Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 351
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Честит рожден ден на патерица на Любчо, Сашко, Ели, Кристина и Вики! мили дечица бъдете много здравички и райдвайте мама и тати!

Днешните сладури на една годинка Йоана, Дея, Ангел и Ноам да са винаги много щастливи и лъчезарни!

Не писах вчера, защото ме повали някакъв вирус - главоболие, световъртеж, мускулите ме боляха. Тати на работа и няма на кого да оставя Дари, за да се лекувам. Но успях да я приспя рано вечерта и аз след нея, че поне малко си отпочинах.

Сонка браво, че си намерила начин как да държиш далече от компа малкия сладур Laughing Де да имахме и ние страх от нещо. Съседката ни има голямо куче и когато й отидем на гости Дари полудява от радост. Започва да гони кучето и да иска да го дърпа, а то винаги се крие от нея.
Пепи страхотна торта, много сладък рожденник и още по страхотно настроение струи от снимките ви.
Боши-моши и при вас купона е бил голям.
Тинтири-минтири честито първо зъбче на Вики. Другите просто да не ги усетите кога излизат.
D3s Марти е много чаровен - а и с тази дълга коса Heart Eyes
Таталина вярвам, мила, че душата ти е била преизпълнена от щастие при първото "мама". Оттук нататък ще го чуваш постоянно и всеки път ще се чустваш така сякаш го казва за първи път - поне при мен е така.
Любе не се крий с тая хубава прическа. Нали знаеш, че на хубав човек всичко му стои добре  Hug
Корни, Анита те разконспирира Laughing От толкова тортоправене и децата са намазали. Големи сладурчета са  Hug  Heart Eyes

# 136
Здравейте на всички ето ме и мен.Включвам се за малко.
ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА.
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКИ АНГЕЛЧЕТА НЕКА ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ДА РАСТЕТЕ СПОКОЙНИ ВЕСЕЛИ ЩАСТЛИВИ. nbirthday
Не съм писала отдавна защото  newsm45 много работа бе.
А наред с това приготвям празник на дени сега в събота по случаи кръщането на Дени на селото на мъжа ми.говоря за 130 човека в ресторант.Направо smile3511незнам каде съм.
Дддддени се разболя -сополи-кашлици.На антибиотик е от 5 дена.На Аугментин.Онзи ден падна от неговото креватче и ходихме до Пирогов на снимка. Но за щастие нищо му нямаше.
Вече влиза сам в креватчето си и явно е решил сам да излиза.А аз добрата майка бях до тоалетната.А него го оставих на земята всичко стана буквално за секунди.Друг път тръгва по мен но този път май ме издебна.
както и да е маи започнах да се оправдавам.Е виновна съм си.
А вие тука като се заформили едни снимки едни торти човек не може да избяга от форума.Та да си посвърши някоя работа.
Сега да се похваля че си уших много хубав тоалет за кръщането на 16.06. и си купих друг за Рожденния ден на 21.06.Мъжлето ме изненада с нови златни обици за празника.А пък утре съм на флизьор и след това пътувам за купона.Така че ще има какво да ви пиша другата седмица.Вече съм в предпразнична треска.
Споделете няоя рецептичка за торта и аз да взема да се пробвам.
Хаиде чао много целувки на дечицата .
Че уш за малко влязох и пак откарах час и повече.

# 137
Благодаря за поздравленията!
Честит първи рожден и на останалите рожденици, както и на всички юнски сладурковци, които вече са празнували или тепърва им предстои!!! Да са ни живи и здрави и все така да ни радват.
Ние се приготвяме за празнуването в събота и много се вълнуваме. Как само отмина една годинка ....
Още веднъж благодаря и честито   bouquet

# 138
Честит Рожден Ден на Йоана, Дея, Ангел и Ноам!
 Растете здрави и много усмихнати, мили деца!

Благодаря ви, момичета за хубавите думи за моето момченце, нищо че в момента прилича на момиче с тези коси Mr. Green

# 139
Здрасти майчета и бебоци!

Да честитя на рожденниците! Да растат здрави и (не)послушни newsm48 да радват мама и тате! smile3525

