ДЕКЕМВРИ ще съм горда мама на малък мъж или на дама!

• 13 171
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
ivalinai коя седмица ще си тогава на 12.07!мисля че ще се види всичко!Димитрова преглежда около 30 мин.много е внимателна,всичко обяснява!Чудя се от кога да кога е в отпуск.знаеш ли нещо

# 196
тогава ще съм 19г.с.
когато се обадих за час ми казаха, че последното записване е за 12.07 след което излиза в отпуск, но тук някоя от нашите мама писа по-напред, че си е взела час за 01.08.....приеми че е в отпуск от 12.07. до края на месеца...ако ли не провери на телефоните на МЦ"Фемина" - www.mcfemina.com
а мислиш ли, наистина, че ако недай боже има нещо нередно тя ще го "види"?

дени, да те поздравя с добре дошла в отбора на най-чаровните мами Hug слагам те в списъка

# 197
Да и аз се обадих днес във Фемина дадоха ми час за 01.08 при Димитрова. Само, че аз ще съм в 20 г.с. тогава, но се надявам да не е проблем. Нали беше 18-20 г.с или греша?

# 198
  • София
Сладурани,
повлачихте краци с тези сини бебета... и аз искам пък  newsm44

# 199
дени, да те поздравя с добре дошла в отбора на най-чаровните мами Hug слагам те в списъка
welcome Наистина е така /като гледам албума/

Док ми каза ,че ще знаем какъв пол  ще е чак в 5-6 месец. Ще трябва да се въоръжа с търпение.

# 200
Сладурани,
повлачихте краци с тези сини бебета... и аз искам пък  newsm44

...и аз...и аз...и аз  smile3501

# 201
  • Бургас
ivalinai мисля.че всичко ще се види

# 202
  • Бургас
колко струва триизмерния при Димитрова

# 203
Здравейте мамички и от мен!

И аз днес си записах час за Димитрова във Фемина за 01.08. Аз тогава ще бъда в 20 г.с. Четох из форума и повечето дават като препоръчителен период 18-20 г.с., така че не мисля, че ще е късно. Много се чудих дали да не си запиша час при Марков от Фемина малко по-рано, но като ви гледам, че всичките сте при Димитрова, къде ще се целя аз от колектива Wink Wink Между другото, казаха ми че прегледа без запис и допълнителни неща е 50 лв.

На мен още ми стават летните панталони от миналата година, може би защото тогава бях по-пълничка - колкото сега в третия месец  Grinning После се надявам да наблегна на роклите, много обичам да нося рокли, дано намеря хубави модели, които да ми станат Simple Smile

Честит първи слънчев и топъл ден от доста време, дано сме приключили вече с валежите! Simple Smile

А аз днес разправях на колежките, че умирам да ям боб, откакто съм бременна. Първият път рискувах да си поръчам в едно заведение и съжалявах жестоко, защото три дена след това бях само на препечен хляб и сирене, сещате се защо.  Embarassed Но днес вече си хапнах домашен и съм нов човек!

# 204
  • София
Мами, най-важното е бебчо да е жив и здрав, а дали ще е момче или момиче няма, кой знае какво значение. А пък старите хора казват, че като се роди момче - добре за детето, като се роди момиче-добре за родителите!

Аз лично много се радвам, че си имам момиченце  Grinning Момиченцето си е друго, а момчето в един момент си хваща някаква чорла и те забравя малко по-малко.

Аз лично искам да имам и аз момче този път, но само защото таткото ще се зарадва много, иначе ще трябва да потретваме  Joy

# 205
здравейте и от мен!Като ви гледам как сте си записали вече часове за БХС и разните му такива изследвания...ми то май и аз трябва да си запиша....Нещо ми се вижда много далечно това ама:-)маи хич не е!Какво толкова гледа 30 минути тази лекарка бе хора?Чак ми е чудно...досега толкова никой не ме е гледал:-)Може би те си знаят де, ама..мми е  странно.
Днес не вали в София...представяте ли си!Дано от тук натам е само такова временцето..
Ей мами с тези вкуснотии дето ги коментирате постоянно няам да се разберем NaughtyНие тук работещите по офисите какво да правим освен да преглъщаме, а?
Лек ден пожелавам на всички!

# 206
  • София
Здравейте мамички и от мен!

И аз днес си записах час за Димитрова във Фемина за 01.08. Аз тогава ще бъда в 20 г.с. Четох из форума и повечето дават като препоръчителен период 18-20 г.с., така че не мисля, че ще е късно. Много се чудих дали да не си запиша час при Марков от Фемина малко по-рано, но като ви гледам, че всичките сте при Димитрова, къде ще се целя аз от колектива Wink Wink Между другото, казаха ми че прегледа без запис и допълнителни неща е 50 лв.

Май Димитрова ще има шанса да ни види всичките, както и бебчовците ни, преди дори ние да сме се видяли Embarassed

На мен още ми стават летните панталони от миналата година, може би защото тогава бях по-пълничка - колкото сега в третия месец  Grinning После се надявам да наблегна на роклите, много обичам да нося рокли, дано намеря хубави модели, които да ми станат Simple Smile

Честит първи слънчев и топъл ден от доста време, дано сме приключили вече с валежите! Simple Smile

А аз днес разправях на колежките, че умирам да ям боб, откакто съм бременна. Първият път рискувах да си поръчам в едно заведение и съжалявах жестоко, защото три дена след това бях само на препечен хляб и сирене, сещате се защо.  Embarassed Но днес вече си хапнах домашен и съм нов човек!

Май Димитрова ще има шанса да ни види всичките, както и бебчовците ни, преди дори ние да сме се видяли Embarassed

# 207
  • София
Мили момичета, от три дни не мога да ви изчета за да се включа  Hug
Тази седмица ми е просто кошмарна, не мога да не се оплача  Cry В работата ме зариха до ушите, а междувременно пиша и дипломната си работа, която трябва да е готова до 18.06.
Вечер се чувствам като парцал, а малкото мишле все още ме тормози от време на време и ми се гади....
Като стана въпрос за неща, за които умираме докато сме бременни, аз всеки божи ден ям сладолед и е единственото нещо, което истински ми се дояжда  Rolling Eyes За килцата все още не съм наддала, стоя си на 70 кг, което е нормално за мен, а и съм от по-височките - 1.70 м. Шкемби обаче упорито щръква напред и почти нямам панталон от старите, които да ми стават  Embarassed
За пола и двамата сме категорични, че няма значение този път какво ще е, макар че таткото има 6то чувство, че ще е девойка  Heart Eyes
Аз го майтапя, че е толкова сигурен, понеже е знаел какво прави  Joy

# 208
Иринче, и аз знам че прегледа при Димитрова е 50лв, а ако искаш запис на диск - 80лв., но няма значение колко са...важното е да се види как е бебо...
Анимче пък ти с този боб Laughing...няма да ти казвам как се наядох на обяд с печен боб...правих го онази вечер и на обяд го доядохме....ама нали сме глупавички с моя мъж та имаше и наденичка за гарнитура Joy
Нелка, наистина няма значение какво ще е...само да е живо и здраво Praynig
хи-хи-хи...току що си изядох сладоледа Grinning...абе кво ни става, без да искаме правим едно и също, яде ни се едно и също...егати отбора... Hug

# 209
  • Бургас
Нещо ме понаболява корема ниско долулно ще ми мине!Все пак матката се разширява.нормални неща!Аз ги спуквам да ги ям тези череши,ако на някоя от вас и се прияде ще и изпратя по нета! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт