug

# 248
poctor, браво за вашия герой Hug а другия път дано да не е толкова срамежлив - абе току виж е някоя дама Heart Eyes

анима, аз също не съм преставала да се боядисвам  - ползвам "Palette", и винаги ми е ловила, дори и сега...а за коси,косми и т.н. наистина растат доста...аз по краката си забелязах, хем ги бръсна и можех да карам до около 3 седмици...сега май всяка седмица...а за главата не знам кво ще правя, моята коса така и така расте бързо, а сега хептен ще кичасам...моя мъж ми забрани да се подстригвам...викам му - да бе ще ходя като луда... Crossing Arms ама ще видим...

# 249
Благодаря ви момичета за отговорите!  Hug Hug

Току-що се върнах, боядисана в доста тъмно кестеняво, добре хвана боята иначе. Аз по принцип харесвам доста по-светлите кестеняви цветове, но ще се прежаля и до зимата ще гледам да изкарам с безамонячните бои. Доста четох за боите и наистина не е доказано, че те (каквито и да са) могат да имат вредно влияние на плода, ама аз за всеки случай реших с безамонячна, че да не го мисля и това.

А за постригването, нямам търпение да мине тази сватба (на която фризьорката ще ми вдига косата, та трябваше да е по-дълга) и  ТИЧАМ да се пострижа, хич не съм фен на дългите коси.

poctor, много хубави емоции си имала днес, дано те държат по-дълго време!  Laughing Laughing

Хайде, леко доизкарване на петъчния ден, аз отивам да готвя, няма да ви казвам какво да не ви изкушавам..  Wink

# 250
айде пък после да сложиш някоя и друга снимка да те видим Simple Smile
хубав ден ти желая и да се чувстваш най-прекрасната кума  bouquet

# 251
взех си резултатите, на бележката пише че всичко е нормално, Савова каза че лечение няма да ми предписва за сега, според нея нямало нищо. дано са верни тези резултати че вече се побърках. предната бременност нямах такива течения, ама нали знаете всеки път има по нещо различно.
мамита продължава да ми е адски лошо - всеки като ме види и вика че съм се стопила. ама аз верно бая наддадох след като родих де, та сега отслабвам, ама нетрябва ли да му се невиди да е обратно? след 2 месеца ще мога да дефилирам на всяка сцена и корема няма да ми личи даже.
за боите оказах се с алергия към тях, никога не съм слагала, само къна ми носят от Йемен, та слагам сено на главата си и ставам червено кафява  hahaha
а като говорите за сватби и на мен ми се ходи ама никой не се жени бе ейййййййй, големи егоисти са хората около мен Simple Smile

# 252
  • в Надежда-та
Ама днеска всички са го ударили на почивка вече. Едва се броим на пръсти Confused

# 253
Не съм писала от сутринта  Laughing и сега да се запиша следобедно. До колкото подочувам сватбата ми ще е в края на другия месец (още не ми е предложил както трябва  Grinning ), та ще се боядисам 10-тина дни преди това и аз с безамонячна боя.

Мамите за серклаж - няма страшно, аз малко съжалявам ,че моя се размина за сега. Някак по спокойна бих се чувствала ако ме бяха зашили, но не се знае нищо още. На следващия преглед ако има нужда няма да се дърпам.

# 254
Напоследък само чета,но да се покажа преди да закрием и тази тема Mr. Green.
Миналия понеделник и аз си видях малкото юначе smile3504,ако знаете как ми се надупи само newsm30.
След престоя ми в болницата повръщането значително намаля  и се чувствам отново човек smile3521.
Тази седмица дъщеричката ми боледува от отит newsm45,пи антибиотици,но вече е добре и в понеделник е отново на градина(вече е първа група,а не ясла newsm51)Имахме една седмица която прекарахме двечките  и това ни се отрази много добре dancing 1swing family newsm64(с изключение на лекарствата,който с мъка вземаше)Довечера сме на детски рожден ден и ще си изкараме много добре smile3510  bigdance2.
За пострижки и боядисвания,не се пазете чак толкова,като бях бременна с Ралито и се боядисвах и се постригвах,засега още не съм се боядисвала,но само защото искам да си спомня естествения цвят на косата си smile3532.Скоро мисля да ходя на фризьор,иначе ще стана като Кобака smile3511.
На мамите,който им предстой серклаж,стискам палци всичко да мине успешно Flowers Four Leaf Clover.Докторите си знаят работата,много жени са износили бебчетата си така.
Относно пола на бебето,мисля че моето ще е момиче  newsm06 отново,въпреки,че ми се иска момче newsm04,но знам,че ще е момиче newsm06.Ще видим,няма значение,само да е живо и здраво preggo smile3521.
Стига толкова май изписах за три теми напред Hug

Общи условия

Активация на акаунт