Отговори
# 195
  • Бургас
detelini мога ли да си крадна една снимка на Криси от тези в албума за колажа?????

# 196
  • София-Велинград
Благодаря на всички мами,който са ме приветствали отново:).Какво да ви кажа ,че съм добре,не съм много,но се оправям някакси.ИСКАМ ДА ИЗКАЖА МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ НА desidm от Хасково.Тя си знае защо,:) страхотен човек е Тя.направи много,дори  самата не осъзнава какво.Днес Мария се обърна за първи път от гръбче по коремче и се радва на всичките глупости ,който брат и прави.А той милият,нали вече не е на училище и по цял ден се чуди с какво и как да ме дразни.Ужасна възраст е това да си на почти 11 години!!!!

# 197
  • Варна
slavka добре завърнала се  bouquet

Betty на зеленчуковото пише Пълномаслено прясно мляко, а на млечните каши пише Мляко последваща формула(аз го разбирам като АМ това  newsm78) и двете били био-органично производство, съобразно изискванията на СЗО или нещо такова . на нас добре ни понасят .... не знам
ако детенце е алергично към млякото май е по-добре да се добавя от онова специалното АМ дето нямало млечни белтъци и лактоза - pregomin на milupa

# 198
Е, добро ви утро !
Тя , pontes просто напълно е изчерпала всичко което имах да кажа и аз .....  Grinning ... ( та даже и с моите думи  !!!  Wink)

Аз само да кажа здрасти. Всъщност не мислех да пиша, че нещо нямам настроение, но после видях Криси на detelini...Детелинкеее, къде го кри това дете досега, ми той толкова се е променил...толкова е порастнал и е ТОЛКОВА хубав...пу пу пу, ама много ви е сладко момченцето, да ви е живо и здраво Heart Eyes
Peace
Слънчево настроение, отивам да разгледам снимчиците в албума .  Hug

И честито на двамата ни порастващи днес и техните майки : desidm и BettyL !   bouquet

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 08:00 от Magesta

# 199
добро утро набързо да се запиша и да започвам подготовката за празника!днес моето момче ства на 6 месеца та да почерпя
честита половин годинка и на Венета на Betty L

# 200
Честито на месечинковците.
Аз чак сега видях че има нова тема  ooooh! много съм отнесена.
Моника не спира да реве от 1 седмица вече и цяла нощ се мята, амън, какво му става на това дете нямам идея.
Сега отиваме на село и като се върнем ще седна да чета...  Simple Smile  Peace
Приятен ден на всички.   bouquet

# 201
Благодаря, момичета! Тя както винаги Desidm се е погрижила за почерпката, аз никога не мога да се справя по този начин. Половин годинка си е сериозна възраст! newsm81
Честита половин годинка и на нашето наборче Михаел!
Вержи, засега нямам представа дали Венета е алергична към млечния белтък.  Освен да пробваме такова пюренце пък ще видим.  Все пак ги дават за нашата възръст.

# 202
Добро утро и от нас  bouquet

Аз отивам да направя втори опит да нахраня малкия. Crossing Arms

# 203
  • София
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=141738
ето и моите снимки от срещата в петък. добавила съм ги в албума, създаден от бети, и са най - накрая моите фотоси.
всички бебоци са чудесни!
приятен ден от нас!  bouquet

# 204
  • Варна
добрютру!
по повод Деня на репродуктивното здраве:

ЕЛЕКТРОННА ПРОТЕСТНА КАРТИЧКА

Приятели,
Моля ви да подкрепите семействата с репродуктивни проблеми, които са 15% от хората в детеродна възраст в България.
Лечението на стерилитета е част от борбата с демографския срив.
Семействата с репродуктивни проблеми са здрави, образовани и отговорни хора.
Те имат нужда от малко помощ, за да са щастливи, да се усмихнат и те.
Сдружение "Зачатие" организира Ден на Репродуктивното Здраве в София, на 16 юли, НДК, зала 8.
Приятели, моля ви, ако подкрепяте инициативата,  изпратете тази електронна картичка на държавните институции.
Благодарим предварително за подкрепата.

