Днешните сладури на една годинка Йоана, Дея, Ангел и Ноам да са винаги много щастливи и лъчезарни!
Не писах вчера, защото ме повали някакъв вирус - главоболие, световъртеж, мускулите ме боляха. Тати на работа и няма на кого да оставя Дари, за да се лекувам. Но успях да я приспя рано вечерта и аз след нея, че поне малко си отпочинах.
Сонка браво, че си намерила начин как да държиш далече от компа малкия сладур
Пепи страхотна торта, много сладък рожденник и още по страхотно настроение струи от снимките ви.
Боши-моши и при вас купона е бил голям.
Тинтири-минтири честито първо зъбче на Вики. Другите просто да не ги усетите кога излизат.
D3s Марти е много чаровен - а и с тази дълга коса

Таталина вярвам, мила, че душата ти е била преизпълнена от щастие при първото "мама". Оттук нататък ще го чуваш постоянно и всеки път ще се чустваш така сякаш го казва за първи път - поне при мен е така.
Любе не се крий с тая хубава прическа. Нали знаеш, че на хубав човек всичко му стои добре

Корни, Анита те разконспирира

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКИ АНГЕЛЧЕТА НЕКА ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ДА РАСТЕТЕ СПОКОЙНИ ВЕСЕЛИ ЩАСТЛИВИ. 
много работа бе.
незнам каде съм.
да радват мама и тате! 
Ей сега се бях надвесила над едни череши и ги унищожавах, та ми дойде на акъла. Любовта ми към черешите съм наследила от баба ми. Та тя като яде череши - яде на корем, докато не види червей, а това, че преди това може да е изяла няколко (с извинение) не и пука. Но види ли червей- край! Не може да я убедиш да хапне нито една повече
Та в този ред на мисли срещали ли сте червейчета? Аз за 3-и път купувам и няма. Едва ли червеите отбягват черешите ей така. Сигурно са обработени с нещо. Та се замислих всичките ни опити да храним децата здравословно дали не са за тоя дето духа
Малко мрачно се развиват мойте мисли в този прекрасен ден..
. Сега на свой ред да поздрвим всички пропуснати от нас рожденници, включително и днешните 

и още много , много снимки. 
Да е жива и здрава малката принцеса!

. Ами да ти кажа май не е задължително да са пръскани за да няма мезенце в тях. Нашите черешки не са пръскани ами си нямат червейчета. Виж хоботника ги е понадупчил, ама казват, че хоботника само на сладки черепки се хвърля
WOW! Сигурно не те мислят за майката на двамата юнаци, а за млада детегледачка!