Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 352
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
Честит рожден ден на всички рожденници!
Много здраве и щастливо детство!
Честита принцеса на Ани от Бургас!

# 151
Честито и от мен на всички които имаха поводи за честитене.........
Накачих и останалите снимки от партито на Любчо....
Благодаря ви и за милите думи Embarassed/като се видим ще почерпя/....
Аз уж щях да лягам,че утре рано ще тръгваме...ама нещо  се сетих-искам да помоля тези от вас които няма да идват на Априлци-ако имат желание и възможност,да се включат в протеста на 16-ти......проблема е наистина голям/а и семействата страдащи от стерилитет имат нужда от подкрепа/...Ще има шествия в София,Пловдив,Варна и Русе/има няколко теми във форума/...а и аз бях ви пуснала линк....Благодаря ви предварително.......

# 152
  • Канада
Здравейте и от нас! Hug
Първо,макър и с малко закъснение
                              Честит рожден ден
                          на Ангел на мама ЕКИМСКА (Диана),  
                          на Йоанна на мама ravia,
                          на Ноам на мама Анета,
                          и на Дея на мама  I r r a!
Здраве,щастие и безгрижно детство!

А това е за мамите Simple Smile

Честит рожден ден и на днешните рожденници:
                          Мира на мама danidji,
                          Миа на мама michel, 
                          Виктор на мама Поли*,
                          Виктор на мама qvan,
                          Павел на мама lucyl30(Люси),
                          Станислав на мама martinikas (Мими)!
Да растът здрави,весели и послушни деца!Да радват мама и тате!

Мили момичета,вие бъдете най обичаните и уважавани мами и съпруги!

Ние сме добре!Чакаме си с нетърпение рождения ден Simple SmileПодготвяме менюто, тоалетите Mr. GreenИ..........скитаме по цял ден-да използваме кратките летни дни тук,че зимата ей сега ще дойде Wink Mr. GreenВчера ходихме на пазар за тоалетите,няма да ви казвам че подивях.Ванко през цялото време искаше да ходи и където мине всичко да пипне.Направо все едно тайфун минаваше Mr. GreenАма трябва да свиквам,вече все така ще е.Много забавни вземат да стават малчовците,всеки ден ме изумява Калпазанко с нещо ново.От няколко дни ми се крие и ми прави "дзак",а от днес вече като му кажа "Дай целувка на мама" и подава устичката да го целуна Mr. GreenОооох,сладурковци!!!Да им се радваме,че времето лети!Ей сега ще станат големи моми и момци LaughingВече са на годинка,а все едно вчера се родиха!
Да се похвалим-имаме си тоалети и аз и Ванко!Най накрая успяхме да задоволим изтънчените си вкусове Mr. Green Joy
Пепи,страхотни снимки!Много усмихнати и хубави дечица!Страхотно клубче!Бравос за веселото изкарване!
Любе,честито ти прическа!Изглеждаш страхотно!Ако и аз изглеждам така,след като родя две деца-веднага се захващаме по въпроса с второто Mr. Green
Ани от Бургас,честита ти племенница!Да расте здраво и послушно момиченце!
Ей мами,ама всички сте големи кулинарки!Едни красиви торти виждам навсякъде!Малееееееее,адно и аз да успея да спретна нещо! ooooh!Днес имах консултация  с една мама мнооооооооого веща в занаята!КорНиШонка     bouquetHug Hug Hug
Хайде приключвам,че малкия началник нещо не е доволен! Laughing
Целувки на всички!

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 04:29 от dany_ip

# 153
  • София
Честит първи рожден ден на Миа, Мира, Вики, Павел, Виктор и Станислав!
Щастливо детство, пълно с усмивки и весели игри!
Вълнуващ и цветен празник пожелавам на майките им!

Поли, чакаме снимки и разказче за днешния купон, че скоро не си се отчитала...
А и от другите празнуващи се очакват снимки и отчет  Peace
Дани, честити тоалети, да сте най-прекрасни на празника с Ванко. Снимковите доказателства са задължителни  Wink

Аз отивам да стягам багажа, че живот и здраве, утре отиваме да покажем на Ени за пръв път морето Simple Smile
Малко ми е притеснено заради дългия път, но се надявам да бъде лек и успешен и за трима ни
  Praynig

Предварително се извинявам, че ще пропусна рождените дни на много от юнските ни приятелчета.
Пожелавам на всички предстоящи рожденици да са здрави, умни и добри.
А за вас, момичета - само щастливи и красиви мигове със своите съкровища!

И да се наснимате добре, ей
Party

Много слънчево зареден месец за всички!