Електронна протестна картичка:
http://www.zachatie.org/kartichka.jpg

Адреси, на които трябва да изпратите картичката:
press@president.bg
475der@nt52.parliament.bg
minister@mh.government.bg
sspassova@mh.government.bg
mlsp@mlsp.government.bg
press@mlsp.government.bg
protest.drz@gmail.com

family4 baloni smile3501 newsm51 newsm10 smile3501

# 205
  • София
Честита половин годинка на Венета на Betty L. и на Михаел на desidm!
Betty L., бе от кой ги взе малката тея очи сини, лелееее, като порасне не ви мисля, таткото да се подготвя психически и физически Laughing!

Нещо съм се разчувствала аз, затова извинете, но ще споделя. Като се родиха бебоците как бяха всички еднакви. А сега какво стана. Всяко бебче е толкова различно малко човече, направо ми доставя страхотно удоволствие да ги гледам как се променят и как заприличват на себе си Heart Eyes А майките - гледам момичетата, с които се познаваме или съм виждала на снимки. Гледам сега detelini, Nikki, Betty L. ...бе всички. Уж са си същите, но не са. Има го онова нещо в изражението, в усмивката, онова недоуловимо тайнство да си майка прозира в очите. Природата е такова чудо!

Ох, момичета, разчувствах се, а трябва да се стегна, че ние пак сме с голям неакащ проблем и много ми е кофти.

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 18:51 от pontes

# 206
Честито на двамата ни порастващи днес и техните майки : desidm и BettyL !  Flowers Sunflower baloni happy bd hbday baloni sohappy
да сте живи и здрави и много усмихнати!весело празнуване! Hug
забравих да ви пиша,че ние вече семейно разглеждаме снимки на бебоци.синът ми повтаря на всяко бебе "това е Соня на компютъра".много е забавно!а,че беборите са ни прекрасни,си е факт!!!

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 14:09 от sholio2000

# 207
  • Бургас
Аз нали съм маниачка да изпращам такива картички и ги набухах набързо. Вержи давай ако има още за пращане.

Не съм се похвалила, че вече втори ден Петър яде домашно приготвено пюре от моркови, този път мама се справи перфектно, както и машинката де. Стана перфектно гладко като купешките. Всъщност да не би да съм се похвалила вече!?!?! Нещо паметта ми ми изневерява напоследък. Май остарявам  newsm78      Но..... днес сутринта не е акал, а вчера ака 4 пъти от моркова....... посъветваха ме да въведа и малко плодови пюренца, щото утре минаваме на картофче и чак тогава ще ги смесвам вече......
Айде ние бягаме навън на разходка, лек и слънчев ден на всички.
И честито на празнуващите порастващи бебчета

# 208
Вече разбрах защо моя златен син не иска да яде зеленчуковата супа на мама. Ами детето не харесва картофа. Вчера въведох и тиквичка, пуснах и едно листче целина. Хапна си добре, въпреки, че се мръщеше.......поне не плака. Днес му пасирах по-малко картоф и повече морков.......лелеееее какъв кеф, за първи път му хареса.  chef  Ами нали тиквичката и моркова имат сладък вкус.....защо измъчих детето с картофа  ooooh!

Magesta, калъфката на столчето не мръдна   bowuu

detelini, какви очи, какъв поглед, много ама много е сладък Крис  Hug Ей такъв зет си пожелавам за дъщеря ми  Simple Smile

Virginity, успех с диетата! За месец моя мъж свали 7кг., а аз 6кг. Той ядеше повече от мен.....чак ме хвана яд Grinning Моя определено няма нужда от диети (имаше корем от безалкохолните), но каза, че ще се храни като мен, за да не се изкушавам  Simple Smile

# 209
благодаря ви момичета за поздравите, ние се приготвихме на излизаме навън а то.... като затъмня, затрящя... и сега вече заваля лелеее ужасссс Shocked Crossing Arms
Благодаря на всички мами,който са ме приветствали отново:).Какво да ви кажа ,че съм добре,не съм много,но се оправям някакси.ИСКАМ ДА ИЗКАЖА МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ НА desidm от Хасково.Тя си знае защо,:) страхотен човек е Тя.направи много,дори  самата не осъзнава какво.
благодаря ти Слави!!!

Общи условия

Активация на акаунт