Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 346
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Тъкмо, щях да кажа, че не виждам Габинки, но после видях рожденничката!

Да си жива и здрава! Много щастие и радост около теб винаги да има!  bouquet

Любе, много ти свежа подстрижката! И си една такава стройна... и младолика... Бравос!

То и аз, доста се подкъсих, че вече много ме нерви тази коса. Пък като си спомня, че исках все дълга та дълга. А и Боби прави всичко необходимо по нея - издухване, дърпане, ресане, скубане и потупване да заглади косъма. Joy

# 106
  • София
Честит рожден ден, Габи!
Пожелавам ти много слънчеви дни, пълни с усмивки и щастливи мигове!

Момичета, забравих да ви се похваля, че от два дни Ени вече казва "мама". Като я чух за пръв път и ми се разтопи сърцето, много мило звучи от нейната уста...  Hug
Мерси за инфото за столчетата. Аз май се спрях на Чико, скъпи са, но пък поне съм сигурна в качеството и сигурността. Пък и кошницата ни беше такава и съм доволна от марката като цяло.

ДидкоHug

Ани, ей, с разказчето си ме върна в предпразничната еуфория преди рождения ден на бузанката ми Simple Smile Много е готино това чувство, нали. А рожденият ден ще бъде още по-вълнуващ, бъди сигурна  Peace

Боши-моши, чакаме снимки... няма да се измъкнеш без това!

Елиа, хубав плаж утре  Peace

Лека и спокойна нощ!

# 107
Честит рожден ден на нашия най-стар форумски приятел-Любчо и на чаровните Любима,Кристина Елизабет,Виктория и Александър!Да са живи,здрави и много щастливи!На мамите им пък и ако по-често се разписват.........
Емси,браво за кг Peace...и мерси за комплиментите...ама аз тъкмо почнах да се позаглаждам,че нещо на нищо не приличах напоследък...........пък като те гледам и ти си доста младолика на снимките...
Елия,абе моят агент на морето докладва,
е тая вечер валяло....какъв плажутре,бе newsm78?
А,клиповете вече трябва да се виждат....или поне при мен всичко е наред.....
Лека и спокойна нощ ви пожелавам-тая вечер се поулях малко с писане..ама утре като се прибере Асен и вече няма да има възможнаст.....че направо се затъжих и ще му обръщам внимание.........пък и после ще имате няколко дни почивка/че забягвам/

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 00:19 от Анонимен

# 108
  • Пловдив
Момичета, отдавна не см писала за което се надявам да меизвините, но покрай мото прохождащо момченце нямам грам време за форума.
Първо искам да честитя на всички дечица, чиито рожденни дни съм пропуснала. Растете здрави, щастливи и с мярка палави. Бъдете гордост за родителите си. А вие мили мами бъдете най-щастливите и обичани жени. Гордейте се, че сте дали живот на тези прекрасни създания.

А сега искам да ви почерпя макар и виртуално с нашата торта. Не мога да повярвам колко бързо мина годината. А снимки от партито очаквайте итре по това време.

Да ви е сладко

# 109
  • Канада
                                          Честит рожден ден
                  на  Любчо на Peppita
                  на  Любима на lida
                  на  Александър на Deb
                  на  Christina Elisabeth на megan79
                  на  Виктория на  lian(Лили)
Нека да растът здрави,весели и щастливи деца!Късметът да е все с тях!

Мили момичета,вие бъдете най обичаните и уважавани майки и съпруги!

# 110
  • София
Честит рожден ден
на  Любчо на Peppita
на  Любима на lida
на  Александър на Deb
на  Christina Elisabeth на megan79
на  Виктория на  lian (Лили)

Много здраве и щастливо детство!

Вили, празникът ни наистина беше много весел. Децата се забавляваха чудесно! А пък възрастните се забавляваха сериозно за моя сметка, защото още в началото на партито чисто новите ми дънки се сцепиха яко и през цялото парти задника ми беше навън! Голям срам  Embarassed Laughing

Таталинке, и на мен кошницата ми беше Чико и бях много доволна. Мислех и столчето до 18 кг. да бъде на Чико, но се отказах. Реших, че е прекалено скъпо, за да го оставяме в колата, а за сваляне всеки път изобщо не искахме и да мислим. Затова след дълго умуване взехме IWH - Remi. Доволна съм много. Ползваме го вече почти 3 месеца.

Момичета, забравих да се похваля... Имаме си първо зъбче наааааай-накрая! Показа се 2 дни след рождения ден. Явно си беше наумило да изчака годинката  Laughing И го видях, докато чакахме в Пирогов да излезе снимката на Вики...

