Сега го чакам да се събуди Ники и ще го водим на хематолог,пак да го изследват.
Какво е гледал и коя цифра е вярната незнам.Ох,така го обясних, дано се сетите какво исках да кажа 

Наште изследвания на урина са добре и повече няма да го водим за бъбреците чак до есента.
да сте добре и нищо да му няма.

, понеже това е един вид захарно тесто и трае много дълго време освен всичко друго стяга и става като твърда плочка без проблем. Оцветява се много лесно с каквито цветове искаш (сладкарски бои, ако е за ядене и боички за яйца ако е за отпечатък) и въобще с него се работи като с пластелин
.

Остана ми много от марципана(вече имаш рецептата)и си викам защо да го хвърлям като може да се направи нещо с него
и си го разточих.Стана много весело и мнг шарено.На Ади и беше интересно самото отпечатване,гледаше ту мен ту плочата. А сега да покажем на вс за какво става дума

.
. Да ви е честит и малкото кръстено детенце
......ама сега малко ме е яд.....не толкова за косата която остана на плочките в салона/е има малко и по главата ми,но определено олекнах/обаче като ми обясниха по три различни начина,че трудно мога да стана друг цвят без обезцветяване...да ги бях послушала,а не да импровизирам в домашна обстановка.....но нищо.....да се надяваме,че няма да се налага да си правя нов татус за отвличане на вниманието в сряда вечер/тогава се прибира съпружеството/ 

И така покрай тичането и слугуването и поработването покрай сайта, времето ми свършило! 
Препоръчани теми