Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 339
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Таталинка,Елия,Табби,аНИ благодаря момичета.Наистина бях щастлива цял ден като че ли летях и постоянно си спомнях първата среща със сина ми  baby
Новалекса и при вас купона е бил на 6,а рожденничката е страхотна.
НИе си имаме още 2 горни зъбчета аз мислех,че е само едно пък то двечки били  ooooh! и се чудя що сме така криви и нервни.Eто ни и последните снимчици от 11м  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131914&photo=34
Засега лека нощ,че днес бяхме на рд,вдигнала съм малко кръвно и май ще си полягвам!

Последна редакция: сб, 09 юни 2007, 21:46 от sonka

# 61
Добър вечер ...то е добро утро мили мами!
Много се радвам че снимките са ви харесали  Hug
Днес мама и татко са ми на гости и празнувахме пак , та не успях да се добера да компа , за което съжалявам  Rolling Eyes
Искам да поздравя рождениците  Лора, Ивайа,   Йоана  Боян и Ади ! Нека да са живи и здрави , добрички и умни дечица !   bouquet
На майките им - много да са щастливи с малките си съкровища! Grinning

sonka снимките са си супер стига си се ядосвала.Много сте весели и лъчезарни.Права е Таталинка - гледай на дефекта като на ефект и всичко ще е наред!то стана като стихче с римички чак , ама карай  ;-)
Вярно че с Нана сме в тон , но и с Ени.Нейното гащеризонче е в същия цвят като рокличката  на рожденичката и моята. Grinning Абсолютно съвпадение , разбира се.
D3s трима също са достатъчно за парти!Пожелавам ви да е незабравимо.
Новалекса и твоята рожденичка е един голям бонбон  Simple Smile
Елия да оздравяваш бързо. Hug
Тортите са върха.Браво на перфектните кулинарки ! Grinning
Изчезвам докато спи слънцеса са спя и аз.
От все сърце още веднъж благодаря за милите думи на всички ви. Heart Eyes
Лека и спокойна нощ!

# 62
 newsm59 newsm67  Gift  party023 newsm38 newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ПРЕСЛАВА , АЛЕКСАНДЪР и НИКОЛА!
С пожелание за един незабравим за всички мами и деца празник!

Добра неделна утрин ,момичета!
Ние сме скокнали рано-рано, юнакът не му се спи вече към 6 и нещо след поредното цокане е на крак  Shocked. Сега е разхвърлял какво ли не на килима и пак просяга към секцията да докопа нещо забранено ...
И много се сърди, проявява пак капризи / дали са инати незнам /. Наред с това за фон на цялата олелия съм му пуснала и детски песнички, да не мрънка, ама и това не помага  no.

Sonka и ние сме като вас кривички, тез зъбчета все ни мъчат - честити ви новички от нас! И много хубави снимки пак ,ей и вий си имате фонтанчета ...

Рожденият ден на принцесата на мама Новалекса е много хубав - харесваме ги ний мадамите  Wink!

Ds3 - недей да се натажаваш ,за това ,че ще сте си само тримката - отдалече много хора ще са с вас на празника ви. Ние също се се включим виртуално оттук  Heart Eyes!

А ние таз седмица чакаме раждането на малка сладка братовчедка, и така сме развълнувани, то вълнението е едно на ръка, но и нали знаете ,стискаме палци всичко да мине наред ... всичко е готово за посрещането й, то бяха ремонти, то бяха кошарки - сега само нея чакаме !

Хайде скачам,че пак мрънкаме, ей голям Зъбчо-Гъбчо

Хубави емоции днес!

# 63
  • София
Честита първа годинка на Преслава, Никола и Александър!
Щастливо детство, пълно с много слънчево настроение и весели игри!
Честит празник и на скъпите им майки!

D3s, ако още не си решила каква торта да правиш мога да ти предложа едно супер лесно за правене тирамису. Но то не става за хапване от бебе, защото има кола, нес-кафе и ликьор.

Новалекса, страхотна сладуранка ти е рожденичката, пу, пу! Честито прохождане!

Ани, дано скоро се похвалиш с най-сладката племеничка  Simple Smile Стискам плаци всичко да мине добре!

Хубав ден за всички!

# 64
Къде сте всички?
Ние си изпратихме татито на велопоход и сега мързелуваме в къщи с тенденция да ни писне и да ходим на разходка.
Новото при нас е, че от една седмица Деница прави опити да ходи, ама като цяло предпочита да пълзи. Обаче от няколко дни е много капризна. Постоянно се гушка в мен; преди да заспи плаче, тази нощ се буди няколко пъти и пак плака, сука два пъти повече от обичайното...
Чао засега, че Асан и той хор, има нужда от почивка...

# 65
Честита първа годинка на Преслава, Никола и Александър!

Tatalina , приемам идеи. Марти е главно на кърма и торта няма да яде, независимо от какво е направена, но все пак трябва да има торта, нали? Mr. Green

# 66
Честит рожден ден

на

Моника, Елена, Вики , Иванеса, Ади, Нана, Коки, Нора, Йоанка, Лора, Ивайа, Боян, Преслава, Никола и Александър!

Бъдете здравички, весели, щастливи и усмихнати!

На мамите, неизчерпаема любов, а източника то е ясно че са самите деца!
  bouquet

# 67
Здравейте!

Извинявам се че нахлувам в темичката ви, но исках да честитя на родените днес. Много здраве и безгрижно детство!