Но да ви разкажа за нашите поредни перипетии... На 4-ти следобед бяхме на разходка при една моя приятелка, която живее наблизо. Аз в градинката Света Троица го оставям Виктор на някоя пейка, и той си я държи и си я обикаля. При приятелката ми, обаче градинката пред блока не се коси и тревата буквално прораства между пречките на пейките. Той искаше пак да си се хване за пейката, но аз го държах за ръка и го наблюдавах, за да не лапне някоя трева. Особено ме беше страх от осилите. И съответно взе че глътна точно осил! Явно е намерил на пейката някой откъснат и сух, защото другите ги изпробвах и не се късаха. Видях го, че си слага ръката в устата, но не видях нищо в нея. Обаче се задави почти мигновено. Разбрах, че е глътнал нещо, защото иначе не ми се дави. Бръкнах му в гърлото и повърна, но нямаше нищо. Точно това ме наведе на мисълта дали не е осил, защото те вървят само в една посока, назад не могат да се върнат. Имаше и малко кръв в повърнатото, но това не ме притесни толкова много, защото и друг път се е случвало, като му бъркам в гърлото. Явно има някой по-слаб кръвоносен съд. Но това, че не повърна нищо, а се задави толкова сериозно не ми даваше мира и отидохме в Пирогов. Казаха ни, че най-опасно е, ако е било осил и го е вдишал в дробовете и затова поискаха да направим снимка. Чакахме почти 4 часа, докато излезе снимката. Нямам думи каква е спешната детска помощ в България! 4 часа за една снимка! Айде ние не бяхме спешни в буквалния смисъл, но имаше едно по-малко бебенце, явно със сериозни болки... Ами и то чака с нас! Ужас! Замислям се друг път при произшествия дали да не ползваме частни клиники. Направо незнам!
Та излезе най-накрая снимката! Виктор вече се беше наиграл, намрънкал, наревал, накрещял и накрая заспал в ръцете ми. Мен всичко ме болеше от това, че го носих почти 2 часа, откакто почна да мрънка, доката накрая заспа. Доктора реши, че пак трябва да го преслуша, ей така, за всеки случай, нищо, че снимката беше идеално чиста. Та го събуди, естествено.
Но както и да е, нямаше нищо в дробовете. Казаха да го наблюдавам за температура и кашлица. Слава богу на следващия ден го изака чинно осила и добре, че го видях съвсем случайно, че да се успокоя. Но хем се успокоих, хем още повече се стреснах, защото разбрах, че наистина е било осил и положението определено е било опасно.

Та внимавайте много с осилите!

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 08:31 от Тинтири-Минтири

# 111
  • Варна
Честит празник на днешните ни рожденници Любчо, Любима, Кристина Елизабет, Виктория и Александър! Да са живи и здрави, много весели игри и усмивки!

Мамчета, честит Ви празник!

Положението тук вече става нетърпимо...Кристиян се дере като магаре да го взема и не мога да пиша повече.Сега ще пробвам с една солетка да ми отпусне още 2 минути..Иначе сме добре, всеки ден сме на вън, че в къщи ако си останем съм единствената играчка, на която му се задържа повече вниманието. А косата ми е вечно наскубана и надърпана...Емси много добре го беше казала  Laughing

Таталинка, честито "назоваване" от Ени  Hug

Сега наистина ще ви оставям, поне докато не закуси терминаторчето. Хубав ден!

# 112
Честит Рожден Ден на Любомир, Любима, Александър, Кристина Елизабет и Виктория!
Да растат здрави и усмихнати, много щастливи и обичани!

_Пепи_ , останаха ми очите на тортата! Аз сега нали съм на вълна правене на торта, ама такава красота, няма да успея да направя! Весел празник! И чакаме снимки!

# 113
  • Варна
Габинки, зло да те забрави...

Честит рожден ден, много здраве и любов ти пожелавам!

Сонка, Янан, честити християнчета! Много да са здравички и Господ да ги закриля!

Люба, честита ти нова и освежена прическа! Ивчо наистина е станал голям палавник, такова добро покатерване от дете на 1 годинка не бях очаквала. А снимката за съжаление не се отваря... не можах да видя люлката.

Ади, поздравления за тортичката, чудесно изглежда! Кажи как е малката прицеса, надявам се да имате напредък с хапването..

Пепи, на Любчо тортата ти ли я прави??? Аз си помислих, че е купена. Браво, страхотни майсторки сте  smile3501

Промоцията свърши...Криси си изяде сухарчето и сега пак реве за внимание. Ставам..

# 114
Здрасти компания!

Честит Рожден Ден на Любчо! Да расте здрав и весел, палав и обичлив!

Честито и на Любима, Александър, Christina Elisabeth, Виктория! Весело детство, много здраве и късмет!

Пловдивчанки, да ви кажа, че другата сряда или четвъртък пристигаме в Пловдив. Моят мъж пак забягна в чужбина за 10-ина дни и аз ще се глезя при мама. Та ще съберем моят дзвер с вашите съкровища.  newsm53

Ставам, че на Мрън му растат зъби и пак ме дърпа за крачола... smile3515

Слънчев ден и весел Рожден Ден!

