Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 350
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  bouquet Честит първи рожден ден на малките палавници Любомир, Любима, Александър, Christina Elisabeth, Виктория!  bouquet
Много здраве, щастие, щуро, лудо и безоблачно детство! Heart Eyes

Малък отчет от мен: (не е много забавен, ама музата ми е "изпълзяла на някъде" Mr. Green)

Партито беше цял ден. Сутринта бебета, на обяд родата и вечерта нашите приятели.
Купона започна за Нас от 10:00 часа и завърши по малките часове 02:00. Пълна Лудница! Другата година изобщо не искам да си мисля пак да е вкъщи. #Crazy Ама пък е удобно за децата, така че може пак да се навия ...

Събрахме мамите от Парка около 9-10  мами и 11 деца. На пода в детската стая, нямаше къде да се стъпи без да настъпиш някой “сладкиш” и беше много мила гледка. Рожденичката й пробиха два зъба на куп, точно за рождения ден и беше малко “киселичка”. Зъбите много странно ни пораснаха, един отгоре и един отдолу ... като баба Яга сме, но се надявам да пораснат по бързо и другите Mr. Green Това си ни първите зъби и то едновременно  newsm78 Laughing

Играеше си сама и изобщо не се сещаше, че има родители … другите деца, като видеха майките си и веднага започнаха да плачат и те да дойдат. Нашето не искаше и да чуе за нас, май един ден ще ходи с удоволствие на Ясла, за да си почива от Нас  Joy

Много плака от бабите, беше ги забравила и такъв рев беше ... не е за разказване. Чак ми стана неудобно, пък от друга страна да идват по-често, ама-ха Thinking

Децата ги бяхме "заточили" в детската стая, в кухнята на висока маса далеч от детски ръчички бяхме направили малки сандвичи и мезета с биричка, а в хола оставихме пространство за тортата. Общо взето голямо тичане беше, не успяхме с татито да се снимаме с рожденичката, срам и позор … Живи и Здрави другата година Embarassed

Добавила съм снимки във второто ни албумче … Чакам да ми пратят още снимки и тях ще кача. (Дано там някой да ни е щракнал и нас с татито) Laughing

# 121
Имаше и една комична ситуация на купона, мъжа ми разнася едно ревящо момченце и едната млада прабаба, го пресреща по коридора и започава да се радва: «О, Евичка колко си пораснала!» Мъжа ми й обяснява, че това е  Крис, а не рожденичката. Joy
 hahaha
След малко минава с Марти (друго приятелче) пак реве и търсят мама на Марти и тя пак се спуска към тях щастлива и казва: «О, колко си пораснала защо баби плачеш? Виж колко си красива, не бива да плачеш»  hahaha Голям смях!  Laughing
Ами тя жената в друг град живее и не я вижда често пък и с толкова деца, съвсем се беше объркала. После се смяхме много вечерта  Joy

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБЧО, ЛЮБИМА, АЛЕКСАНДЪР, КРИСТИНА ЕЛИЗАБЕТ И ВИКТОРИЯ

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ
А ЗА МАМИТЕ ЕДИН БУКЕТ

Таталинка, много готино, че Ени е казала "мама" и чакам с нетърпение да я чуя как го казва   bouquet
Тинтири- Минтири, страхотни са всички на снимките, а дечицата са супер  Hug

Лек ден от нас  Peace

# 123
Честит празник на днешните ни рожденници Любчо, Любима, Кристина Елизабет, Виктория и Александър! Да са живи и здрави, много весели игри и усмивки!

Благодаря на всички мами за посрещането!

Дидка, и аз се радвам да се видим и в тази тема

# 124
Здравейте!
Докато се наканя да пиша за столчето, и то се свършило... Оставили са ме за малко на мира да си пиша сама на клавиатурата и се заплеснах да наваксвам от последните дни. Добре, че прочетох поста на Люба за граха, че да си изключа картофите...
Искам да честитя рожденните дни на всички празнуващи до този момент.
Бъдете здрави, щастливи и винаги усмихнати! Радвайте се на любимите хора, и те да ви радват много, и винаги, когато имате нужда, да са до вас!

