Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 342
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Честит Първи Рожден Ден на Ева, Мартина и Белослава!

# 76
  • Ямбол
Честит рожден ден на Ева, Мартина и Белослава!Да са здрави и щастливи!И много послушни!

# 77
  • Варна
Честит рожден ден на Ева, Мартина и Белослава! Мили дечица, бъдете много здрави, щастливи и мама и тати много да ви слушкат!

Честито християнче на Сонка!
Сонка, страхотно парти сте си направили за рожденния ден. Казваш, че снимките от фотоапарата ти излизат размазани, провери дали са ти наред настройките. Според мен може да се получава така и ако снимката не е на фокус. Отиди в някое фотостудио и ще ти обяснят.

Зори страхотни изненади си измислила за малките палавници. От разказчето ти личи, че много са се забавлявали. И аз бях намислила нещо подобно с къщичките. За родденничката ще кажа само, че е прекрасна.

Целувки на всички!!!!!!

# 78
  • София
Сонка, честито кръщение на Диди! За съжаление от линка не мога да видя снимките...

Ади_5, рожденичката е невероятна, красота! За тортата вече казах, че изглежда прекрасно, предполагам е и много вкусна. Впечатлиха ме цветните отпечатъци - я разкажи от какво ги направи, доста е идейно Wink

silvina, добре дошла с бебчето си в нашия отбор! Ще чакаме и снимки от празненството, ако можеш да пуснеш.

Зори, празника изглежда чуден. Браво на теб за цветната организация  Peace

Ани, най-вероятно зъбките не ви дават мира... стискам палци бързо да избият, че да се успокоите!

Дидко, пак се затри нейде из двора, никаква те няма...  Wink

# 79
  • BG
Благодаря ви за поздравленията за нашия рожден ден newsm51
Честит рожден ден на днешните рожденици Ева, Мартина и Белослава, както и на празнувалите от предните дни,които не съм поздравила,желая им най - вече да са здрави, много много да радват и слушат майките си  bouquet  bouquet  bouquet
Честито християнче на Сонка smile3525
Ние днес си взехме изследванията и хемоглобина ни е много нисък,а и другите показатели де SadСега го чакам да се събуди Ники и ще го водим на хематолог,пак да го изследват.
И вече ми писна от нашето педи, ще го сменям,днес като му гледаше изследванията ми каза, че на 6 месеца хемоглобина му е бил 90, а тогава,когато му ги занесох(през декември) - че бил 146. smile3511 smile3514Какво е гледал и коя цифра е вярната незнам.Ох,така го обясних, дано се сетите какво исках да кажа ooooh!
И ми заяви че ако Никола имал анемия,на нея можел да се дължи шума на сърцето smile3518
Стискайте ни палци за новите изследвания,дано всичко е наред Praynig
Желая ви лек ден

# 80
Мили мамита , днес много набързо се вмъквам в темата докато Илиянка се забавлява сама с един паяк , за да кажа :
Честито на всички рожденици !Да са живи и здрави , усмихнати и  много късмет , радост и усмивки да носят на мама и тате.  
Сонка , честито християнче! Grinning
silvina добре си дошла!
Зори , много хубаво и весело разказче.
Момичета снимките са много хубави!Настроението и дечицата в тях са прекрасни.
Свършвам поста си , че дивичкото ми детенце ме нахапа. Sad

# 81
Здравейте!
Ох тез от снимката няма ли да се спрат най сетне.Пак пускам линк към наште снимчици дано да стане вече http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142382
Честит първи рожден ден на Белослава,Ева и Мартина!Много щастие,късмет за тях и техните семейства!
Силвина добре дошла!
Ливиана и ние сме с нисък хемоглобин 97 и анемия,и физиологичен  шум на сърцето за който педито каза "няма страшно ще отмине" TiredНаште изследвания на урина са добре и повече няма да го водим за бъбреците чак до есента. Praynig да сте добре и нищо да му няма.
мама Саси ами и аз се чудя какво става с този апарат аз като си снимам са добре ама и аз много го човъркам  ooooh!
Айде оставям ви отивам да си изпия кайвето.