Щукна ми нещо и като няма с кой друг да споделя - казвам на вас Grinning Ей сега се бях надвесила над едни череши и ги унищожавах, та ми дойде на акъла. Любовта ми към черешите съм наследила от баба ми. Та тя като яде череши - яде на корем, докато не види червей, а това, че преди това може да е изяла няколко (с извинение) не и пука. Но види ли червей- край! Не може да я убедиш да хапне нито една повече  newsm62 Та в този ред на мисли срещали ли сте червейчета? Аз за 3-и път купувам и няма. Едва ли червеите отбягват черешите ей така. Сигурно са обработени с нещо. Та се замислих всичките ни опити да храним децата здравословно дали не са за тоя дето духа  newsm12 Малко мрачно се развиват мойте мисли в този прекрасен ден..

Веднага се поправям и желая на всички ви много усмивки, а на рожденниците щур купон и цялостно омазване с торта! Tada

# 140
Ей, много съм щастлива !!!!!

РОДИ се една малка сладка принцеса преди 30 минутки в Бургас . Името й е КРИСТИНА, чаровна малка сладуранка, мама е добре и чака с нетърпение да си е гушне за първи път .....
Аз пиша и си плача от радост, дано Криси да е орисана с най-хубавите неща ,които могат да се случат в живота на човека ... Добре дошла в семейството! Обичаме те !

newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА Йоана, Дея, Ангел и Ноам !
newsm59

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 15:52 от Ani ot Burgas

# 141
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Благодарим, че сте се сетили за нас Simple Smile. Сега на свой ред да поздрвим всички пропуснати от нас рожденници, включително и днешните Simple Smile и да им пожелаем да са здрави и да имат истински щастливо детство и по-малко да ядосват мама и тати (това последното е само ако може Simple Smile )
Хайде и да ви почерпим с по едно виртуално парче от нашата тота Wink

# 142
  • Бургас
Ейййй Ani ot Burgas , честит ви нов член на семейството! Да ви здраво и щастливо малкото момиченце Кристина и много да ви радва!

# 143
Честито на всички мушмороци от вчера и днес и от мен!Да са здрави , слънчеви и изпълнени с много енергия дечица! Снимките са страхотни.Чакам за още! Hug
Тинтири-минтири честито зъбче и съжалявам за преживения ужас с осила! Sad
Deva-Co нали е добре детенце .Успокой се ! Не си виновна  Hug
Дирдри убедена съм че са обработени черешите и не само те -за жалост! Tired
mama Sasi   дано скоро се оправиш! thumbsup
Анета моля те пиши по-често!  bouquet
sonka много се хилих на кучето ти и на бабата на Боши - Моши също  hahaha
D3s много си ти е сладко детето ...на момиченце приличал-прилича си на сладко момченце.  Crossing Arms
_Пепи_ както винаги тортата е супер.Чакаме разказ -подробен това важи за всички  Naughty и още много , много снимки. smile3509
Ани чесита ви радост!  Hands ClapДа е жива и здрава малката принцеса!
I r r a страхотна торта!
Целувки от нас! Heart Eyes  Nature Sunny

# 144
Супер новина!

Да е жива и здрава малката сладурка Кристина! Много късмет и обич и желая! И поздрави за майката! Да и е честита рожбата! smile3504

# 145
Здравейте момичета   bouquet
На днешната дата преди 1 година ми беше термина ама принцеса Иванна не пожела да излезе и се появи няколко дни по- късно. Сега като си седя и си мискя колко ми беше притеснено какво ще правя когато се появи това малко и беззащитно същестяо, а ето, че не е никак трашно  Peace Peace Peace Ехххх, спомениииии  Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛ, ЙОАННА, НАОМ И ДЕЯ

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ
А НА МАМИТЕ ЕКИМСКА, ravia, АНЕТА И I r r a ПОЖЕЛАВАМ ДА БЪДАТ ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ МАЙКИ И СЪПРУГИ

