след какво закъснение теста за бременост е ефективен

• 6 590
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
При мен 20 дни, след като ми закъсня и трите теста не бяха ефективни...Бяха отрицателни, а аз си бях бременна...

# 16
................. Аз съм от тия, дето тестовете са отрицателни пи наличие на бременност.

Честно ли ?  Shocked
Съвсем! в 6-та седмица на видеозон се видя. тогава беше и първия положителен тест

# 17
Този шуър чек е много фалшив. Всеки месец си купувам и винаги единия е дефектен и хайде гас пак до аптеката.

# 18
На мен 10 дни закъснение също ми се стори доста, при положение, че съм чела, че е достатъчен 1 ден закъснение, за да отчете вярно теста. Обаче предполагам, че аптекарката ми каза така, за да не избързвам с теста и когато пробвам да е сигурен резултата, да не се разочаровам предварително!

# 19
При мен 20 дни, след като ми закъсня и трите теста не бяха ефективни...Бяха отрицателни, а аз си бях бременна...
Здравей! Кажи какъв тест си ползвала, за да не си купувам такъв Laughing

# 20
  • Sofia
На мен теста ми беше положителен в деня, в който трябваше да ми дойде, но втората черта беше едва забележима, едва след няколко дни стана наситено червена.

# 21
Споделеното от Вас подкрепя моите опасения  Confused При първата ми бременост бях направила около 7 тестове - все отрицателни и накрая след 15-20 дневно закъснение отчете бременност. Сега нещата изглеждат като че ли по същия начин и не зная да спра ли да пия кафе... въобще ред банални въпроси  Wink

# 22
Аз го направих на третия ден и имаше две ясни и дебели чертички.... Flutter

# 23
Искам да попитам нещо, момичета!Утре трябва да ми дойде, възможно ли е да направя тест същия ден или да изчакам до събота или неделя. Нямам никакви ПМС освен този, че корема ме боля сутринта, но вече не. Засега нямам зацапване или нещо такова.Знам, че ви е писнало от тези въпроси, но искам да знам дали теста може да хване нещо, при условие, че сме правили опити на 26 май. /от тогава са минали 13 дни/.

# 24
Възможно е да направиш тест всеки един ден. Но според мен питаш за резултата  Mr. Green
Може да ти отчете, ако си бременна, може и да не ти отчете. Ако много искаш - направи, и без това ако съдя по себе си, ще направиш. И после ще се тръшкаш, че е отрицателен (аз поне така правя).
Но да, има шанс да ти покаже две черти Peace

# 25
хубаво е тестове да се правят след закъснение поне 3 дни, но както решеш. успех.  bouquet

# 26
Уф, не знам какво да правя.Хем ми се иска да си направя тест, хем се страхувам да е отрицателен.Искам да ми кажете нещо момичета относно този мой цикъл, според вас кога шансовете за бебе са най-големи, в случай че не стане този месец. За 8 месеца, откакто го следя в зачатие 6 пъти ми е бил 24 дни, 2 пъти 25 дни, 1 път 28 и 1 път 26. Така като гледам средно е 24 дни. Ако днес не ми дойде, кога трябва да си направя тест според вас?Благодаря за отговорите.

# 27
Всички тестове с една черта са фалшиви newsm62
МАРГАРИТКЕ направи в понеделник........ fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 28
Моя първи тест бе Престо с 2 дебели 4ерти, но така неочаквано се появиха 4е не повярвах, последваха 3 отрицателни и направих кръвен тест, който показа една никаква стойност, на следващият ден ве4е имах зацапване и отидох в друга лаборатория, където теста ве4е беше 100%  положителен, но зацапването мина в кървене с болки, сега лежа в къщи и ден по късно /т.е днес / си направих пак тест Шуър Чек с тестова по бледа 4ерта, а днес ми е 39 ден от предният цикъл  Hug но с късна овулация съм, т.е възможно е днес да ми е 17 ден след ову.

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 13:35 от Dendy

# 29
Искам да попитам още нещо, ама да не ви се стори тъп въпроса.От вчера усещам някакви топли вълни, ако мога да така да се изразя. Лицето ми пламва, става ми топло по цялото тяло.Не съм някъде навън, в офис съм, дори съм отворила прозореца и съм пуснала щорите Crazy. Питам във връзка, понеже съм чувала, че при бременност температурата се покачвала заради прогестерона, отделян в жълтото тяло. Ако някое от момичетата с вече положителни тестчета е имала такъв признак да сподели, а на останалите пожелавам скоро двете черти да ги изненадат.  bouquet
п.с. искам да споделя, че не съм болна и настинала

Общи условия

Активация на акаунт