Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 344
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден на всички сладки бебоци, които изтървах да поздравя навреме !
ДА сте живи и здрави дечица, а на мамите също честито за одбре свършената работа през изтеклата годинка!
НИе сме добре, но още си имам проблеми с компа, но който така или иначе вече рядко сядам. Надявам се да бъда по-редовна. Разгледах снимките и си изплакнах очите в красоти  bouquet

# 91
Честит рожден ден на Белослава,Ева и Мартина!  bouquet  bouquet  bouquetЧакаме снимки от купоните ви Grinning

Янан честита годишнина и кръщене!
Таталинка нашето столче за кола е "Пилот"от "метро" го взехме към 80 лв.От 9-18 кг.,седалката може леко полегнала да става.Други екстри няма.Седи си с радост в нея и си поспива често там Wink
Ани от Бургас честити ви малки зъбчета Grinning
днес с принцесата ми лежахме и спахме цели 3 часа,ама ето пак ми се доспа,а тя си легна към 22.30
лека нощ

# 92

Дидко, пак се затри нейде из двора, никаква те няма...  Wink

Ооо....кой ме вика txtloves
ДА ти кажа, че нашето столче е канадско - от Вики - има го на някоя от снимките, ако искаш ще ти го покажа - Миши вече почти месец се вози там и много му харесва да гледа през прозореца newsm53

Честит Празник на ВсиЧки пораснали юнски Сладури!!!
Бъдете здрави мили деца, щастливи и винаги заобиколени с приятни емоции, игри и хора family

Силвина, добре си ни дошла в темичката - хайде и аз да се зарадвам, че сме вече две СливнаЛийки  bouquet

При нас няма нищо ново, не ми остава време да чета, препрочитам и аз на диагонал cry

Ади, страхотна торта и плоча за отпечатък newsm10

Много са хубави всички ни малки приятелчета - да растат все така живи и игриви дечица smile3540 1swing

# 93
Добро утро и от мен! kaffeetrmker_2
Честито на празнуващите днес Белослава,Ева и Мартина! newsm51Милички деца , бъдете живи и здрави , щастливи и носете радост и щастие у дома!Весел и цветен празник. Flowers Rose Kissing Heart

С Нансен тази сутрин не сме във форма  Tired през нощта почти не спахме ...тя се буди с рев , на мен вече очите ми тежат , вчера и онзи ден ме боли глава и тонуса ми рязко спада. Neutral Face
  Ани от Бургас честити  зъбчета  tooth
КорНиШонка ето тук потърсих за теб идеи за парти , дано са ти от полза http://www.moetoparty.com/display.php?page=menuup_2
Дидко прочете ли за Супернани и как смяташ- ефективен ли е ?

yanan снимките ви са много хубави !Да нацелуваш сладкия Ники от мен !  Heart Eyes
Честита ви годишнина.Бъдете още много години заедно , обичайте се и бъдете много щастливи  Flowers Rose
Tatalina нашето столче за кола е на Бертони , но още не сме го ползвали , та не знам   33uu какви ще са ми отзивите за него.Изглежда доста удобно , но да видим. Wink
Ливиана,
сега тъкмо е времето да си смениш педиатъра.Стискам палци всичко при вас да е наред !  fingerscrossed
Аз ще правя късна закуска на Нанук и ще излезем малко на слънчице ...вярвам че ще се заредим с положителна енергия и след обяд ще сме на линия за разказче за празника - не съм забравила че съм ви обещала Hug
От мене хубав и пълен с усмивки ден!

# 94
  • София
Честит Рожден Ден на всички бебоци, които съм пропуснала да поздравя! Да са живи и здрави, весели и засмени!

Ето една снимка от партито за рождения ден на Вики, където са три юнчета - Вики, Ени и Боби:

Ето и всички снимки от 3-те партита за рождения ден: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?f_id=1463

Съжалявам, че не съм писала отдавна, но имахме произшествие с един осил (по-късно ще пиша подробно за случката, за да внимавате и вие), после посрещахме леля му и братовчеда, а и в момента сме в процес на местене в нов апартамент. Та ще ме извините  Grinning

