Втори път не бих ....

• 74 546
  • 533
  •   1
Отговори
# 405
и аз харесвам повече смесителите с врътки. Освен "Ретро" имаше още една серия мисля,че беше Роса или нещо такова.
Като казах ретро нямах предвид конкретна серия( не знаех 4 еима такава дори), а типа и визията на смесителите:D.Т.е- искам да са с по-класи4ески вид. Към марката- нямам особени претенции стига да е в средния цеови клас, 4е тези за по над 200 лв не са ми дпо джоба Crazy
И все пак- удобно ли е  с  тези сравнително малки 4у4ури? Как е при вас?АКо може и снимки да приложите Hug

# 406
  • у дома
АМи - на мен ще ми е по-удобно, най-малкото заради малката. Когато тръгна да я мия на мивката и ми прави номера като си играе  с ръкохватката ooooh!.Аз я държа с една ръка и съответно не мога да реагирам  бързо, та има опасност да се ощави Crazy

не съм сигурна, че и с врътки проблема ще се реши  Crazy диването обожава да върти врътката на студената вода, докато се опитвам да я измия с топла  Crazy  Mr. Green

по-добре си избери нещо, което ще ти е удобно, независимо дали е с врътка или не, според мен  Peace

# 407
  • Варна
Я да ви питам, с какви смесители сте в банята?( на мивките).Само това остана да купим.Ще е стоящ и искам да е с 2 "врътки".Оба4е от тук ми идва притеснението...чучура име не е ли прекалено къс и нисък и дали е удобно? Thinking.От друга страна пък, тези с по-големите и високи чучури се водят за кухня и не знам дали няма да стои грозно... newsm78
МОля - споделете.А ако може да препоръ4ате и конкретни модели.... Praynig( без серия"ретро")

Ами нашият е ето такъв:
http://home.pop.bg/articul1157.html

Много ми харесва - избрах го точно защото тези с ръкохватка са ми много ниски и неудобни. Добре стои, поне според мен, а и е евтиничък.

# 408
Втори път не бих била крайно търпелива и отзивчива с всички неспазили договорените срокове...

# 409
  • Някъде в Европа...
Запис  Peace

# 410
  • София
Според мен на тъмния паркет се вижда много повече праха, отколкото на светлия.

Абсолютно подкрепям. И не само праха, ами и всяка драскотина и стъпка от мокро (изпотено) чорапче. Аз втори път не бих сложила тъмен ламинат. По два пъти на ден го минавам с парцала. Освен това стигнах до извода, че слагайки тъмен съм поставила акцента в интериора върху пода и за мебелите, стените, пердетата и всичко останало,  ми остават много по- малко възможности за избор.

# 411
И аз мога много малко лоши неща да кажа за ламинирания паркет.

Peace
И аз съм от доволните Wink Лесно се чисти и мога да кажа, че събира толкова прах, колкото и естествения паркет Peace
в моята си къщя ще сложа отново ламинат - по-светличък Laughing

# 412
  • София

Peace
И аз съм от доволните Wink Лесно се чисти и мога да кажа, че събира толкова прах, колкото и естествения паркет Peace

А как го чистите,с какви препарати?

# 413
  • София /Абсурдистан

Peace

А как го чистите,с какви препарати?
Аз го минавам само с намокрен с вода моп, не ми се налага да слагам препарати.

# 414
пронто за дърво, медикс, фрошк или мистър пропър-универсални

# 415
Емсал за ламинат Peace

# 416
  • София
Доволна ли си?Днес го гледах,но като марка нищо не ми говори.В момента ползвам Пронто,но за дърво.
А друга марка за ламинат?

# 417
Аз съм с ламинат от скоро.Всъщност- ламината е в новия апартамент, където още не живеем. Купих  този препарат по препоръка на приятелки, а и про4етох добри отзиви за него във форума.В момента сме на вълна 4истене преди да се нанесем там, та съм го ползвала само веднъж.

# 418
  • София
Аз съм с ламинат от скоро.Всъщност- ламината е в новия апартамент, където още не живеем. Купих  този препарат по препоръка на приятелки, а и про4етох добри отзиви за него във форума.В момента сме на вълна 4истене преди да се нанесем там, та съм го ползвала само веднъж.
Е аз питам са същото,нов апартамент,в който предстои да се нанесем и в момента основно се чисти от прашоляк и т.н.А в настоящия апратмент сме с паркет и не съм в час с ламината.
А този Емасал,който аз видях беше комбиниран за ламинат и паркет.За същия ли става въпрос?
Благодаря!

# 419
След много мръсния ремонт го перях редовно с белина. И после подсушаване със суха кърпа.  И чак тогава мажех с Пронто за ламинат. После смених марката.  В момента го поддържам с Емсал (или както там се казваше въпросния препарат).

Общи условия

Активация на акаунт