# 82
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЛОСЛАВА!!!
 ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА, ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ И ДОБРИТЕ ФЕИ ЧЕСТО ДА НАВЕСТЯВАТ МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА[/color]!
Албени, честита рожденничка!   bouquet

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ЮНСКИ БЕБЧЕТА

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 17:39 от Morki

# 83
  • на брега на Дунав
Честито на всички рожденници от вчера и днес. Бъдете благословенни малки дечица. Винаги усмихнати и жизнерадостни. Щастливо детство!
Честито и на вас мамчета за сладките ви отрочета. Нека винаги да ви радват и да ви карат да се чувствате горди с  всяка тяхна стъпка!

Зори, страхотна рожденничка си имала и си й спретнала страхотен празник, а рокличката  наистина уникална.
Силвина добре дошла в нашия отбор   bouquet
Ливиана, сменяй го педито хич не мисли. Стискам палци всичко скоро да е наред при вас   Hug
Таталина виждам, че си питала нещо Дани и ще си позволя да отговоря вместо нея за което предполагам няма да се сърди  Mr. Green. Отпечатъка всъщност е от същото покритие за торти, което е направила на разкошната тортичка за Ади. Нарича се марципан Варна и се прави като парено тесто (100 мл. вода, 50 гр кр. масло, 100гр брашно), но после се доомесва с около 500 гр пудра захар. Идеята на Дани да направи отпечатък от това покритие е страхотна и я поздравявам за идеята  Peace, понеже това е един вид захарно тесто и трае много дълго време освен всичко друго стяга и става като твърда  плочка без проблем. Оцветява се много лесно с каквито цветове искаш (сладкарски бои, ако е за ядене и боички за яйца ако е за отпечатък) и въобще с него се работи като с пластелин Wink.
Това е от мен за сега. Чао мацки!   bouquet

# 84
Ха ха -кой е обяснявал вместо мен  -ааааааааааа  Laughing ще  те изпапкам ей  Hug
   Таталинка,Корни ти е обяснила,ама  и аз  да си кажа Wink Остана ми много от марципана(вече имаш рецептата)и си викам защо да го хвърлям като може да се направи нещо с  него  newsm78 и   си го разточих.Стана много весело и мнг  шарено.На Ади и беше интересно самото отпечатване,гледаше ту мен ту плочата. А сега да  покажем на вс за какво става  дума

а   ето и  останалите  снимки-на  когото му се гледа  -да  заповяда !
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142247&view=1&photo=9
  Лека  вечер и  целувки на  всички
   Да за  живи и здрави  днешните рожденици !!!Много да радват мама и тате и да растат  щастливи деца   ::

# 85
  • София
Честит Рожден Ден на Ева, Мартина и Белослава! Да са живи и здрави,много слънчеви и усмихнати!

Ние днес  имаме годишнина /2г./ от сватбата и ви черпя виртуално beer Wine Glass

В събота кръстихме Ники и той беше героя на деня! Кръщенето беше в манастира "Свети Мина" и беше с още 12 или 15 деца. Аз знаех,че ще бъде с още няколко деца,но чак пък толкова. А също така се и забавиха с около 40 минути и милите дечица се изнервиха.Дечицата бяха на различна възраст и едно като се разплака и почти всички плакаха през цялото време. Ники за малко поплака,като го взе попа,но после се успокои. След това в ресторанта всичко беше много хубаво и Ники остана доволен от подаръците и вниманието Laughing

Аз вече цяла седмица съм на работа и Ники е много голям глезанчо като се прибера,а като тръгвам ми маха  с ръчичка за чао.

Ето малко снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142749&photo=1
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142749&photo=2

Целувки от нас!  bouquet

# 86
  • София
Мацки, скоро ни предстои пътуване на по-дълго разстояние и вече се замислям да сменяме кошницата, в която седеше Ени със столче от следващата група (9-18 кг.). Та да ви питам, вие с какво столче за кола сте и дали сте доволни от него?

