след какво закъснение теста за бременост е ефективен

• 6 590
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Аз получавам такива "вълни"преди да ми дойде #CrazyДано при теб са признак на друго baby_neutral

# 31
т.е възможно е днес да ми е 3 ден след ову
това пък е баш невъзможно  Wink

# 32
Вече не знам, какво да мисля. Една колежка каза, че ако ми става така топло на вълни, щяло да ми дойде. Тук прочетох същото мнение.Нито корем ме боли, нито зацапване. А преди съм забелязала, че имам такова ден-два преди да ме посети лелката. Имам чувството, че ще изкрейзам. Crazy Mr. Green

# 33
И на мен ми направиха впечатление тези топли вълни.никога не ми се беше
случвало преди.може наистина да са някакъв признак на бременност.Успех!

# 34
Преди също ми се е случвало да имам такива вълни, но при други обстоятелства. Става така, когато съм настинала. В такива случай винаги съм била с температура 37. Не си спомням преди идване на цикъл да ми се е случвало това преди.Обикновено съм с температура 36,5 и това ми прави впечатление днес.Повече няма да давам подробности, писала съм по-горе.Ще се радвам да чуя още мнения по въпроса.

# 35
Гита, аз като бях бременна все си ходех гола и все ми беше горещо, през цялата бременност това  Thinking Виж дали е било на вълни или не, това не помня  newsm78

# 36
Искам да споделя, че от два дни като се прибирам от работа ми се вие свят. Моето кръвно е около 100-105/65, а вчера си помислих, че дори е по-ниско.Меря го 110/70. Имах чувството, че ще падна, ама при мен рядко се случва това с кръвното.Направо съм вървяла на зиг заг.

# 37
Като чета постинга на ритка, усещането е същото. Все ти е топло, направо ми идва да се полея със студена вода, имам чувството че навсякъде ми е топло, ръце, лице.Дано да е това, а не лелището.

# 38
Гита, абе това с виенето на свят, да ти кажа на мен вчера и онзи ден следобед така ми стана, но за малко, чудя се да не е от атмосферното налягане  newsm78

Ще стискам палци миличка, кога НЕчакаш  Hug

# 39
Какво е това Нечакаш. Трябва да ми дойде днес, ама до сега няма нищо Пу-Пу Praynig

# 40
Какво е това Нечакаш. Трябва да ми дойде днес, ама до сега няма нищо Пу-Пу Praynig

Значи днес Simple Smile

Аз съм за утре Wink

# 41
Направо съм бясна  smile3515 smile3516 Не можах да се сдържа и реших през обедната почивка да си направя тест. Естествено излезе отрицателен. Все още се учудвам защо няма ни зацапване, ни цикъл. ThinkingТестът беше тип лента на някаква си американска фирма Клиър тест. Чувала съм, че те били най-неточни тип-лента, т.е. вероятността да отчетат неправилно е голяма, ако не държиш лентичката както трябва и колкото трябва.Сега не ми остава нищо друго освен да чакам-или да ми дойде или да ми закъснее.

# 42
т.е възможно е днес да ми е 3 ден след ову
това пък е баш невъзможно  Wink

мила поправих се  Wink А аз си спомням, 4е малко след овуто бяхме във Велико Търново и няма да ви кажа по тези баири как се задъхвам, ще изкочи сърцето ми, на връщане през целият път ми беше много лошо което продължи още 2 дена, също стомаха постоянно ми къркори имам и газове и ми се пие кисело  млекце  Laughing но аз те съветвам не обръщай внимание на симптомите, аз така направих и бях по спокойна.

# 43
Да така е не обръщай внимание Praynig

# 44
Да ви питам и аз нещо:
 А бе мацки, значи да кажа за моя случай да ми кажете нещо, че незнам какво да мисля и съм объркана. Значи: миналия месец ми дойде М за първи път след раждането, на 7.05. Преди да забременея горе-долу на същата дата ми идваше. Този месец обаче нещо няма М... знам че е още 8-ми, но любопитството надделя. Вчера си взех тест и го направих. В началото не виждах втора черта и го оставих в чантата си (направих го към обяд). Малко по-късно го погледнах и като се вгледах наистина хубаво видях мнооогоо бледа втора черта. Незнам обаче след колко време се е появила. И се чудя дали тази втора черта е просто плод на желанието ми да имаме вече второ бебе или е истинска. Уж се пазим с прекъснат акт, но досега прочетох доста жени които са забременяли точно с прекъснат акт. И се чудя какво да правя, мисля след седмица ако още няма признаци на М, да направя и другия тест (бяха 2 в кутийката).

Общи условия

Активация на акаунт