# 95
Хубав ден , момичета!
Днес нямаме рожденици, направо се изненадвам ....

Ние вече се подготвяме за нашия наближаващ празник - днес направихме официалните покани, за да могат всички да се организират - избрахме приятен ресторант с лятна градина, наблизичко до у дома, че ако има проблеми да се реагира , бабата на Ники ще дойде още в петък вечер, та да го погледа малко, че и аз да се пооправя малко. Смятам да направя прическа, както стана обичай на празнуващите мами - поне сега да сме по-така, че иначе изобщо не ми остава време. Утре поръчваме тортата , ще купим и украса - нашата кака /племеницата ми/ няма търпение да надуе балоните  Laughing. Абе, изобщо започваме с вълненията ....
Днес Ники всякаш е по-спокоен, но акането не престава ,иначе през нощта пак си поплакваше.
Вчера ,като се заговори за торти ми хрумна да направя малка тортичка на Никола /от натурално нишесте и бисквитки/ идеално за следобедна закуска  Laughing!
А после го заведохме на фризьор - голям майтап - мама и той с пелерини около врата - беше му забавно, какичката една хубава и той усмихнат и кротък - сега сме с нова прическа  Blush!

Таталинке, ти питаш за столче за колата - ние от 2 месеца ,че и повече вече сменихме кошницата с ето това столче ,че сме много якички :
[/url]
Много е удобно, освен че има коланчета има и тази предпазна рамка -има три степени, около 100 лв. е май/на нас ни е подарък от шефа ми /
ето го и тука
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2157

Честито кръщене на малкия Ники ,както и честита годишнина на мама и тати!

Люба , каквото и да си направила с косата си, мисля,че все пак ти е доставило удоволствие и самочувствието ти е друго - важното е да има промяна - и аз съм против това обезцветяване, но явно така трябва щом трябва да преминеш към по-светъл тон, аз сега от много тъмно червено, преминавам в кафяво - познай отново домашни опити .

# 96
  bouquet Hug Много Ви Благодаря, Мили Момичета за хубавите пожелания! Hug  bouquet
 Влизам, набързо само да поздравя и другите рожденници от вчера Мартина и Белослава и изобщо всички които съм пропуснала да поздравя! И да им пожелая много здраве, много щуреене и много усмихнато детство! И никога в красивите им детски очи, да не виждаме сълзи, а само щастие.  bouquet

P.S. Отиваме на Рожден Ден сега, и след като се върнем ще кача снимки от нашето РД вчера и ще разкажа за купона. Peace

# 97
  • Бургас
Привет и от мен
Честито на всички рожденници и техните мами (малко на патерици,но от сърце)
Нека да здрави,палави и много щасливи
Рожденничките са приказно красиви,а малките господа също не отстъпват по чар

Ади тортичката един път,а идеята за отпечатъците е много добра
Янан честито ти християнче и честита годишнина да се обичате и да сте заедно още дълго време.
Таталинка и аз сам в чуденка за столче ама май първо ще изчакам да си купим нова кола и тогава.
Люба мойто мъж е езкарал супер на концерта,че и май с мотор е ходил от Бургас до София ама си таре и нищо не ми казва,че да не яхна метлата и да не беснея.Срещатат с курса беше много хубава млко спомени снимки на децата,а после и на диско ходихме да разкаршим кокалите,нищо че бяхме като лкелки и чичковци сред тинейжерите.
Ани я кажи бе мила в кое заведени ще правите рожденния ден,че и аз още се чудиа,а трябва вече да се организирам.

Целувки и слънчев ден

# 98
Искам да ви се похваля, че почти си върнах теглото преди да забременея и съм много доволна от това! Flutter

Аз просто не виждам начин как бих могла, да накарам Боби да стои мирно в столчето за кола, за това след кошницата за сега не мисля да купувам. По същата причина нямаме и столче за хранене! Все едно има циганска пепел в дупето. Laughing

Ето и как се радваме на новата си придобивка....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93128&photo=52

А, и все забравям да ви питам нещо... Има ли детенцена което да не му никнат първите два зъба отгоре, а тези вторите до тях. Дано ме разбрахте, че моите обяснения.... Боби е така и е като вампирче. А брат ми каза, че било липса на нещо в организма му, но какво.... Thinking

# 99
  • Бургас
Само набързо
Емси и ние сме така ама педката нищо неказа.Въпреки че ни беше малко нисък хемоглобина.
Ама другия път ще я питам