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 18:11 от a witch

# 125
  • Пловдив
Момичета, много благодаря за пожеланията. Партито мина и замина, а от 19ч сме на ресторант с баби и дядовци. Сега малкото ми момченце спи уморено. Дечицата както винаги прекараха страхотно, а моят мъник за пореден път показа колко му е хубаво там и пак се пускаше много да ходи сам  Simple Smile
А за тортата.. пръчкова е по снимка. Малко я посмачках с капака и затова пух е без ухо а тигърчо леко сплескан, но важното е че ми я направиха както я исках.
За сравнение ви пускам и оргинала : http://www.fantasycakes.com.au/store1/shopexd.asp?id=511
И да не забравя да честитя на баш-наборчетата- на адашката Любима, на Кристина Елизабет, на Виктория и Александър.
Растете здрави и послушни деца. Бъдете винги усмихнати и радвайте много родителите си  Mr. Green

П.С. Снимки от нас очаквайте най-рано утре.
Приятна вечер от нас  Hug

# 126
честит първи рожден ден на Любчо,Сашко,Кристина Елизабет и Виктория!Да растат здрави,усмихнати,да радват мама и тати и цялата рода!
Момичета имам и аз да ви разказвам смешни случки,но в момента дзверо е решил да ревтуни та не мога да пиша.
Любе добре изглеждаш ама видях едни снимчици там с една миииини пола  ooooh!   #Crazyнаправо си  Peace
Таталинка нашто е на Мони мисля ,че Ани беше показала такова.Много съм доволна,но дано си изберете най-доброто за Ени и вас  Peace
Чао за сега.

# 127
  • на брега на Дунав
Здравейте маминки.
Да са ни всички рожденници. Любчо, Сашко, Ели, Кристина и Вики. Много много слънчеви усмивки им пожелавам да ги съпътстват през цялото им детство.
Честито мами и на вас!

Честит Рожден ден на патерица и на теб Габинки. Много щастие и любов ти пожелавам от сърце!

Любе прическата ти е супер, представях си я по=къса, ама това е шест  Hug. А и хич не се оправдавай, че си неглиже,много си добре даже  Peace
Вили, благодаря ти за сайта миличка. Има интересни идеи, яд ме е че повечето неща може да си ги поръчаш само в Сф, но ще измислим най-доброто за нашето слънчице.  Hug
Пепи, много сладурска тортичка е имал малкия Любчо.  Радвам се че сте си прекарали добре, а както гледам и празника продължава  Mr. Green.   bouquet
D3s , аз вече ти казах, но снимките ви са страхотни, а очичките на малкия са досущ като на баба  Mr. Green
Boshi-Moshi и вие не сте отстъпили с целоднесвно веселие. Браво на вас! Аз за една вечеря в чудо се видях, а вие по цял ден.
Сонка чакаме си смешните разказчета  Grinning
Тинтири Минтири и вие не падате по-долу, всички са страхотни на снимките.  Hug
Ето малко снимки и от нас  Mr. Green

А тук има още снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52189&photo=41

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 20:31 от КорНиШонка

# 128
Честит Рожден Ден на Любомир, Любима, Александър, Кристина Елизабет и Виктория!
Много здраве и щастливо детство!

# 129
Аз само да докладвам,че рожденния ден на Любчо мина чудесно.....и ние много се забавлявахме.........Иво пак яде като невидял-направо ме е срам вече с това дете....ще кажат хората,че гладен го държа и въпреки,че не беше спал почти цяла нощ и цял ден се наигра  като за последно...За рожденника-наистина няма начин да не е бил уморен след толкова ходене и игри......,но не разбрах само защо ревна на тортата-ама така са малките Близначета-непредвидими/на мен такава торта да ми поръчат ще пея....ама няма Crossing Arms/
Обаче аз първо не съм се наспала/че и нещо не ми е много добре тия дни-май ще опирам до доктор скоро/.....второ и ние продължихме вечерта на кръчма и сега съм #Crazy,трето-Снимка.бг ми зарежда много бавно и май снимки и от мен ще има най-рано утре.......Аз отивам да положа някъде морни кости.....че утре/а и следващите няколко дни/ програмата ще е още по-тежка........
Лека и спокойна от мен...

