ВМ-НВХ Мазна гънка изпъвам свинска плешка кат' нагъвам-17част

• 20 689
  • 414
  •   1
Отговори
# 285
Хахахаха, като станеш фина мадама, като задържиш резултата дълго време, уверявам те ще си търсиш пак кусури и тогава ще дойде часът и на циците  Wink. Поне при мен е така - като съм слаба искам по-дълга коса, като имам коса искам цици, после пак искам да сваля някое кило, после искам да съм по-ниска, после пак и има на косата ми, после искам нещо друго, много съм зле  Joy!!

# 286
Тани, Крисси, мерси буку, гиди сладурки, такива!
Тони, и мен повече ханша и бедъра ме вълнуват,обачиии как да си затварям очите,че за феновете фенски и балкона е фактор.И аз като теб принципно,де факто и де юре (хи-хи,ей,кви думи знам,а?) едва докарвах чашка "Б",ама кат зема да слабея и те циците-Майкрософт-ем малки,ем меки...ох. ooooh!
Гигилче  Peace  Grinning

# 287
охххх, не ами охххххххх  ooooh! На цица го докарвам,ама без въглехидрати спаднаха и мойте от 104 на 98 сега.И от утре като се взема в ръзе с връвките и зеленчука вече окончателон установих , че тъй слабея най-ефективно...и крайййй Joy Поне по-лесно ще намирам сутиени до сега все малки ми бяха Joy

Иначе и аз като Деничка, я косата, я килата все нещо има да се оправя по мен...кат кола на старо се имам вече Joy

Тони
Отивам да чета и кандидат жениха се зариби,най-много и той да мине на режима.От както живеем заедно е напълнял Joy

# 288
  • Варна
Криси като написа,че и е много смешно да ни чете и се върнах в старите теми-големи бисери има ей-особено в 9та част-умрях да се хиля на мойте си глупости, а Небесния чайник какви ги и е редил-направо ми иди да ги копирам и да пусна тема с тях
Стига с тез цици, нищъ коса, нищъ цици-искам хубу дупи и плосък корем-другото никога не съм го имала,че да го искам-ай..
Пък и досега не е имало оплакване от фенския клуб-не нашия, тъй че сичко е наред

# 289
Крисси,

таквиз сме ний женорята.. И лошото е, че като опраиш косата не я оправяш завинаги, като отслабнеш не си намираш фигурата хубава завинаги, ами има вечен кръговрат - на всяко нещо му идва ред да се оправя периодично  hahaha!!

# 290
Крисси,

таквиз сме ний женорята.. И лошото е, че като опраиш косата не я оправяш завинаги, като отслабнеш не си намираш фигурата хубава завинаги, ами има вечен кръговрат - на всяко нещо му идва ред да се оправя периодично  hahaha!!

Така е, ама иначе щяхме да сме скучни като мъжете..само мачове, коли и жени.Ох, отивам да ви чета назад в темите,че много се развеселих и ми дойде музата за диетуване отново Hug

# 291
Да ви се пофала с една снимка от разходката уикенда, сега се сетих, че я имам качена.
Както винаги съм забравила ластика за коса на ръката, явно му се ще много да е гривна.. Милият, и той иска пълна промяна..

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 21:39 от Denichkata

# 292
Тихчо,  smile3505
Ни са оплаквам вече,
колкото цици-толкова,
по важно е да няма:
"Отдолу се задава кака Дора..."

Ох,ако някой се казва Дори,да прощава,то е само пример от стария градски фолклор... Laughing
Небесна е неподражаем образ,истина е туй,като и чета писанията и вия от кеф...(малко образно казано,простете).
Сеги се забавлявайте добре и после след ударна доза лИбоФ спете сладко и спокойно!

# 293
  • Варна
Туй си го изрових от 12та част на сериала-а вафлите ми , ох горките, на кой ги оставих милите.. Confused

търбуха ми реве-иска още нещо-вафлЕ ,
или просто тъй ми са струва-нещо в мен са укумува,
може просто ментов бамбон да му дам на оня слон-
дет нахално настанил са в мойта стомашна кухина
и все с хобот побутва за ощи храна

# 294
Малеее, моме за къде слабееш още?Тук колко си 52-53?Назад бях чела,че си била 65кг или нещо подобно...само с НВД-то ли стана така прекрасно слаба? smile3501

Тони трябва да се явиш на кастинг за Господарите Peace

# 295
57 съм Криси, ама съм височка - 177 см.

Бях 54 кг, но после дойде университетът с общежитие, стол и ядене 3 пъти на ден и станах 65 кг. За 3 месеца свалих само и единствено с НВД до 57 кг. Ама то едно НВД беше - нито смятах точно калории, за проценти да не говорим. Сега като се замисля съм била на високопротеинен нисковъглехидратен и нискомазнинен режим. А до 54 кг ми остават 3 кила мираж. Вече съм на НВД само заради здравето си, не заради тях (ама ако паднат няма да откажа и да ги спра).

А Тони в господарите ще се връзва много добре, ще реди страшни рими, пък ако не я вземат за водещ може една адреналинка да я правим, навити ли сте?

# 296
Уууууу да отбележа - днес изпих 3 л вода!! За моята камилска натура това е повратен момент.

# 297
Denichkata Браво!Супер изглеждаш сега,но ти си и доста височка.Аз дано успея до Октомври да ги сваля до 57-58, аз съм и доста по-ниска 164 Embarassed Praynig с НВД ,ако са по-малко няма да плача много ще се примиря.
!
А Тонииии или водеща адреналинка,или водещата PeaceОния двете сега хич ги няма!

# 298
  • Berlin
оо, видях тикви на скара Grinning в къщи много ги морим  Heart Eyes да се пофаля отново - днес пак не готвих аз, хъхъ... Laughing имаше свинско с гъбки, масло и винце - прекрасно !

# 299
Стига сте споменавали думата скара, направо ми се пълни устата със слюнка  Cry..

Общи условия

Активация на акаунт