# 115
А аз забравих, ето линк към обещаните снимки :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143223
не са хронологично подредени, но ще ме извините Hug

# 116
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Любомир, Любима, Александър, Кристина Елизабет и Виктория!

Бъдете обичани, щастливи, умни, добри и много здрави ,малки съкровища !

Това е за мамите: най-вълнуващият ден за вас настъпи, изживейте го с удоволствие !

Днес само набързо, докато не сме се събудили, че ме чака и гладене на дрешки ....
Честито зъбче на детенцето на Тинтири ! Да никнат като гъбки и другите , без болка и без мръъъъъъъън !

Е , Люба - наистина си променена, винаги съм уважавала късите подстрижки - така добре стоят ...Аз днес ще се боядисвам сама, да видим какво ще се получи ....

Браво на Emsi за постигнатия УСПЕХ - радвай се на хубава фигура , то с тез прохождащи мушмороци няма как да си стоим на същите килограми, аз също се надявам още малко и да вляза във форма/не съм свалила и кг от раждането/ , ама с това кърмене, хапвам всичко на поразия  Blush!

О,Таталинке - наистина е страхотно да чуеш "Мама" от най-милото ! Аз това мама го чувам от 6-7 месеца,беше първата думичка, и като иска нещо само това му е в устата ....

Много ви е вкусна тортата Пепи- и една красивааааааааа!

А на моята бургаска дружка Elia само мога да пожелая кураж в първите бани с малкия, много нервички ще има, онзи ден показахме морето от близо на нашия Никола - беше отворил устенца - не можа да разбере какво става, я пясъка едно вълшебство - хубав плаж, времето е чудно ! Ресторантчето е в М.Р., аз съм оттам, новичко е и цените са нормални, не е нещо ужасяващо ...

D3s - малкият Мартин и той с красиви очи, да е здрав и много да ви радва, ама вие си имате и котенце, ей че готино!  Hug

хайде скачам, гладенето зове !!!!

# 117
Честит празник на всички малчугани който празнуват днес  bdbaloni  Да са живи,здрави и послушни,да радват мама и тате и да  растат щастливи деца! Безброй целувки от мен и Ади  newsm51 
  Анитка Ние се опитваме да  въведем месо-пуешко.Страх ме е че в пюрето има картоф,а тя преди 3 месеца ми направи голяма  беля с него-10 дена не можахме да спрем разтройството  Sad .Та сега захранвам с пуйка с тиква на Хип(ама е с 15% картоф)и мнг ме е страх какво ще стане.Вчера едно малко петънце и изби на едната бузка  Cry днес още не съм и дала пюрето,на тръни съм.Цяла нощ не съм мигнала от притеснение Sad Ама така ще е!Ако реагира пак отиваме в 1 клас и вс на ново!
  Това  е  при нас ! Дори не  ми се и пише!Но се радвам че някой се е сетил за нас-Благодаря ви!

Лек и слънчев ден и весел празник на празнуващите !!!!

# 118
Честити първи рожденни дни

на
 Любомир,
Любима,
Александър,
Кристина Елизабет и
Виктория!
[/size][/color]

М, да... бях пропуснала християнчетата на Сонка и Янан! Да са ви живи и здрави и Господ винаги да е с тях!

Пепи, тортата е повече от прекрасна!

Ани, наистина много се радвам, още повече че успеха си дължа не на прохождащия Бобец, а на упоритостта ми да спазвам определен режим! И така победата е по-сладка!

# 119
  • София
Честит първи рожден ден на сладките госпожици Любима, Кристин-Елизабет и Виктория!
Честита първа годинка и на младите господа Любчо и Александър!
Растете здрави, умни и добри деца! Вълшебно и слънчево детство!

Весел и пълен с детски усмивки празник пожелавам и на милите им майки!

Пепи, тортата изглежда страхотно. Само се чудя кой си е похапнал от ушенцето на Мечо пух Wink
D3s, ей, че хубави снимки, а Марти е много чаровен, пу, пу. Снимките от парка са разкошни, личи се, че някой майстор ги е правил  Peace
Тинтири, честито първо зъбче на Вики, дано другите да растат бързо и леко. А за премеждието с осила не знам какво да кажа... калпазанковци са тея деца и не е лесно. Ени вчера за секунди си набута една трева в устата и голям зор докато й я извадя. После беше много обидена от действията ми.
Ади_5, мила, опитай се да не се тревожиш толкова много, защото не е полезно и за двете ви. От сърце се моля захранването да върви успешно и без обриви  Praynig А пробвала ли си да даваш домашно приготвени зеленчуци, така поне ще си сигурна какво има вътре и ще може да избягваш картофа например...

Общи условия

Активация на акаунт