Отговори
# 60
  • Варна
Уси ти още ли си на линия? Какво ти казват докторите? newsm78
За един ден сте изписали три страници не можах да ги прочета.
 newsm12
Днес бях на доктор и той ми каза, че всичко е наред. Има изгледи до 14 да родя нормално, но ако не излезе ми каза на 14 да отида в болницата да ме включат на системи. Бебо вече е 3.500 кг. newsm10  newsm68

Поздрави на Сетлето и успех при раждането.

Честито на всички родили момичета. Да са живи и здрави бебчетата и много да ги радват.  smile3504 smile3504 smile3504

# 61
  • Варна
Днес бях на доктор и той ми каза, че всичко е наред. Има изгледи до 14 да родя нормално, но ако не излезе ми каза на 14 да отида в болницата да ме включат на системи. Бебо вече е 3.500 кг.
Поздрави на Сетлето и успех при раждането.
Браво, добре растете Simple Smile А в какво се изразяват "изгледите"?
Моето раждане засега се отлага, отпуснаха ме болежките. Те и не приличаха на контракции, ама бяха доста упорити този път.

# 62
  • Варна
Направи ми гинекологичен преглед и каза, че шийката на матката е мека, скъсена на 50 % и други такива медицински неща, които и показват че родилният статус е много добър и ако се запази тази тенденция трябва бебо да излезе до 14.

# 63
  • София
На теб поне ти обесняват и мен вчера ме гледаха ама нищо не ми казаха, освен утре пак да отида. Thinking
Лекае нощ на всички и леко раждане ако някоя тръгне тази нощ да ражда.

# 64
  • София
Нищо не пишем, вижте Юли темата я пуснаха след нас, а пък августовите една тема я изписват за няма два дни.

Но като, че ли тия дни не се спи и до късно висим в нета.

Утре дано да е по- хубав деня, да може малко да се разходя и да си купя нещата за болницата.

# 65
ycu ,кураж миличка!Виж си бебето какво иска и се радвай на бонус дните бременност,защото и те са доста ценни...всички родили приятелки как ми завиждат в момента Wink
m_mm ,ми то кво да пишем,като аз пешеходствам по 3-4 часа,после трупясвам в кревата и спя по 13-14 часа Grinning
Утре отивам по магазините,дето вие ходихте докато аз седях вкъщи и чертаех.Сега ми е паднало да си направя кефа.Пък и като гледам как не се включват мамите с бебетата,май не и е зле а?
Ааа,майка ми има рожден ден в петък и поради гостуването на Буши смятам да отложа евентуалното раждане за другата седмица.
Кажете,моля ви,как става регистрирането в болницата?Аз нямам обменна карта,а само купища изследвания,което предполагам ще ми докара мъмрене,ма като ми затвориха болницата под носа,няма кой да ми направи вече такава...

# 66
Шоши много харесах снимките !!! Това си е мечта , да ти дадат бебето веднага,таткото да среже пъпната връв и да снима !!! Много щастие ви желая на цялото семейство !!!

Честито момченце и на Ивчето !!! Да е здравичко и мн. щастливо !!!

Кетка,душицо ,добре дошла отново !!!!!!! Струва ми се,че много време са те държали цели 8 дни !! Беше ли всичко ОК ?!?!

Мен ме изнервят разни познати , които всеки ден през ден се обаждат да ме питат дали не съм родила и случайно да съм забравила да им кажа..... направо ми иде да не им вдигам телефона.... #Cussing out Представям си пък при уси и димитрианчето как е...... #2gunfire

Чувствам,че тези дни бебо ще се напъне да излиза ..... едва се влача вече  тапата ми падна,корема ми падна остава и аз да припадна от неспане и неядене......Най-голямата ми мечта е да мога да пия каквото и да е друго,но не и вода...............и да мога да заспя надясно без да ми се доповръща.....

Чао от мен милички !!!
Дано не ми трябва някоя кола амфибия за да ме закара до Пловдив ,ако не се наложи !

# 67
  • София
Dimitrina нямам предвид, че трябва да пълним безцелно страничките, то би било тъпо, просто констатирам факта, защото някой каза, че сме се разписали. И аз сега обикалям по магазините, защото и аз не съм ходила, защото съм втора седмица в майчински, до онзи ден бях на работа. Но аз имам още време да се помотая или поне така си мисля.

Имаш ли направление за хоспитализация. Защото ибменната карта е според мен много тъп документ, в който не пише нещо смислено. Би трябвало в него да се синтезира, как е протекла бремеността, но има много важни данни, като например колко си висока преди да забременееш и колко в края. newsm78 И аз искам да стана по- висока, но до колкото знам няма такъв ефект от бремеността. Joy А до колко този документ се приема насериозно в болницата нямам идея.
Сигурна ли си, че не може да ти я напише лекаря водил бремеността.

# 68
Хихи, M_mm,  и на мен тази обменна карта ми се струва голяма смешка.
Обаче не мога да разбера, защо на Димитрианчето не са й я подготвили, независимо, че са затворили болницата, това на нищо не прилича значи #Cussing out
Иначе и аз за височината и колигрмите правя свободни съчинения, никога не са ме мерили в консултацията.
Направление за хоспитализация все пак мисля, че ще трябва.
Краси-Мира, хайде, още малко остана, и аз така се дразня, онзи ден ми сеобадиха 7! човека един след друг да ме питат как съм и как вървят нещата.
Включително и една любопитна съседка, която небрежно намекна, че видяла да суша бебешки дрешки на балкона, и то розови, нали не съм обичала розовото #2gunfire #Cussing out, като си нямат хората работа и се загелждат по чуждото пране, пък и то клюката велико нещо.

Поздрави на всички и хубав ден, без дъжд ако може, че ми писна #Cussing out

# 69
Добро утро!
Хайде, мами - къде са женските рожби - изостават с 1 Grinning
Ycy, какво стана днес?
Аз ще ходя след малко. И на мен вчера ми казаха че шийката ми е вече мека и има условия за индукция.Но утре отивам с багажа - и ако имам още малко разкритие направо ще ме приемат. Че това чакане направо ме уморява - нищо не ми се прави, а и голямата ми дъщеря през 10 мин ме пита дали не съм получила контракции( нали ще става как и и е вълнуващо). Да не говорим че цялата рода и всички приятели вече ми звънят всеки ден да не би да съм родила.А бебо рита като за световно - вчера акушерката ми каза че като му пораснат крачетата няма да мога да го стигна.От 40 мин запис само 10 бяха читави - през цялото друго време риташе и се местеше.
Вчера сякаш имах повече контракцийки но са все още слабички. Тази вечер могат да се засилят, че направо утре сутрин да раждам.
Хайде момичета повече активност, че нещо изоставаме Laughing

# 70
Мен ме изнервят разни познати , които всеки ден през ден се обаждат да ме питат дали не съм родила и случайно да съм забравила да им кажа..... направо ми иде да не им вдигам телефона.... #Cussing out Представям си пък при уси и димитрианчето как е...... #2gunfire
За днес нямам още прозвъняване с въпрос! Ама си е гадничко, най-лошото е че толкова много познати имам дето знаят че трябва да раждам,че ме побъркват без да знаят хората!Просто ми звънят загрижени пък аз едва се сдържам да не се развикам!Хех  Wink Днес мили мамчета, които останахме малко неродили, ми се случи нещо интересно! Преди да си легна снощи бебока много се мърдаше едно 3 часа без да спре се буташе явно място не можеше да си намери.В 03:00 се събудих със страхотни киселини и палеца на дясната ми ръка адски надут! newsm78 Станах и почнах да будя бебо,реших че нещо не е наред  #Crazy Ами 15 минути неможах да го събудя! И след като реших че ще отида до болничката а тя е на 100 метра от нас, събудих мъжът и му обясних, че не усещам бебоооооо не ме ритааа  Shocked И той като заговори, от типа на сигурна ли си да не би да спи по дълбоко детето и туй шугавото, дето неще да излиза сме размърда  ooooh! ТАКА МИ ОЛЕКНА не можете да си представите! За сефте се шашкам така! Явно бебо чу гласа на татко си и реши да ни удостой с внимание! Та сега като ставам сутринта гледам и лицето ми се подуло   #Crazy Трябва да се ражда тия дни шото ще ме побърка! Ади довечера ще се отчета как е минало при доки днес! Успех на мамчетата!   bouquet

# 71
  • UK
 Здравейте юнски мами  Hug
 Пиша при вас с една специална задачка  Peace
 На 5.06. се роди бебе Валери на мама Мони81  smile3504
 Мама и Беб са добре и се гледкат...  Hug  bouquet

Извинявам се, че не мога да дам мерки но Мони не е сигурна и тя ще ви ги даде когато се приберат в къщи...

# 72
Аз бях така във вторник - цяла сутрин не бях го усещала и като се притесних - едва изтраях да отида на доктор - ама то детето со е спяло. Лошото е че като наближи или попремине термина човек се ошашква. Сигурно е нормално - аз вече съм супер раздразнителна и ми се гади от няколко дни - мисля че не съм се подула и добре че не съм Laughing
Имаме си ново бебче! Супер. Честито на Моми!
Ysu стягай се - че всички родиха около нас Laughing

# 73
Здравейте юнски мами  Hug
 Пиша при вас с една специална задачка  Peace
 На 5.06. се роди бебе Валери на мама Мони81  smile3504
 Мама и Беб са добре и се гледкат...  Hug  bouquet

Извинявам се, че не мога да дам мерки но Мони не е сигурна и тя ще ви ги даде когато се приберат в къщи...
  Hug Няма да се извиняваш, важното е че бебнцето и майка му са добре! Да са живи и здрави и мамчето да се възстановява бързо!
Питане към родилите мамчета! Тези които родиха със секцио с пълна или спинална бяхте!Тези които родиха нормално, някоя от вас ползва ли епидуралната упойка?!? Норче стягам се  Wink

# 74
  • София
НЕ се нервирайте на любопитните съседки.  И не вдигайте телефона, ако това ви нервира.  Представям си колко е неприятно, аз лично много мразя да ми се мешат в личния живот. Когато някой почне много да философства, й (му) предлагамм да роди този път вместо мен или поне да го поноси за малко да си почина. Или из казвам, че на чужд г ... и сто бебета са малко. Да не говорим за това, че чуждите деца растат много бързо.

Честито син Валери на Мони81!

Днес имам предчувствието, че ще има много съобщения за бебета. Уси, стискам ти палци днес.

Общи условия

Активация на акаунт