Вили и твойта слънцеса много фешън даже май двете сте в тон,а?
ЧРД и на Ади,Йоанка,Лора,Йвайа и Боян!Щастливо детство,здраве и късмет!

та затуй тортата на adi_5 наистина ме впечатли! Като си спомня и тортата на Корни.. ще вземете да ме амбицирате да се науча да правя торти и аз
Въпреки че пък на мен хич не ми е препоръчително да яма сладко.. всъщност да ям въобще, че тия кила не се свалят с ядне
Нещо се отнесох..
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИЦИ ДНЕС !!!! 
- браво на мама, това си е цяло изкуство ! 

Личи си, че е минал много весело - всички са толкова сладки, а рожденика - малък готин мъж. И ти си чудесна с новата рокля. И най-важното е, че изглеждаш щастлива!

Честити ти нови придобивки и прическа, чакам снимки. И да се стягаш, че рожден ден предстои, никакви болести не са допустими 

Бързо оздравяване и от мен и си чакаме снимките от промяната, да не мислиш, че ще се измъкнеш
. Честито ви прохождане!
. Хич не му мисли мила ще си изкарате страхотно. Колкото до тортата аз вече съмн абонирана в помощ към мамите
, тъй че няма проблем ама дай на лични да се разберем какво предпочиташ да направиш.
. Дани душичке тортата ти е ВЪРХА! Браво! И да подчертая, че този път тя си направи всичко сама, а когато трябваше да помагам, ме беше хванала липсата (не бях пред компа), та заслугата за това прекрасно творение е изцяло нейна