Честита радост на Ани и цялото й семейство. Много щастие и здраве на малката Кристина, а на мама бързо възстановяване  newsm51 newsm51 newsm51

Добре дошли и на новите мами и техните дечица  Hug
Снимите на всички са много готини, а тортите да не говорим   bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам ви лека и спокойна вечер  Heart Eyes

# 146
  • на брега на Дунав
Irra страхотна тортичка бравос, мернах я аз в една друга темичка  Wink.
Ани от Бургас да ви е честита малката госпожица  Hug
Дирдри, уби ме с тия череши, от де тръгна до де стигна  Joy. Ами да ти кажа май не е задължително да са пръскани за да няма мезенце в тях. Нашите черешки не са пръскани ами си нямат червейчета. Виж хоботника ги е понадупчил, ама казват, че хоботника само на сладки черепки се хвърля  Mr. Green
DEVA-CO ехооооо, абе душата незнам дали си забелязала, че ти писах ,ама като гледам че си питала пак за тортички и викам сигурно си пропуснала. Не мога да ти пратя нищо на лични, че не си почистила пощата бе скъпа, да не си помислиш, че нарочно не съм ти отговорила на ЛС Mr. Green И чакаме да видим новите ти придибивки, че да не мислиш, че само с обяснение ще се оттървеш.
Мамо Саси  Hug Hug

# 147
Честит 1-ви рожден Ден на сладурковците Ангел, Йоанна, Ноам, Дея! Много Здраве, Щастие и Безгрижно детство!

Irra страхотна тортичка
Вили1 на бабата, ние продължаваме да й се хилим вкъщи 2-ри ден Mr. Green
mama Sasi, Корни - Голям купон, още намирам солети и Зрънчо на невероятни места hahaha
Сонка, много се смях на разказчето ти Joy
Люба, абе видях те (на снимките) с едно късичко "поле"!? Crazy WOW! Сигурно не те мислят за майката на двамата юнаци, а за млада детегледачка!  Peace
Tatalinка, гледах Ви снимките от РД-то, страхотни са. И тортата много ми хареса, много идейна. Да нацелуваш малката пораснала госпожица.  bouquet

# 148
  • София
Честита първа годинка на сладките юнчовци Дея, Ноам, Ангел и Йоана!
Да растат слънчеви и много щастливи деца!
Да изпълват домовете и сърцата на близките си с усмивки и обич!

Ира, Анета, Екимска, Равиа, честит празник момичета!
Бъдете здрави и много горди със своите малки слънчица!

Вчера взехме изследванията от кръвта и урината на Ени - според педиатърката ни, всичко е ок.
Някои стойности били завишени, заради никнещите зъби, но това било в рамките на нормалното.

Боши-моши, невероятна е твоята Ева, само за нагушкване и изпапкване  Hug За тортата нямам думи, много е красива - от къде я поръчахте? И от снимките се вижда, че купонът е бил върховен. Да се снимате фамилно и пак да пуснеш снимки Simple Smile

Дева-ко, какво правите вие, направо се изумих - 130 човека... Е, купонът със сигурност ще е весел Simple Smile Бързо оздравяване на Дени. А на теб честит придобивки. Ей, и чакаме снимки от празника.

Дирдри, по принцип не във всички сортове череши има червеи. Обикновено белите и един вид от червените имат гадинки. Така че споко, не се шашкай толкова. Яж си на корем и си свиркай  Peace

Ани, да ти е честита сладката племеница! Да е здрава, умна и добра! Много радост да носи на всички!   bouquet

Анета, Ира, пишете по-често мимичета, как сте? Чакаме снимки от партитата. Ира, тортата изглежда страхотно.

# 149
  • Пловдив
Момичета, пускам ви снимки от вчерашното парти, което както бях писала мина страхотно и всички бяха много щастливи. Само където моя мъник ревна когато поднасяха тортата, но здраве да е. Детенцето ми просто искаше да се весели, да ходи, а аз го карам да седи и да духа свещички.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127583&photo=154
Приятна вечер от нас и честито на днешнте рожденици   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт