Втори път не бих ....

• 74 416
  • 533
  •   1
Отговори
# 270
  • в моя свят на мир и любов
............
Не бих си сложила мивката далече от котлоните, в момента котлоните са зад мивката и като мия зеленчук, който е за готвене, по пода капе вода.
..........

не схванах, нали за това се правят раздалечени, за да няма риск да те удари ток newsm78
и аз неразбрах, как така отзад

# 271
............
Не бих си сложила мивката далече от котлоните, в момента котлоните са зад мивката и като мия зеленчук, който е за готвене, по пода капе вода.
..........

не схванах, нали за това се правят раздалечени, за да няма риск да те удари ток newsm78
и аз неразбрах, как така отзад
Не знаех за тока...
Ето ми кухнята, малко на буквата "П" е.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8224&AlbumId=45972&PhotoId=4383992

# 272
Дуци, някой архитект или запознат може да  обясни точно, но има разни препоръчители, от гледна точка на ергономичност, и разни задължителни- за безопасност , неща.
Примерно миялната не може да ти е под мивката точно или фурната не е хубаво да е долепена до хладилника.
Кухнята ви е страхотна! На Корина ли е?

# 273
Не, производство на баща ми е Crazy

# 274
Не, производство на баща ми е Crazy

страхотна е, на техния стил ми заприлича, затова.
А точно в този плот ми бяха останали очите.
А баща ти поръчки приема ли? Grinning

# 275
Не, по принцип правим прозорци и врати, но аз съм изключение Simple Smile
Мога обаче да те насоча към един страхотен майстор. Наистина е майстор!

# 276
  • гр. София
Не, по принцип правим прозорци и врати, но аз съм изключение Simple Smile
Мога обаче да те насоча към един страхотен майстор. Наистина е майстор!

А може ли и мен да ме насочиш,че и аз съм на тоя хал. Praynig

# 277
Не знам дали може да му давам телефона тук, ако не, няма да се разсърдя някой модератор ако го забърше Embarassed
Антон - 0886400994

# 278
никога вече:
- ламинат, ще се оръся за водоустойчив трислоен паркет , та квото ще да става, както и няма да настоявам за МДФ лайсни
- грапав терот в бокса и коридорите - който иска да дойде да търка, вода, петна от обувки, мазни пръски , ще сменяме с гранитогрес
- няма да пропусна да сложа допълнителни изводи за бойлери, сега ще трябва да къртим
- няма да пропусна да предвидя шкаф-кош за мръсно пране, аман от кошове еднодневки.
- няма да оставя смяната на дограма и поставянето на изолации за "по натам като се опари4им пак"
- няма да пропусна да сменя вътрешните врати с интериорни
- няма да кажа, е какво пък окабеляването по-натам
и куп други неща
- няма да пропусна да предвидя места за огромни миялня и сушилня
- и няма да си купя такава малка къща, ще искам килер, мокро помещение и гардеробна Simple Smile ама съм нагла , а ? Дай Боже...

# 279
  • в моя свят на мир и любов
Не знам дали може да му давам телефона тук, ако не, няма да се разсърдя някой модератор ако го забърше Embarassed
Антон - 0886400994

Ти май човека трябва да предупредиш, да не се изненада от многото обаждания.

# 280
.....
- душ кабина  Naughty голяма грешка! Слагахме, запълвахме, мазахме със силикон - не става! Водата си намира начин да се стича, напълва се отдолу и мухлясва. Дори счупихме едно корито по този начин  Shocked Подозирам, че всичко е въпрос на цена (това беше евтино душ-корито) и следващия път няма да спестя от това!!!! Като се замисля, че всеки ден ползвам банята, а сега с дете и по два пъти Wink, определено ще инвестирам в хубава душ кабина, със самопочистване, аромо- терапия, хидромасаж и т.н. екстри.... Пък да видим! Някой има ли опит с такива? Препоръчайте ми нещо  newsm78

Аха, на аквалукс, модел за 2006г.
е, още не съм й намерила "копчето" за самопочистване и си бърша с парцала.....А сметките за ток след парната баня  #Crazy

# 281

ще искам килер, мокро помещение и гардеробна

и аааз!

# 282
Аха, на аквалукс, модел за 2006г.
е, още не съм й намерила "копчето" за самопочистване и си бърша с парцала.....А сметките за ток след парната баня  #Crazy

Би ли казала кой модел точно? Ето сайта на фирмата: http://aquanova-bg.com/categories.php (вече били акванова).
Наистина ли не си ползваш самопочистването???  Shocked На мен ми се струва брилянтна идея... Стига да върши работа, де...

Значи казваш, че парната баня много ток харчи....  Thinking Аз и без това не съм сигурна за нея де...
Искам да не тече, да дърпа добре вентилатора и да се подсушава.

# 283
http://aquanova-bg.com/product.php?id=116&cat=5&sub=5&info=1
Това е модела.
Само че когато правихме ремонт накупувахме всичко на куп и сега съм с две торби инструкции. Признавам си, че не съм прочела всички.
За тока - виж мощността на парния генератор - все пак си е допълнителен разход на енергия. И когато по-често се ползва парната баня това се отразява и на сметката Wink

Иначе има вентилатор и не че се подсушава, а бих казала, че по-бързо изсъхва.

Май се отклонихме от темата

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 12:53 от STV

# 284
  • На черешата
Не бих си купила нищо на Горение Stop И най-вече миялна.

За първи път чета/чувам някой да се оплаква от тази марка.

Иаз ,и аз.И в други теми съм се оплаквала и тук няма да пропусна-бляк  Sick,ужасни уреди.

Общи условия

Активация на акаунт