Моята дъщеря също е родена днес.

# 68
Честит рожден ден на всички вчерашни и днешни рожденници-да са живи и здрави и много щастливи! PraynigНа мамите им пожелавам много да се гордеят с тях!  bouquet

Сега искам да ви помоля нещо-ако имате време и желание-моля ви прочетете това и изпратете картичката до посочените адреси.......нека подкрепим тези почти 15% от семействата в БГ,които немогат да имат деца.

# 69
Привет момичета!  bouquetСега чак успявам да се включа ,че то рождения ден като е в къщи и трудно се съвзема човек после LaughingА и част от гостите ми си тръгнаха този следобед,че бяха от София и дойдоха с преспиване.
Йоанка се беше леко стреснала от многото гости ,та повечето време прекара залепена за мен.Е като седнехме заедно с нея на земята стоеше и тя.Като се престрашеше отиваше самичка да играе с балоните,гризеше картонените мечове,дето бях направила.Имаше маски,пушки,близалки,бонбони,пуканки....за малките ни гости.Построих две къщички от картон,украсих ги с лампички,на пердето с лампички написах ЧРД.На полюлея завързах много балони и като духна свещичката(с помощ Wink) ги одрезах и те се посипаха върху децата Grinningимаше около 30 балона.Бяха големи крясъци,което значи,че им е харесало LaughingСлава богу мина без инциденти
На тръгване напълних празничните им шапки с пуканки и бонбони и им дадох по един балон и маска.
Подаръците бяха повече дрешки за нея , няколко кукли Grinning,голям тигър,раничка,2 плажни топки,часовник Laughingна него много се зарадва,като и го сложих на ръчичката,количка за кукли....мисля,че това бяха newsm78
Йоанка заспа към 22.30 и то още щом я сложих да и сменя памперса Laughing
Това беше нашето парти,разказано накратко

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137179&view=1&photo=177
тук са нашите снимки от рождения ден

Благодаря за поздравите и пожеланията послучай  рожденния ден на Йоанка! Grinning
И сега да отдадем заслуженото и на днешните рожденници
Честито на Преслава,Никола и Александър!
Да слушкат много и да радват всички около тях!

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 23:55 от Zorri

# 70
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА,НИКОЛА И АЛЕКСАНДЪР!мНОГО ЩУРО ДЕТСТВО,ВЕСЕЛИ ИГРИ И РАДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ!
нИЕ ДНЕС ПАК СИ ИМАХМЕ ПРАЗНИК вече си имам Християнче!Да почерпим,че и днеска имахме купон и мноого подаръци  Laughing  Drunk  Wine Glass cheers
Вили,Таталинка абе и аз така си викам .... поне че една приятелка ми прати днес от нейния апарат снимки  Whistling ето ги http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141679&photo=66   ама то не стига тези,че и днескашните от кръщенето едни мале мале о....ни  Close Нашия кумец и той как на нафотал направо съм бясна нищо не се вижда и пак замазани.http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=142382
Зори твоя бонбон много и отива тази синя рокличка  Heart Eyes и хубава тортитчка сте имали.
Таталинке мила дай и на мене тая рецепта за Тирамисуто като се свъртя в къщи да я погна.
Ани дано живо здраво да мине всичко и да се похвалиш с племенница.Аз като се сетя що вълнение изпитах сестра ми като роди  ooooh!
Любе Peace ама що толкова накратко  Crossing Arms
Лека нощ от мене приятни сънища!

# 71
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА, АЛЕКСАНДЪР, НИКОЛА, МАРТИНА, ЕВА И БЕЛОСЛАВА

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО
а за мамите един скромен букет

При нас всичко е едно и също. Чакаме с нетърпение да дойде и нашият рожден ден, за да подготвим купона и да посрещаме гости Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Зори, снимките са супер, а рожденничката е страхотна с тази рокля  Hug

Лека и спокойна нощ   bouquet

# 72
Ето ме пак Grinning
Честито християнче на Сонка!  bouquetРазгледах ти снимките от църквата и ресторанта, станало е голямо кръщене,а и в клубчето е било много забавно.
Влючвам се да закача 2 снимки....

тортата е поръчка от сладкарския цех дето работих и сега съм в майнчинство.А роклята на рожденичката е шита от нейната кръстница Heart EyesЗарадва ни с 3 рокли и един гащеризон-уникати!

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 00:45 от Zorri

# 73
  • София
Честит първи рожден ден на сладките госпожици Ева, Белослава и Мартина!
Да растат здрави, умни и чаровни малки дами! Да са радост и гордост за мама и татко!

Боши-моши, Албени, Криста, честит празник, момичета!
Пожелавам ви весел и пълен с много усмивки ден!

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Юнските усмивчици :ЕВА МАРТИНА и БЕЛОСЛАВА!

Честито кръщене и на малкия Димитър  Hug

Zorri - направо се чудя как си успяла да направиш всичко това с кющичките ,мечовете - децата са били наистина страшно доволни - БРАВОС! А Йоанка с таз рокличка е като една малка фея  Heart Eyes!Тортата е точно като за принцеска.

Непремено ще се похваля за голямото събитие...

Ох, таз нощ пак не спахме почти, не един а два зъба са избили, и сега пак е ужасно крив, иска само да е в мен....

Общи условия

Активация на акаунт