ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 688
  • 414
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
А Тони в господарите ще се връзва много добре, ще реди страшни рими, пък ако не я вземат за водещ може една адреналинка да я правим, навити ли сте?

!
А Тонииии или водеща адреналинка,или водещата PeaceОния двете сега хич ги няма!

Аххфафааа каау Joy-вий убихти Тихомир с лопатата бей-каква адреналинка, каква калинка-че нали кат тропна два пъти по масата и маса няма да има, трябва да ви пусна снимка по клина, с който играя Билито да видите вий адреналински баджак ко се казва-ай амор амор....големи хумурески в тоз сериал, ще сменям формата-комедия ще ставами
Ама пък тъй ми стопляхти сърцето-обич за всички Heart Eyes

# 301
Добро утро !Черпя по едно кафе и тръгвам за офиса

С тези ваши писания много ми въздействахте!За скарат ада не говорим.Изтичах до магазин аза пил.пържолк ина скара з аднес и краставица.Имам си и малко кашкавалено роле с шунка в офиса,та може и него да бодна..а довечера ще сваля въглехидрата пак с мръвка smile3508 . Много обичам кис.мляко Sad хич ли не е полезно в тоз режим? newsm78

Бреехххх каква маса?Какви ги говориш,те толкова пари от реклами ще получат заради теб...ша купуват маси на поразия,та ще се пукат бе Тони Peace

# 302
  • Варна
Добро утро пак  bowuu Днес майка ми има РД, каза-маме да почерпиш момичетата за мое здраве и аз -на мама доброто дите, изнамерих режимна торта от ягоди, маскарпоне и фибри да почерпам-хайди заповядайти bowuu

# 303
Честито на рожденничката!   bouquet Да ти е жива и здрава и мнооого да те слуша Wink

# 304
Тони, да е много здрава и щастлива майка ти! И да се грижиш за нея!  bouquet

# 305
Тони, да ти е жива и здрава и много да я радваш!!!

Благодаря за почерпката.

# 306
  • да има едно лесно - на мотора
Слънчев ден артистки   bouquet

То рими , то чудо , то смалени фенове  Heart Eyes

Тони , да ти е живо и здраво майчето   bouquet

Радвате ми изтерзаната душица  Hug

И аз нищо в момента не харесвам у себе си - ни коса, ни д... , ни ц... Искам да се смалявам, пък нещо не става ... а любимия само мърмори , че съм окльощавяла  Confused

Отчет за вчера - 100 гр.ягоди , 4 череши, 50 гр. сметана  + 150 4.5% мляко ,2 кИфтета, 1 пипер със сирене , 100 леща, 150 пиле със зеле ,15 гр фъстък, 40 белен слънчоглед ,1 парченце черен шоколад и бира  Rolling Eyes

Hug

# 307
Добро утро!

Ококорила съм се в 7 тая сутрин, мъка  Sad..

Тони,
за да е по-стабилна масата може отдолу да я придържат няколко яки, голи до кръста, мъжаги, тъкмо ще е по-атрактивно.
А тортата изглежда невероятно. Така ми се допапа. Много поздрави на майчето.

Роси,
с тея твойте бройки - 4 ягоди, 3 череши и т.н. сънения ми мозък реши, че си броила лещата - гледам "100 леща" и си викам - "леле жено, зърната ли брои"..

Криси,
в една друга тема май прочетох, че ядеш от вакумираните пържоли (прощавай ако бъркам), то човек все отнякъде трябва да започне, ама имай предвид, че не са много качествени, а и са доста солени. По-добре тях отколкото някой суха салам или колбас, разбира се, но най-добре е да си купуваш месце и да си го печеш сама.

Айде, бай-че на всички за сега   bouquet!

# 308
  • София
На празнуващите майки и цялото им домашно родословно човечество - честито bouquet

Аз вчера ядох мусака.
Ей т'ва е.
Затова днес имам малко плюсче.
Нищо, поне ми стана съвсем ясно,че мога да плюскам мазни сирена до безсъзнание и да слабея, а след някой друг картоф - трупвам радости връз стройната си снага.
Не че не го знаех, но затвърдих познанията си #Crazy

# 309
  • да има едно лесно - на мотора
Роси,
с тея твойте бройки - 4 ягоди, 3 череши и т.н. сънения ми мозък реши, че си броила лещата - гледам "100 леща" и си викам - "леле жено, зърната ли брои"..

Дени , почти позна  Joy Joy Joy Joy

# 310
КЛОНКА,
Няма лошо, повторението е майка на знанието, но и баща за затъпяването (както отвръщахме ние, остроумните ученици, когато първата мъдрост ни беше натяквана от учителите  Crazy).

Пийвай си водичка, бъди режимна и ще разкараш минуса мигновено.
Като казах вода, тук продават вода с вкус (не газирана, а минерална), не сок, а точно вода с вкус (flavoured still water) и много леко върви, защото е вкусна. Ако си намериш такава - гаранция литрите на ден не ти мърдат.

# 311
  • Варна
И аз днес съм с кюло и полвина отгоре, ама търбуха ми се свил, напрао залепнал за гърба-туй не мога го разбра. Thinking
За повишението го очаквах, щот снощи изядох почти цялата кофа сладолед Heart Eyes-сигур отидоха 400гр, ясно ми е че съм овъглена и оводнена, обаче що съм тъй сплескана-че и парфе закусих, млякото надува-страности-неизвестности, направо съм досие Х

Нова тема ще има чак в почивните дни-моля да се вземе предвид и не надвишаваме нормалните двайсетина страници Peace

# 312
Дени, абсолютно си права.Много са ми солени, чак помислих че не са наред и може да са развалени.Ще си ги одям имам още 2 и после вече ще си накупя пиленца, да си ги готвя аз.

# 313
Роси,
ще си признаеш ти. Я бързо обади точно как стояха нещата..

# 314
Крисси,
ако изкаш да поиздокараш малко мазнините нагоре, без да мажеш сметани и масла, си купи пилешка пържола ОТ БУТ (не гърди), тя е по-мазна.

Тони,
ей сега ще извикам Мълдър и Скъли да те изследват, не бой се  Joy! Ще разгадаем твоята междупланетна тайна.

Общи условия

Активация на акаунт