ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 686
  • 414
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро синьорки!
Честит Рожден Ден,майче на Тони!
Тонка, да ти е жива и задрава рожденничката!Да я слушаш,радваш и пазиш!Благодаря за почерпката! Heart Eyes
Хора, приятен ден и успеФи навсякъде,аз съм въссс Scatter

# 316
  • София
Denichkata , аз преди наваксвах течности с Кола Лайт, обаче напоследък хич не й се радвам, а и не е най-подходящата.Сега жуля кафета Вита ГОлд, обаче ги пия със сметана/тя си е въглехидратна, ако се съди по етикетчето - на растителна основа и със сироп от тапиока/, но е малко все пак.

Тони, от млякото или от въглехидратите се подуваш?
Щото то и от двете се случват подобни неща, няма мистерия Mr. Green

# 317
КЛОНКА,
мистерията е, че Тони от тях се подува по принцип, а вчера ги е яла и не се е подула, ами направо се е вдлъбнала навътре  Laughing!

А течности с Кола не се нааксват, газираното и водата нямат нищо общо, първото дори е по-скоро вредно.
Пийй вода, бе дете, и аз мразех, ама се насилвам. Непиенето води до застой! Това не те ли стряска  Wink?!

# 318
  • София
Дени, мъча се, бе.Ама пия вода само когато съм похапнала обилно.Ех, тогава какво лочене наства.Обаче, като не ям -направо съм като камила, мога с дне да не се сетя за водя, само я вкусвам като си мия зъбите.
Дали да не почна да я меря - нещо в някакво шише, та да ми е пред очите и да си я пийвам... Thinking

Иначе, това обръщение "дете" ме изкефи максимално Mr. Green
Наскоро някакви лелки/бабки в МакДоналдс така ми казаха и също ме втрещиха, ама мнооого кефско Crazy

# 319
КЛОНКА,
ми детенце си ни, защото си новичка в нашата тема  Wink!!

За меренето на водата - идеята отлична - аз ако не я мерех, нямаше и да я пия. Имам си с мен винаги 1 шише от 0.5 л и всеки ден знам точно колко съм изпила - така един вид гоня някакво постижение и като изпия 2 л се чувствам като някоя героиня, извършила голям подвиг, а и се чувствам по-режимна.

# 320
  • София
Дени, аз в темата съм нова, но режъмът ми е на сърце от мнооого време.Въпросът е, че никога не ми е бил постоянен.Смъквам с него и с малко глад, а после, като се нахвърля на въглехидратите...не е за разправяне.
Впрочем, голямото угояване при мене почна през зимата - постих.После положението беше неспасяемо.

Аз харесвам този режим, пак повтарям, а и при мене действа, макар че повечето хора ме гледат като някакво изкопаемо и все ми обясняват как трябва да зобя трева и плодове.

# 321
КЛОНКА,
знам, че режимът ти е познат затова не те турих "бебче", а "детенце", всичко съм взела предвид  Sunglasses!!

# 322
Много спамя тази сутрин.

Затова ще споделя нещо за режима - закусих 30 гр ленено семе с 25 мл прясно мляко и 5 гр какао, 2ра закуска преди да тръгна за лекции ще ми е 1 яйце с 40 гр шунка направено на омлет от вчера, приготвила съм си за обяд в универсиетата 100 гр пилешка пържола от бут с кофичка 200 гр сметана, а вечеря - каквото сабя покаже.

И пак малко спам - след лекции ще чистим апартамента основно, ужас, както съм изморена.. Ама аз съм си виновна - по моя инициатива и настояване е чистенето. Ми така де - имам 2 почивни дни - съобота и неделя - не искам единия да го прекарам в бърсане и миене.

# 323
  • София
КЛОНКА,
знам, че режимът ти е познат затова не те турих "бебче", а "детенце", всичко съм взела предвид  Sunglasses!!

"Бебче" ми вика мъжът ми.Вече откривам известна доза не особено изтънчена ирония в това обръщение, предвид телесната ми маса и внушителна осанка. Twisted Evil

# 324
Ахахаха, милата Laughing!!!
Е, по-добре с изтънчена ирония, отколкото в прав текст  Wink!!

Я сподели сега, щом ще обитаваш напето светилище темата, колко кила си и колко ти е целта и колко си висока и за колко време ти се иска да постигнеш целта.

# 325
  • София
Има ми размерите в "Дневникът"
Там вися на стената на позора, в таблицата "Срамуващи се в ъгъла" smile3513

# 326
Погледнах ги. Тея последните скоро си ги качила нали (6 месеца някъде), това е добре, в смисъл организмът не е имал години наред време да ги "запомни" и поне мисля, че ще ги свалиш сравнително бързо и лесно (пу пу да не ти е уроки).

Карай си ВМ НВД, пий водичка, ако може и някакво движение вкарай и всичко ще си дойде на мястото   bouquet!

# 327
Момичета, изчислих си нужният прием калории за поддържане на сегашните ми 63кг.- 1452кал на ден.Колко да ги намаля за да свалям?Искам да стана 57-58кг. newsm78  Във спайдъпа не можах да открия как да сметна с колко да ги намаля.Можете ли да ми дадете съвет? Hug

Чудя се дали да не ги направя 800,но пък да не са много малко и да изпадна в застой newsm78В

# 328
Няма формула за "намаляването" - на принципа проба грешка е. Не трябва да е твърде много, за да не изпаднеш в застой и твърде малко не трябва да е, защото при най-малките грешки в сметките може да се окажеш дори в плюс.

Пробвай с 200-300. Айде посредата 250, тъкмо да се закръгли на 1200 дажбата. Или пък го направи раздвижено - 2 дни 1100, 4 дни 1200, 1 ден 1400 (награден фонд в неделя  Laughing).

Наистина няма точна рецепта.

# 329
Мерси Деничка, още от днес почвам тая схема Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт