ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 708
  • 414
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Че теб пък кой иска да та замества-само по един убиец в сириала мола-мола, щот все пак сми сапунка,а не трилър-трябва любов
Кажи сига как та лекуват френските спицилисти-какво ти дават, какво не ти дават-климата у френско как е, пейти ли, играйти ли нещо-купон туйти-онуйти... Sunglasses нямам наблюдение над лечението ти, да не та върнат совсем сафирясана и излекувана,че няма да вирейш сред толкоз болни от нашя сериал.. Laughing
Казах ли че съм почти кюло отгоре-вчерашната радост остана във вчера, ноуу той за туй е свирепо куче-щот не са впичатлява от соль някаква
Клонка-бомбонка, лочи вода-само тъй ще притъпи хапетитието
А корасонес-ремонтонес нещо много се е задълбал в майсторскити дебри и нещо забрай кой е къде ее, кои сми, какви сми

# 226
Срам не срам, не ме бийте, ще си кажа.
-3 кг от вчера сутрин до днес сутрин. Не че съм отслабнала, а много вода задържах, поради едни питиета....

# 227
  • Варна
Люююю  ooooh! много са черпити у таз Франция  Drunk щом по 3литра вода за гасене отиват Laughing
Няма та бийм, щот аз вчера почти цяло парче сушеница изядох-около 1/2 пакет сол сигурно имаше вътре, днес шишето ми е вързано за ръката

# 228
  • София
Аз досега ядох синьо сирене, после хапнах и маскарпоне.Но не ми се пие вода все още.
Ама....като я почна след тез осолени неща, няма да я изразходя в ОО-то поне един ден след туй.
Обаче - няма въглехидрати.
Ей тв'а е.Сол.Толкоз.ГолЕмо важно.

# 229
Клонка,

много сирене ядеш и то все калорично, особено маскарпонето е.. Бомба.

Тони,

палачинки бе душа.
Или шейк - смачкани ягоди, прясно мляко и бам в хладилника, даже фризера, за малко само, и после смук-смук със сламка.

# 230
Да се отчета досега. Меря количествата на око  Wink
Закуска - кафе, 1 чаша кисело мляко с овесени ядки - въглехидрати са, но ги ям заради кърменето. Иначе замествам и с ленено семе.
Обяд - 150 г пилешко с парче кашкавал и половин краставица + 1 купичка супа.
Следобедната закуска най-вероятно пак ще е кисело мляко с ленено семе, друго нямам под ръка.
За вечеря се предвижда салата и някакви мръвколяци.
Пиенето на вода днес не ми спори, наливам се насила.

Че теб пък кой иска да та замества-само по един убиец в сириала мола-мола

Хм, уБиец съм значи  newsm66

# 231
  • Варна
Верно палачинки ooooh!-може и нещо като крем-карамел
Палачинка от яйце и лен.семе или трици и подсладител

# 232
Палачинка от яйце и лен.семе или трици и подсладител

Сладки от малко овесени ядки или трици, ленено семе, топло прясно мляко - всичко това се обърква, смесва се с 3 разбити яйца, пак се бърка, изсипва се в тавичка и се пече 40 мин. на 180 градуса. Преди печенето отгоре може да се сложи някоя бучка краве масло.

# 233
  • Варна
Гигилче, при нормални обстоятелства бих те посъветвала следобедното мляко да го замениш с друга закуска,но предвид че кърмиш-там не се меся, въпреки че на първа страница на темата има Линк-тема от Милко Георгиев за кърмачки и бременни майки и как се отразява режима-та ако искаш може да я прочетеш-аз лично не съм се зачитала, но може да ти е полезно

Убиеца е само един-обаче му устроиха засада и го надупчиха лошите пуерторикански мафиоти, но той е много издръжлив и оживя, но сига е на рехабилитационна програма във френска клиника, но май не му дават много опиати и той сам си ги замества с разни алкохолести сиропи
Обаче ти може да си жената на новозаселилия се дон Густаво, който купи огромното ранчо на неотдавна починалия Алварес и сига всички ва гледат странно щот сти нови и никой в махлата не ва знай Laughing

# 234
  • София
Клонка,

много сирене ядеш и то все калорично, особено маскарпонето е.. Бомба.

А, като количество не е много.Едно парче от мекото и не повече от 50 гр. синьо.
А маскарпонето...там отидоха 3-4 малки лъжички.
Зная, че е калорично, но така ми се яде въглехидрат, че съм освирепяла.По-добре да гушна калории от мазнини, отколкото да нагъна вафлите от тайните запаси на сина ми. Mr. Green

# 235
Може, Тони, ролята е точно като за мен Laughing Къде мога да прочета сценария Wink
Темата на Милко съм я чела и горе-долу се съобразявам с нея. Ако не ям или ограничавам нещо, то е заради стомахчето на Рая, каквото мога да предотвратя чрез моето хранене.
Иначе гледам да не прекалявам с млечните - сутрешния бъркоч ми е задължителен, но през останалото време ограничавам до парче сирене и евентуално следобедната закуска като днес.  chef

# 236
Сметаната - млечен или мазнинен продукт? Да бъдеш или да не бъдеш..?!

# 237
  • Варна
Изберете си ВМ-НВХ или РХ-в първото е по-скоро млечно с много висока мазнинност, при втория се води мазнина
Аз сметаната я приемам за млечност, щото се прави от мляко

# 238
  • да има едно лесно - на мотора
Привет , мривет , минавам да кажа че ви обичам  Hug
ям режимно
пия вода
радвам се на резултатите на Французойката
добре дошла на доня Густавоса  Hug

Айде , че пиша жалби против НАП джии  Close

# 239
  • Варна
Роси какво стана с твоя ягодово-млечен ден, направи ли го?

Общи условия

Активация на акаунт