Втори път не бих ....

• 74 409
  • 533
  •   1
Отговори
# 285
Вие какво имате, Фантичке?

# 286
  • в моя свят на мир и любов
http://aquanova-bg.com/product.php?id=116&cat=5&sub=5&info=1
Това е модела.
Само че когато правихме ремонт накупувахме всичко на куп и сега съм с две торби инструкции. Признавам си, че не съм прочела всички.
За тока - виж мощността на парния генератор - все пак си е допълнителен разход на енергия. И когато по-често се ползва парната баня това се отразява и на сметката Wink

Иначе има вентилатор и не че се подсушава, а бих казала, че по-бързо изсъхва.

Май се отклонихме от темата

Да се ползва такова нещо с бойлер може ли, или ТЕЦ си трябва newsm78 Или пък то само си топли водата newsm78

# 287
  • На черешата

Ние имаме котлони-ужас.Майка ми има хладилник-то не бяха проблеми,то не бяха чудесии.Още на третия месец след като го купи се почна ходенето по мъките.До днес-вече 2 години е ремонтиран 4 или 5 пъти.Брат ми има пералня и тя боклук излезе,а не сме избирали от евтините им модели. SickАбе скапана работа.

# 288

Да се ползва такова нещо с бойлер може ли, или ТЕЦ си трябва newsm78 Или пък то само си топли водата newsm78

Ние сме с ТЕЦ, но мисля, че и с бойлер може. Отзад на банята има тръби - за топла, за студена вода. Иначе когато се включва парната баня, тя сама си нагрява водата до пара.

В къщи се шегуваме, че като фалира ТЕЦ-а, ще я караме само на парни бани и лавандулови масла  Wink

# 289
  • София
Не бих си купила кухня, която да не е до тавана. и без това зивеем в кутиики и няма място куде да се приберат достатъчно неща ами и с тези мебели до някъде само се губи място (визирам кухнята, а не холното обзавеждане). сега над шкафовете имам около 40см и съм натрупала какво ли не там поради липсата на място и страшно ме дразни...хем е грозно хем всичко се праши бързо

# 290
  • София / Пловдив
 - Не бих сложила бял, сив или друг светъл нюанс теракот където и да е в жилището. Сега с такъв сме в коридорите и ефектът след чистене е около 30 минути. Даже косъм се вижда  Confused

- Не бих боядисвала с латекс в светли тонове - и най - малката драскотина по стената личи гадно.

- Не бих избивала балкон на стая, за да бъде уж по - широка. Само изглежда такава, а кондензът е ужасен.

# 291
  • България-Швейцария
Не бих си купила кухня, която да не е до тавана. и без това зивеем в кутиики и няма място куде да се приберат достатъчно неща ами и с тези мебели до някъде само се губи място (визирам кухнята, а не холното обзавеждане). сега над шкафовете имам около 40см и съм натрупала какво ли не там поради липсата на място и страшно ме дразни...хем е грозно хем всичко се праши бързо
А, това съм го решила твърдо - шкафовете да са до тавана Peace.
Няма кой да се катери като планинска коза и да бърше отгоре, прахът ще си стои с месеци.
Отделно не искам нищо да стои навън, от толкова години живот на бивак имам алергия към натрупани торби и кашони навсякъде.

# 292
SilIli, миличка Grinning в следващия брой, те едва в неделя го снимаха

затова пък в Капитал Лайт пак ще има нещо, мисля тази събота, но не съм виждала снимките
Malenna, купих си юлския брой nа Brava Casa.

Искам да кажа, че съм възхитена от таланта ти!
Прекрасно е това, което си сътворила! Мечтателна белота!
Приказно!
  bouquet

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 18:08 от SilIli

# 293
мерси, само дето са го снимали 1 ден преди да се подреди окончателно

# 294
И аз го гледах просто е страхотно!!!!!
Особено гаргите.
И два дена преди  това да го бяха снимали пак щеше да ни хареса. Hands Clap

# 295
  • София

Ние имаме котлони-ужас.Майка ми има хладилник-то не бяха проблеми,то не бяха чудесии.Още на третия месец след като го купи се почна ходенето по мъките.До днес-вече 2 години е ремонтиран 4 или 5 пъти.Брат ми има пералня и тя боклук излезе,а не сме избирали от евтините им модели. SickАбе скапана работа.
И от какво не си доволна на котлоните?А котлони ли са или керамичен плот?

# 296
М/у другото старата ни печка беше Горение - номер едно. Ние по това се подлъгахме, че стават за нещо Thinking Баба ми има нова печка, работи си. Май само за печки ги бива.

# 297
аз в апартамента и на вилата имам 2 абсолютно еднакви миялни, Едната работи безотказно непрекъснато, другата всеки ден ми правеше ужасни проблеми. Кажете ми сега, какво да си мисля за конкретната марка - един продукт, един модел, но .........

# 298
Ми имат издънка, не стават Mr. Green
Малена, каква марка са?

# 299
Дуци - Аристон

Общи условия

Активация на акаунт