# 100
Здравейте и от мен !   Flowers Four Leaf Clover
Мили мами , чак сега се прибирам от разходката и наистина се чувствам много по-добре. Grinning
Емси за жалост не мога да отговоря на питането ти за зъбчетата , но силно се надявам че начинът , по който растат не сигнализира за липса на каквото и да е в организма на детето.
Тинтири-Минтири много са ви хубави снимките , а Вики е вече едно голямо и сладко момченце.И другите ни две юнчета - Ени и Боби са прелестни разбира се  Hug надявам се че празникът ви е бил много весел  Simple Smile
Boshi-Moshi чакаме снимки !  smile3509
Искам да се извиня че поради заплес  Embarassed съм написала че Белослава , Мартина и Ева празнуват днес  doh doh наистина ме е срам , но е без да искам.Обещавам да внимавам повече. Tired
За да се опитам да се реванширам обаче ще ви пратя един струва ми се полезен линк http://www.biberonbg.com/info/plach.htm

# 101
Елиа, Вили! Hug

# 102
Привет,привет......да използвам,че Иво спи ,че не се знае кога пак....след снощната фиеста дето ми я спретна,днес поне спа до късно.....но като гледам май и тая нощ ще се зъбим Mr. Green............
Аз днес помолих да ме снимат-за да се покажа/пък и ме успокоиха,че можело и доста по-страшно да е Laughing/та да се покажа,но с уточнението,че съм неглиже.....утре ще се надявам за рожденния ден да съм по-прилично изглеждаща и да ставам за снимане:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122036&photo=23,ето ви и едно бързо клипче за нашите катерачески умения-това е далеч от най-добрите ни изяви,но го пазя да не падне и нямаше как да снимам постоянно,а и след 80тото покачване на пейката вече не съм толкова ентусиазирана...http://www.youtube.com/watch?v=e2B8rga_GrU....понеже и ние като Бобко се радваме на люлките/ама за съжеление си нямаме двор и затова сме първи в парка/.....та окачихме една м/у хола и дневната и сега вечер така се забавлявамеhttp://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3147785http://www.youtube.com/watch?v=j2nW1V1JyAk
Елия,ми то това си му е тръпката на човека...пък и ти такъв си си го взела.....та няма да му се сърдиш Laughing...А,това дето казваш за дискотеката означава ние изобщо ли да не ходим Thinking?
Емси,за зъбите доколкото знам изобщо не е задължително да се спазва ред.....и при нас кътниците излизат преди кучешките,ама няма как да ги спра............Ако имаш възможност питай и някой стоматолог,но не мисля,че е проблем-важното е да са на мястото си,като излязат...А,за гостенката-дано скоро те остави да си починеш Wink
Тинтири-много ти е сладък рожденника/ама на мен досто по-голям от баш набора ми изглежда....или Иво е дребен newsm78/...а и явно добре сте го отбелязали юбилея...........
Дидка,ти откъде списваш бе душата....от Сливенския или от Канадския двор,че нещо ти обърках дирите....
Боши-Моши,мноооооого си кратка.............ние така ти се радваме на веселите постинги,а ти редовно ни лишаваш от тях.........

Аз пак се отплеснах в обяснения....а граха сигурно ми стана на пюре Embarassed...........хайде,до после...........

# 103
  • Бургас
Пак съм аз
То като непиша непиша пък после като се отплесна чак досадна ставам
Ми Люба добре ти е новата прическа бе душо.Домашните експерименти хич и не си личат,а за диското непропускайте стари млади важното е купона да става.Ама аз пусто нали на токчета не съм се качвала от сума ти време пък и грим не съм слагала отдавна та се чувствах като престаряла абитурентка, ако бях по дънки  сигурно нямаше да ми прави впечатление.Пък мъжо да ходи аз не го спирам ние сме от либералните само дето необичам да ме послъгват или както е в неговия случай да си премълчава иначе това си му беше подарък за рожденния ден.

Утре да ви кажа смятам да водя бяса на плаж ама как ще стане тоя филм хич не ми е ясно,щото ще сме пеш с количките.Ако се осаществи утре ще докладвам.Лека и неревлива.

П.С. Люба нещо не ми се отварят клипчетата.Дали грешката не е в мен

# 104
Ами,айде и аз пак...ама пусто като забравих най-важното:
Честит рожден ден на Габинки-да е жива,здрава,много щастлива и обичана,а мъжете вкъщи да я глезят и радват!!!

Елия-той за да не се притесняваш,бе Mr. Green/или за да не му намилаш,че то и ние сме трудни за издържане понякога....аз поне,де Embarassed/-мерси за успокоението,ама това на снимката е подстрижката само-прическа ще е като съм имала време и да се среша като хората Laughing,а за клипчетата сега ще видя какво мога да направя,че одеве се отваряха-сега не......ама ми писна вече да се регистрирам ....и вечно някой сайт да ми къса нервите #Cussing out....

Общи условия

Активация на акаунт