Айде,успях поне няколко да кача/сега ще помоля Асен да продължи,пък аз ще лягам,че вече съм на автопилот/-извинявам се,че ни надписи,ни корекции съм правила....ама засега толкоз:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=625

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 23:42 от Анонимен

# 130
Честит Първи Рожден Ден, малка Йо-йо!

Бъди много щастлива, весела и послушна!
Нека слънчевия ти поглед гали винаги мама, тати и бати!

И не забравяй Каби, който те чака на гости!

# 131
Добро утро момичета!Поднасям голяма доза кафенце за недоспалите мами днес е аз спадам май към тях,щото мойто диване се наспа в 3ч игра и в 6ч се тропяса ама аз  Shocked    food010 morning
Почвам па да видим не ми се сърдете ако стане много дълго  Wink
Таталинка честито ти проговорило "мама"момиче.Голяма е бонбонка  на РД на Вики.
Пепи тортата е чудесна както и рожденника и партито.Като гледам колко е голяма тортата сигурно се е уплашил милия  Laughing
Янан със закъснение честита годишнина и честито християнче
Тинтири Минтири,Боши-Моши рожденници и партита всичко е прекрасно.Боши-моши наистина комично  Grinning с вашта баба
Корни големи сладури си имаш да ги гушкаш от мене.
D3s много сте готини бе  Wink
Емси честити ти върнати килца то май вече всички ще почнем да си завръщаме стройните фигури  Grinning
Тинтири честито зъбче и без такива перипетий вече  Naughty
Оооо Анитке къде се изгубихте липсвахте ми,имате ли вести от мама Коте и Тея?

Знам,че нещо още щях да пиша ама  newsm78
Преди кръщенето свеки/ след излишно предупреждение да не купува плюшени играчки на Диди /му подари едно голямо куче ей го на http://images18.snimka.bg/003139244.jpg
Имахме дълго запознаване с него ,щото то и лае като го цапнеш по муцуната.И тъй де оная вечер казах на мъжа ми да гледа детето докато го приготвя за къпане,а той "не обещавам че няма да ти изключи компа"....Е добре ама ми светна,че малчо го е страх още от кучето и какво мислите направих  Mr. Green сложих го до компа е няма припарване  Grinning само обикаля оттук оттам ама ниц.Сега пък се престраши отива до него цапва го набързо то почва да лае и той изчезва http://images18.snimka.bg/003139246.jpg тука е в ход на бързото изчезване зад мама.
Е това ще е от мен засега отивам да си доизпия кайвето и да дръпна един фас.

# 132
честит първи рожден ден на Йоанка,Ангел,Ноам и Дея!Да раста весели,здрави и щастливи!
Майчета радвайте се на децата си!  bouquet

# 133
  • Варна
Честит рожден ден на Йоана, Дея, Ангел и Ноам! Да са здрави, весели и щастливи!

Сонка, много се смях на разказчето  Joy Значи понякога можело да има и полза от свекървите  hahaha Много ми се иска да го видя твоя палавник как удря кучето и бяга, можеш ли да направиш клипче. Сигурна съм, че ще е интересно. И на мен ще ми трябват няколко такива   animal037 за в къщи. Котенцето и Тея не съм виждала скоро, че нали правят ремонт в тях и са ангажирани. Роси обеща да се обади като намери малко време, надявам се да е скоро.

Корни, ти като правиш тортички да не го поливаш със сладко сиропче това Сами? Много сладка усмивка има, искам да го нацелувам   love001

Пак рев...много ме ревнува от компютъра това моето...ще се приготвяме за излизане.

п.п. не успях да видя снимките от Любчовия рожден ден, но обещавам след обяд Wink
Весел ден ви желая!

# 134
  • на брега на Дунав
Анитка, Сонка   Hug
Сонка, твойта свеки  Joy опасна жена била бе, ама и ти си ми една изобретателна. Гениална идея поздравявам те душа  Joy  Hug
Честито на днешните рожденници Дея, Ангел, Йоана и Ноам. Весело детство  Hug Hug Hug

Честито мами !

Deva-Co, кутият ти е пълна душа и не мога да ти пратя ЛС. Моля те разчисти си я за да мога да ти отговоря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт