ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 709
  • 414
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз сметаната я приемам за млечност, щото се прави от мляко

А, сметаната от мляко, маслото - от сметана, значи...и то млечно Naughty

# 241
Аз я смятам за мазнина, защото все се хваля, че не ям млечни и искам да продължа да се фукам  hahaha!!

А презентацията мина добре, благодаря за стисканите палци, не се притеснявах. Сега се притесняам обаче за оценката, защото имаме една много extraordinary преподавателка, от която всичко може да се очаква. Ах, как не обичам да си имам работа с такива хора..

Обядвах пилешко филе от бут (100 гр било много малко бе /в сурово състояние/ - 3 хапки на кръст) и сметана. Ах блажена сметана.

# 242
Аз сметаната я броя мазнина,по ми отърва тъй. Mr. Green
Мадмоазел-килър, или вие си елати или аз ша дойда при вас-обичам Франс-туй вино,сирене,либоф...шансон,гарсон,л'амур...тужур...бонжур...шнур и божур...ля-ля-ля-ля...

# 243
  • Варна
Чувствувам се зле-простете но се затривам да си ближа раните, утре пак съм аз-стария Тихомирец

# 244
Мадмоазел-килър, или вие си елати или аз ша дойда при вас-обичам Франс-туй вино,сирене,либоф...шансон,гарсон,л'амур...тужур...бонжур...шнур и божур...ля-ля-ля-ля...

Ми то и да ме гоните, аз пак ще убивам. Като Джеймс Бонд ще съм, невидима и безпощадна. Няма отърване от мен, докато смъртта ни раздели. Баш като в сапунка. А може би трагедия от Шекспир? Няма да е трагедия. Драма си е.

# 245
Чувствувам се зле-простете но се затривам да си ближа раните, утре пак съм аз-стария Тихомирец

С какво съгреши, Тони?

И не си ближи раните, ам по-добре ближи водата.

И аз преядох на вечеря - 200 гр зелена салата, 100 гр краставица, 250 гр задушени зеленчуци, 100 гр бяла риба.. Наведнъж.

# 246
220 гр ягоди ме довършиха.

# 247
  • Варна

С какво съгреши, Тони?

И не си ближи раните, ам по-добре ближи водата.

Не съм съгрешила нищо Дениче-ядох си съвсем РХ ВМ, но имам мигрена, и снощи беше адът вкъщи, а ме хвана яд,че сама си я предизвиках-пих какао със Стевията, такъв мерак да я опитам тая стевия, а още на работа усетих симптомите и не трябваше да го пия.После беше вече късно-а аз най-страдам глава като ме боли, щото не се търпи.
Приятен ви ден Sunglasses

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 13:00 от tonimirka

# 248
Добро утро, красавици!
Тониславке, имам чувството, че си тръгнАла кум някаква дупка. Ако е така, нека да ти кажа нещо:
Постигнала си много, знаеш много, изглеждаш прекрасно, млада си, скоро ще ставаш булка, ще работиш на ново място..и още, и още, все хубави неща.
Успокой малко топката. Не мисли постоянно за сваляне на мерки или килограми. Нахрани душата с някакви емоции, ти сама ще си ги избереш, каквото ти допада, но да е за душата.  Никой не ти слага срокове, май сме по-критични към себе си, отколкото към другите.
Всичко ще си дойде на мястото, няма как иначе, стъпила си на стабилна база от опит и знания. Вярвай. Hug

# 249
Здравейте момичета, наминавам да ви кажа, че съм изрядна.
Продължавам да свалям, но по-важното е, че се чувствам супер добре. Grinning Grinning Grinning
tonimirka, няма напразни напъни, по-важен е пътя, резултатите са просто страничен ефект. Grinning Grinning Grinning Обичай се повече, така и другите ще те обичат. Hug Hug Hug

# 250
  • Варна
Дами, първо да благодаря за онзиденшните поздрави. Пу пу, мерсим за вниманието!
Аз съм някак си, скоро като се уталожат работите ще намеря повече време за форун.
Не съм натлъстял, по-скоро съм в кондиция.
Тонимир, автотренинг душа - туй е мор за тоз мигрен. Аз ща та излекувам, не бой са.. Само да ми додиш.. Ой, ой, ой!  Heart Eyes
Роси, хапаратурата стои прибрана. Не знам кога и как, обаче са сещам, а нямам време и срам ма фаща.  Embarassed
Поздрав сърдечен, горе сърцата и да си топите килцата! Чал съм! Heart Eyes

# 251
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ден - не мога да стигна до вас от проблеми на работа .
Тони - стига с тия дупки - изглеждаш чудесно , храниш се разумно , имаш до себе си човек, който те обича ... всичко е по местата си. А и ние те обичаме  Hug

И аз нямам настроение за писане, ама то е от служебни дивотии .

Небесната , знам че е в сигурни ръце , дан ' въй е срам  Wink Снощи минах покрах ваш'та махала с колелото , ама що не Ви звъннах  newsm78

Айде - за всички  Hug

# 252
  • Варна
Лейдис, моля ви са да подгледнете този петиция и ако сте съпричастен да подпишете, че и да разпространите сред познати.
http://www.bgpetition.com/detska_gradina_za_nashite_deca/sign.html
Тенку!  Hug

# 253
Тони,

Може напоследък да нямаш видим на снимка напредък, ама тя тая снимка е само външна.
Убедена съм, че отвътре тялото ти е по-здраво отколото ако живееше на нездравословна храна. Мускулите ти са по-тонизирани, отколкото ако не тренираше.
Тялото не е само килограми, дори и обиколки само не е.
Със сегашния си начин на живот съм сигурна, че правиш тялото си много щастливо, а това е много много много важно.

Не разбрах каква е връзката какао-мигрена?

# 254
  • Варна

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 13:00 от tonimirka

Общи условия

Активация на акаунт