ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 707
  • 414
  •   1
Отговори
# 255
Aз от 10 месеца свалям 2 кг..
И аз като теб в моемнта нямам някаква цел, различна от това да уча и да се представям добре и тея кила са ми фикс идея и винаги като кача и грам се чувствам като провал.
Не знам.. Може би е време да започнем да сме "над тези неща".
Ти поне имаш работа, мен като ме налегнат едни мрачни мисли за бъдещето работа-търсене и ми иде да се.. Все ми се струват, че ругите правят повече, карат стажове, имат връзки и т.б., а аз ще си остана.. Ох не ми се говори и пише на тая тема.

Абе, Тони, е по-весело  Laughing!! Някакви кила. Колк по-страшни неща има на света. Винаги като се замисля за това и ми става чак гузно, че таква тъпотия ме притеснява. Хич не ми дреме за килата. Кисна във форума заради вас и за да убивам време  Wink!

# 256
П.С. (не ПМС  Joy) само у наше село ли хората зоват голите праскови "нектарини" и лапада "лопуш".

# 257
За прасковите, ами и тука са си нектарини, но лопуша за първи път го чувам. Shocked

# 258
И аз не сам доволна от себе си,и ме е срам и ме е яд..За 6 месеца съм свалила 8 кила,голям праз..до сега трябваше да съм стопила много пове4е..и ме е яд,защото много обичам да си похапвам,и особенно сладки неща..Много амбициозно карам известно време и изведнъж нещо ми става и почвам пак да си ям..и си казвам,това беше само днес,от утре нов човек..е,да,ама не...това утре идва доста късно..Не знам..свикваме ли да се гледаме такива,мотивацията ли ми се губи на моменти...В4ера си направих съвсем умишлено снимки по бански...Леле..като се видях само дето не почнах да вия..не знам защо ,но съм си представяла някъде в мозъка ми,4е не съм чак пък такова чудо ..и толкова ми стана и мъчно и гадно,и обявих сланините за виновник Номер 1 на за каквото се сетите..и сега ми е кофти..ето средата на юни,а аз оше съм си  дебел.. Embarassed Cry Sad

# 259
Pinkito, дай насам снимките, да ти кажем и нашето мнение. Wink

# 260
Много сте ми сладки Hug Heart Eyes
Както казва Дени: кисна тук, защото сте ми много приятни Heart Eyes Heart Eyes
Режисьорката, я по- ведро Naughty,
естествено, че трябва да имаш нови и нови цели, постигаш ..... и напред newsm78
а понякога и крачка назад Simple Smile, ама такъв е живота Hug Crazy
И аз не съм доволна от себе си Hug свалям, качвам #Crazy

# 261
  • София
Само да споделя, че след обилно похапване на мазнинки, днес съм с 0.500кг. по-малко.
Естествено, тази тенденция няма да се задържи задълго, та мисля да редуцирам количеството храна, а и свалям, защото за относително кратко време, след жесток въглехидратен пир/5 месеца/ наддадох значително количество килца.Та сега те просто по-лесничко се предават, ама другите ще се борят зверски и там ще е яка мъка.

# 262
Аз съм в застой, откъдето и да го погледне човек Crazy Hug

# 263
  • Варна

За обяда-добре си хапнах, а после ревлата циври,че не сваляла Twisted Evil Готвено постно зеле, 60гр маринована херинга и малко люта салата-има печени чушки, печен патладжан, сирене и домати-ама пък е вкусна
За довечера съм предвидила още 60гр херинга и салата, а съвсем възможно е да си изям пилешките остатъци от филето, забъркани в някакъв зеленчуков филм за красота
Честито на заслабващите Grinning

ММм така-разлигавването е присъщо за мен
И да не разваляме хубавия ден на френските поклоници Heart Eyes

# 264
  • София
Готвено прясно зеле и аз похапнах бая вчера.
А за херингата, ох, подсетих се за една сельодка, направо убиец.Добре, че ще завали, че иначе щях да се втурна да си я купя....

# 265
Не ме изкушавайте с това зеле ooooh! Как ми се яде, а заради бебс не смея Cry
Днес нямам апетит - то не е добре да се прекалява с яденето, но и другата крайност е вредна. Заредила съм хладилника с пилешко филе, но само като го погледна ... Sick

# 266
Готвено прясно зеле и аз похапнах бая вчера.
А за херингата, ох, подсетих се за една сельодка, направо убиец.Добре, че ще завали, че иначе щях да се втурна да си я купя....
Цяла седмица го ядохме това зеле Hug #Crazy, а за сельодката - натурална ли??? newsm78

# 267
Само да споделя, че след обилно похапване на мазнинки, днес съм с 0.500кг. по-малко.
Естествено, тази тенденция няма да се задържи задълго, та мисля да редуцирам количеството храна, а и свалям, защото за относително кратко време, след жесток въглехидратен пир/5 месеца/ наддадох значително количество килца.Та сега те просто по-лесничко се предават, ама другите ще се борят зверски и там ще е яка мъка.

И при мен така стана #Crazy от събота до вчера след обилно похаване на мазнинки и салати ми мина застоя. newsm78

Аз съм в застой, откъдето и да го погледне човек Crazy Hug

Стресирай с нещо метаболизма Peace

# 268
Как сте, колежки  Mr. Green?

Аз закусвах лен с вода и какао, после пак закусвах яйца и шунка, после обядвах пиле с авокадо и за вечеря планувам пиле с авокадо и задушен микс, но плановете са, за да се нарушават  Joy!

# 269
  • Berlin
имаме си скара ! але, але !  newsm44 от няколко дни само приятелят ми готви на нея Simple Smile и аз съм супер доволна - пържолки, шишчета.. алабала, полети обилно със салатки и зехтин.а освен това откакто не се меря всеки ден на кантара се чувствам и по-добре Wink.май съм на път за минус още 1 кило, но ще почакам, да не би да е временно. за 3 месеца съм минус 4 кг(от 65 на 61)  newsm78. товаа не знам добре ли е, не е  ли.(аз съм си доволна де Grinning ).ама ми се иска да чуя вие колко свалихте ?

Общи условия

Активация на акаунт