ДЕКЕМВРИ ще съм горда мама на малък мъж или на дама!

• 13 135
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
elly_y, не се притеснявай...щом така трябва да бъде - така ще е...стискам палци и вярвам че всичко ще е наред fingerscrossed
...както вървим тези дни трябва да съм готова с нова темичка Thinking

# 226
  • Sofia
добро утро и от мен  Heart Eyes
честити продобивки момичета / за тези дето имат /. много се радвам за добрите резултати които имате.
за ФМ съм записала 2 часа при Димитрова като единия трябва да го откажа, но още не съм решила кой. дали да не оставя този който се пада в 20 навършена седмица и ще съм започнала 21, или пък този в 16-17 седмица? много ми е сложно, защото се оказаха едни пътувания, незнам как ще вместя и изобщо ЖК, освен да си плащам всеки път като ходя каквото искам без да се записвам официално?  тази седмица ще стане по ясно кое как ще е ама...
измериха бебето 44 мм, как на някои е 62мм в същата седмица - 11 ???
Малеее, и мен как ме шашкате с тези размери. На мен Доки ми каза, че ми е по - малко бебчето, ама все пак смятате ли , че е безопасно в 9.4 г.с. да е САМО 15.6мм.? Много ми е криво...,..

# 227
.........
Малеее, и мен как ме шашкате с тези размери. На мен Доки ми каза, че ми е по - малко бебчето, ама все пак смятате ли , че е безопасно в 9.4 г.с. да е САМО 15.6мм.? Много ми е криво...,..
Не се панирай предварително. Моето бебешоче навакса. В 9,5г.с. беше 17,8мм. Тъй като прокървих, отидох на преглед след точно 1 седмица и: в 10,5г.с. бебчо вече беше 35,7мм. Само главичката му е 15,9мм. Имай предид, че го мерят като се разпъне. Ако змаеш колко мин. го чакахме  Wink Слушай доктора! Ако има повод за притеснение - вярвай ми - казват. С миналата неуспешна бременност 2-ма  доктори ми казаха, да не се надявам много. Ако много се тревожиш - отиди на друг ехограф - за твое успокоение. Така като чета много момичета сравняват по този начин. Аз за сега се доверявам само на един, но той заслужава  newsm10

# 228
  • Бургас
Добро утро!Как сте?Тук в Бургас е доста топличко още от сутринта

# 229
Иринче, много сме ранобудни с теб Grinning
не че не съм на работа де Wink
тук е мрачничко, но по-скоро с изгледи да грейне слънце, отколкото дъжд...а на Бургас много здраве от мен - свекърва ми живеят там Simple Smile

# 230
  • Бургас
Благодаря за поздравите!Раничко ставам.не съм свикнала да спя до късно

# 231
Много сме ранобудниците ,аз в 6 станах ,помотках се в кухнята и сложих да сготвя.
При нас днес го дават 29 градуса ,жега голяма. Ще има седене вкъщи цял ден на хладно. Лек ден на всички тумбаланки  Hug

# 232
Здравейте момичета:),
Еlly_y съжалявам, че и при теб се налага серклаж, но по-добре така.....на мен на 18-ти ще ми го правят.
Аз пък вчера прокървих, отидох веднага при лекарката, няма нищо притеснително,  плацентата ми все все още била много ниско, но няма отлевпване, има възможност от това да е или от глобулите които си слагах, но ми изписа да пия магнерод и нош-па и почивка, тъй като от няколко дни ме боли корема, а и кръста.
А ние мислехме да пътуваме този уикенд, за 1-ви път от както съм бременна, но уви......
Дано само тази плацента да не остане ниско долу, защото това не е добре....според лекарката няма да остане така:)

# 233
Ани, съжалявам за случилото се, но пък по-бързо да минава процедурата, щом казваш е по-добре и да си по-спокойна...ние другата неделя ще пътуваме към морето за 1 седмица и снощи майка ми малко ми се поскара, ама викам той доктора казва че може, да чукам на дърво - до сега нямам проблеми, та се надявам всичко да е ок, а и мъжа ми ще кара по-внимателно...а и във вторник имам пътуване - командировка, така че...абе дано няма проблеми и това е...кво пък само лошото да мислим...

# 234
  • в Надежда-та
Ама Вие вярно не сте спали Laughing
Добро утро и от мен и аз съм тук вече Wink

# 235
  • в Надежда-та
Иве то по магистралата ме се усеща пътя. Аз всяка седмица пътувам Laughing

# 236
правилно Евче Simple Smile, ама ти щом нямаш проблеми, ще си пътуваш разбира се, аз също мислех да ходя на море Simple Smile, ама сега не знам, ще видим след серклажа как ще съм и дано тази плацента се вдигне, защото сега е точно пред канала и как ще ми направят и серклажа не знам...всъщност тя лекарката изказа притеснения, а и се надява до 10 дни да се вдигне малко, защото аз си го обяснявам така, като е толкова ниска при самото зашиване на шийката може да я засегне нещо....
Абе аз съм си кекава, все някакви проблеми си имам....., но това е положението -
Целта оправдава действията!!
 newsm10

# 237
Добро утро!
А какво да кажем ние с гайдите  Wink
Станала съм в 5.30  Crazy за да си издухам косата. Расте и се сгъстява - не е истина. Боядисвах я преди месец, а вече белите косми предателски лъщят.  И каквато е къдрава - прави ми топлинна възглавница около главата - през лятото съм обречена  да я изправям.
Ох, как пътувате бе хора. Мен ме е страх от 30-те км., които изминавам на ден до работа и обратно. Не ви ли стягат коремчетата? При по-силно друсване и матката ми се контрахира / безболезнено, но все пак/
Лек и безпроблемен ден на всички   bouquet

Стискам палци на всички притеснени от серклажа майки! Установявам, че това се прави често - една колежка и една приятелка съвсем скоро ми споделиха, че така са износили бебето, така че лекарите вече сигурно имат необходимия опит.
По спокойно  Hug / ама кой го казва  Embarassed/

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 11:14 от amadis

# 238
добро утро и от мен Simple Smile след малко татито идва и отивам да си взема резултатите от микробиологията. така се надявам да няма нищо ама е сега текна малко някво жълтеникаво, уф. в коя седмица мами е безопасно вече да се слагат глобули, имате ли идея?
а като казахте боб и аз си мислех тези дни да си направя супа от боб - сигурно ще мога да го ям.
на мамите дето ще правят серклаж им пожелавам всичко да мине добре и да не се притесняват. всичко става бързо а и мамите дето познавах със серклаж пътуваха.
лек ден от мен Simple Smile

# 239
  • София
Здравейте и от мен!

На мамите със серклаж - стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред.

Аз имам вече едно момиченце, но пак ми се иска момиченце. Мисля си, че като са две сестрички и нямат голяма разлика, ще бъдат истински приятелки, които цял живот да разчитат една на друга и никога да не са сами! Мъжът ми предпочита момче. аз нямам никакви предчувствия - нито сега, нито миналия път. Просто малко трудно ми е да си се представя като мъжка майка - самата аз съм женка отвсякъде като манталитет  Embarassed и ми е по-лесно да разбирам и да се справям с момиченца. Абе каквото и да е, важното е живо да е.

Нямам търпение да дойде понеделник - тогава може би ще се види полът.

Общи условия

Активация на акаунт