Ливиана, леле какъв е тоя вашия педиатър, ужас. Сменяй го час по-скоро. Дано всичко е наред с Ники, стискам палци  Praynig

Корни, Ади_5, мерси за подробното инфо. Идеята е страхотна. Но колко ще е траен според вас този отпечатък или той е по-скоро само за празника и после се хапва  newsm78

yanan, честита годишнина! Да се обичате и да бъдете щастливи заедно още дълги, дълги години! Честито кръщение на Ники! Да расте здраво и добро момче! Той като цяло изглежда много благ и светъл, поне от снимките буди такова усещане  Simple Smile

# 87
  • на брега на Дунав
Хвана ме срам, че преварих Дани. Добре че си добричка и не ми се сърдиш  Hug.
Таталина, според мен това тесто е доста трайно. Като изсъхне става точно като изсъхнала глина, нещо такова. Иначе фигурки направени от него могат да се пазят доста дълго време, може би с течение на годините да почне повече да се рони незнам, но ако се прибере и съхрани добре мисля, че ще се запази колкото е нужно  Peace
yanan честита годишнина и от мен. Много любов и разбиратекство да има помежду ви винаги.   bouquet. Да ви е честит и малкото кръстено детенце  Hug

# 88
Да хвана последните минути от днешния ден за да мога да честитя и аз на рожденниците:
Честит Рожден Ден на Ева, Мартина и Белослава! Да са живи и здрави,много щастливи,да растат умни и дано късмета им да е голям!!!На мамите им желая много поводи за радост и гордост!!!

Аз днес посветих деня на  разходки и промени/че в събота се успах за фризьора и и си изпуснах часа  Embarassed,ама поне се наспах/,та днес като замина Асен в командировка и аз като Корни-давай Crazy......ама сега малко ме е яд.....не толкова за косата която остана на плочките в салона/е има малко и по главата ми,но определено олекнах/обаче като ми обясниха по три различни начина,че трудно мога да стана друг цвят без обезцветяване...да ги бях послушала,а не да импровизирам в домашна обстановка.....но нищо.....да се надяваме,че няма да се налага да си правя нов татус за отвличане на вниманието в сряда вечер/тогава се прибира съпружеството/ Mr. Green......

Сега да кажа,че не съм разгледала още всичи снимки,че нещо снимка.бг пак ми прави  сечено....но тези които видях са страхотни.....Особенно рожденничките Ани и Ади...и Дидко е сладур голям...а мама му е дала живот на роклята/че на закачалката не седеше толкоз хубаво/

Ливиана-сменяйте педито-тъкмо му е времето сега...до края на месеца имаш тая възможност........А,и дано резултатите да не са точни/стават и такива работи/
Янан,честита ви годишнина и честито ви кръщение....да сте живи ,здрави и много щастливи и тримата Praynig

Емси-много набързо си се разписала.....нищо не казваш за вас-как сте,що сте.......... newsm78

Елия,и аз се стягам за среща на випуска/ама нашата е 15-та/.....ще се уморя от светски изяви тоя месец,ама карай......да има...чакаме снимки от теб/че скоро не си се показвала/...и кажи мъж ти остана ли доволен от концерта......

Ani ot Burgas,честити ви зъбки...да са ви много бели и здрави и дано като са избили да ви имате поне няколко спокойни нощи,преди да тръгнат другите.........

silvina добре дошла!

Аз отивам да попрегледам и съседната тема набързо и да лягам,че Иво както се буди през 15минути,може и да не се полага сън тая нощ.........

На вас-лека и спокойна

# 89
Честит Първи Рожден Ден на Ева, Мартина и Белослава!

Ади, пропуснах да те поздравя за страхотната тортичка, която спретна на малката принцеска, но сега като видях и идеята ти за плочката, няма да пропусна! Много добре си се справила!
Наистина много лесно се работи с Марципан "Варна", на който му се занимава с тортоправене или дори просто за идеята.

Люба, да кратка съм, защото не мога да ви следя много и или трябва да се впусна в дълги обяснения какво става с нас или по-добре нищо. Просто изпускам нишката, като не ми остава време да пиша. Поне се старая да ви чета!
Добре сме, иначе! Hug

Имам си една гостенка - Богданка, каято ми опъва нервите, ама стискам зъби. Sick И така покрай тичането и слугуването и поработването покрай сайта, времето ми свършило! Tired

Общи условия

Активация на акаунт