ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 701
  • 414
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Оуу яйца откога не съм ялаа-1 седмица вече, що така ги зарязах-май в събота ядох само белтъците на онуй диване Търмънд
Ще правя парфе пак-тоя път и цедено мляко съм взела, ще го смеся с обикновено и с голи праскови и стевия и желатин и лен.семе и като стане на крем-сутрин за закус, мляс и в томбака прас

Божкеей новина научих днес Party, извади ме от моя заплес,
но нанесе ми емоционален стрес-вярно радост е новата вест
И все пак тъй потаен ще остана, новината ще браня
когат е возможно да се оповести Тихомир първи ще изквичи

Браво абсе  bouquet-оу аз съм забрайл колко съм свалил, но понеже днес  прая 1 година на ВМ-НВХ-пък даже и не ва почерпах-ма ко да прайш, габровска работа, че мога да кажа че съм 16,5кг минус, ама 15кила ги бях свалила до януари, оттам насам само 1,5кило-ма то мойто разпасана работа

# 271
  • Berlin
о,Тони,чудесно - това значи е около 1 на месец, което ме успокоява Simple Smile мен ми се искаше като че ли малко по-бързичко да свалям, ама знам, че не е хубаво за организма.
яйцата и аз съм зарязала, просто ме мързи да ги варя, а пък мразя и да ги пържа Grinning

# 272
  • Варна
Не, не по кило на месец-в началото бяха по 3 на месец, после спрях, после по 0,5кг, после пак спрях, после стоях много време на едно място, после качвах, че празнувах на всички хора празниците-после свалях, и после пак спрях. От скоро са смалявам пак
То горе-долу тъй върви режима-тамън тръгне и спре Laughing

# 273
А аз даже и през нощта хапнах...да не ми е уруки,ама едни месца като захапах..и днес 1 кило по малко,а в4ера съм си хапнала,но натоварването ми - физи4еско беше много голямо.И сега се радвам много..но ще сменя на 64 лентичката след няколко дни..не ми е постоянно това 64..ве4е няколко пъти го виждам и после добавям по половин кило отгоре... Embarassed НО пак се убедих,4е трябва да се яде за да се слабее...Ако няколко дни го задържа твърдо 64 кантара ,зна4и съм свалила 10 кила за 6 месеца,ама и аз като Тончето..ха надолу,ха нагоре...

# 274
Малко се позагубих, ама дребното имаше рожден ден, това - онова....
Изядохме в негова чест 5 кг маринован свински врат на барбекю, точно по моя вкус. Обаче така съм се ояла на мръвки, че днеска едни пълнени чушки с кайма и мъъъъъничко ориз /за цвят/  съм направила. И да почерпя, малко със закъснение, ама....

А това е за диетата :

# 275
Тони, давай новините де!
И ние искаме да се радваме. Влияе добре на слабеенето. Rolling Eyes

Бубито, честит празник на мъничето! И на майка му също. Да е много здрав и игрив! Много са то сладички дечицата!  bouquet

# 276
  • Варна
Херинга две колелца, както и оскъдно парчо сушеница
домат и краставела  по една вилица съм си взела
ох, а пък сладолед за десерт да не съм вече серт Crossing Arms
и все пак добре му й на томбака, звук издава-сякаш жаба квака Crazy
ощи ли храна му се ще....ей не са наяди туй шкимбе
А отново вир се задава, прозореца да ми напоява
кой посли с парцала ще са кълчи на пиедистала
Тихомир ли...мне Naughty, той е голямото диване
не мож го фана да бърши джама

# 277
Ляля...ляяяя.....ляяляюю...
Ква я мислехме...ква стана тя?А?
Яде той и бира пи, три дни от кантар се кри.
Днеска метна се и ето-чудо Shocked!Нема го килцето!
Лопат дънки, дрънка фънки
как спаси се от издънки? newsm78
Всичко чудничко изглежда
и се правилно нарежда,
само циците горките-
беж-си плюха на петите! Sad

# 278
Браво на вас не мога да ви опиша с какъв кеф ви чета поезията smile3501 smile3501 smile3501 Супер сте  bouquet

# 279
О, Фен, размаза ме от кеф! Hug

# 280
Привет, мривет!

Тони,
браво, че ти се оправи настроението  Grinning!!

Фен,
за циците дори не искам да подхващам темата..

Абс,
честита скара. Много завиждам. Ние си имаме едно малко грилченце и си ни върши работа за пържолки, ама като ми се е приял гигантски шиш с пиле/свинско, лук, чушка, тиквичка и патладжан какво да правя.. Мойто грилченце и за 1/78ма от мечтания шиш не става. Ех, обземат ме спомени от миналото лято, опитах де що има шашлици по морето.

Всички дето около море живеят,
налегна ме завист към вас. И май не е много благородна  Twisted Evil!!

# 281
  • Варна
Чюститка да изпратим на съществото смалено Heart Eyes
да го муцнем и аплодираме фенски определено Sunglasses
Лочи бира, а дънката му в земята опира-широко му  й покрай врата и ханша
туй е нашия Фень-стъпил надълбоко в бранша
Измислил си начин неизследван килата да топи непреследван
ама нещо случайно забелязал-бюста сякаш сам си излязал
 няма го вече-страда нашто човече
Нидей тъгува, нидей са тръшка
някой ден пак ще имаш цицодръжка

# 282
Тони,

да ти кажа бедра растат, ханша също, паласки и тумбаци и те растат. Ама ако има нещо дето мноооого рядко пораства пак - това са циците  Joy!! Цицодръжката май с чакането ще си остане  Joy!!

# 283
  • Варна
Хич не ми дреме за циците-моййте винаги са били малки, и от режима не пострадах в туй отношение, щото и дебела като бях там нямах грам мазнини.Аз да си намаля бедрата и ханша пък знаш кви цици ми трябват-точно никакви Laughing

# 284
Страхотни рими нижете, ей Hug
Аз пък в момента си имам цици  smile3534 да видим докога

Общи условия

Активация на акаунт