Честит първи рожден ден на малките палавници Любомир, Любима, Александър, Christina Elisabeth, Виктория! 
Много здраве, щастие, щуро, лудо и безоблачно детство!

Малък отчет от мен: (не е много забавен, ама музата ми е "изпълзяла на някъде"
Партито беше цял ден. Сутринта бебета, на обяд родата и вечерта нашите приятели.
Купона започна за Нас от 10:00 часа и завърши по малките часове 02:00. Пълна Лудница! Другата година изобщо не искам да си мисля пак да е вкъщи.
Ама пък е удобно за децата, така че може пак да се навия ...Събрахме мамите от Парка около 9-10 мами и 11 деца. На пода в детската стая, нямаше къде да се стъпи без да настъпиш някой “сладкиш” и беше много мила гледка. Рожденичката й пробиха два зъба на куп, точно за рождения ден и беше малко “киселичка”. Зъбите много странно ни пораснаха, един отгоре и един отдолу ... като баба Яга сме, но се надявам да пораснат по бързо и другите
Играеше си сама и изобщо не се сещаше, че има родители … другите деца, като видеха майките си и веднага започнаха да плачат и те да дойдат. Нашето не искаше и да чуе за нас, май един ден ще ходи с удоволствие на Ясла, за да си почива от Нас
Много плака от бабите, беше ги забравила и такъв рев беше ... не е за разказване. Чак ми стана неудобно, пък от друга страна да идват по-често, ама-ха

Децата ги бяхме "заточили" в детската стая, в кухнята на висока маса далеч от детски ръчички бяхме направили малки сандвичи и мезета с биричка, а в хола оставихме пространство за тортата. Общо взето голямо тичане беше, не успяхме с татито да се снимаме с рожденичката, срам и позор … Живи и Здрави другата година
Добавила съм снимки във второто ни албумче … Чакам да ми пратят още снимки и тях ще кача. (Дано там някой да ни е щракнал и нас с татито)

/
morning

за в къщи. Котенцето и Тея не съм виждала скоро, че нали правят ремонт в тях и са ангажирани. Роси обеща да се обади като намери малко време, надявам се да е скоро.