# 154
  bouquet Честит Рожден Ден на мъниците Мира, Миа, Виктор на Поли*, Виктор на qvan , Павел, Станислав!
Здрави, пъргави и щури в едно безметежно и щастливо детство !  bouquet

Пепи, страхотни снимки!(чак сега успях да ги разгледам). Много весело парти, страхотен рожденик!
Таталина  Hug  Обещавам за снимките Peace Тортата е от сладкарския цех на "Гаврош" е Овча Купел 2. Предлагат поръчка по интернет и доставка на място. Ще потърся линка, ако се интересуваш. Весело изкарване на морето и да разказваш после как е реагирала Ени на морето и пясъка  bouquet

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 13:37 от Boshi-Moshi

# 155
Честит Рожден ДЕн на всички малки, юНски сладури Hug
Честита ви годинка мили пораснали дечица.

Бъдете щастливи и усмихнати в живота Hug

# 156
  • на правилното място, в точното време

БЛагодарим за честитките и пожеланията!

Честит Рожден ден на всички рожденници! Бъдете здрави и засмени! Много радост и усмивки на всички мами и татковци!

Специален поздрав за Миа - другарчето ни по стая! Желая ти много здраве, мило дете!

# 157
Честити рожден ден мили дечица  Hug Пожелаваме ви щастливо детство и само усмивки,а сълзичките да са от радост  Heart Eyes
  На малката Миа пожелаваме алергията скоро да остане едни неприятен спомен и да може с удоволствие да си хапва всичко.
  Вики да порасне голям и силен и много да радва мама и тате   bouquet Целувки Поли и весело посрещане на празника !
 Целувки за всички рожденици  Heart Eyes  Миа, Мира, Вики, Павел, Виктор и Станислав !
  Лек ден от нас с Ади!
   Таталинка -лек път миличка и да си починеш хубаво,да се заредиш положително и те чакаме да разказваш само весели истории  Hug

# 158
Честит рожден ден на Мия,Станислав,Виктор,Виктор,Мира,Павел!
Да бъдат много здравички и послушнички! Heart Eyes  bouquet
Пепи страхотни снимки Peace
Равия мерси за виртуалната почерпка Wink
тук има снимки от вчерашната ни разходка на гребната........http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137179&photo=228
Слънчев ден!  bouquet

# 159
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРА, МИА, ВИКТОР, ПАВЕЛ, СТАНИСЛАВ И ВИКТОР

щастливо детство, здраве и много късмет
а за мамите

Пепи, страхотни снимки, много весело настроение при вас   bouquet  bouquet  bouquet
Зори, Йоана е прелесна  Peace
Таталинка, приятно изкарване, много да си починете и лек път, а за снимките обещавам да има до припадък  Wink радвам се, че изследванията на Ени са добри  Hug

Днес си избрахме тортата за рождения ден, но от Неделя, а не от Росита, че там се държаха много нелюбезно  Naughty и видовете торти са малко, та за това решихме в Неделя и се надявам да съм направила добър избор  Praynig

Лек и слънчев ден (нищо, че в София заваля току що  Sad )   bouquet

# 160
Здравейте момичета! byeВярно че в София започна да  вали Таби само да спре и ти се обаждам  Wink
Аз съм в тон с времето - с адско главоболие smile3551 и от сутринта ям череши - не ме интересува имат ли червей , нямат ли и пия вода .Иде ми да припадна вече  #Crazy
Миналата година на този ден след много сълзи , притеснение и тревожно очакване  ни изписаха от Шейново и се прибрах с малкия си ангел у дома! Grinning Бе един от най-щастливите дни в живота ми.
Честит рожден ден на Миа,Станислав,Виктор,Виктор,Мира,Павел! Здраве , безоблачно детство и весели игри ! 1swing
Честито и на щастливите родители ! Незабравим празник на всички ви !   bouquet

Таталинка лек път!  car003Ще ни липсвате с Ени !  Flowers Rose
Аз ще реанимирам , а на вас ...хубав ден ! Flowers Sunflower

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРА, МИА, ВИКТОР, ПАВЕЛ, СТАНИСЛАВ И ВИКТОР!

Бъдете послушни и здрави  мили ,малки дечица !
[/color]

Благодаря ви много момичета за пожеланията към малката Криска! Днес се видяхме , тя е малко мъничка /2,500кг/ и не е при мама още, но се надяваме след малко да й я дадат да си я гушне .

Днес цял ден по магазините, да купуваме подаръци, пък на моя рожденик утре трябва да дооформим тържеството. Купонът е утре, 35 човека са гостите и мама е малко шашната вече, купихме украсата, тортата е поръчана / той сам си избра какво животинче да има/- Мечо Пух  Laughing.
Ох, вълнувам се .... Като си помисля само - първият му голям празник, а колко бързо времето лети, много съм се страхувала както казва Таbby , че няма да се справя, но ето....една годинка мина ....

Набързо само погледнах снимчиците на другите наборчета - НАПРАВО сте СТРАХОТНИ дечица!!! Нямаме думи!

Пожелаваме на Таталинка и Ени едно незабравимо лятно преживяване, морето ще й хареса - 100% , времето е тъкмо за плаж, и не е студена водата ... Хайде добре дошли на морето !!!! Hug

# 162
bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Никола, Валерия, Райна, Радост, Никола!
Да растат здрави, слънчеви, послушни  и много щастливи!  bouquet

Чакаме разкази и снимки  bouquet
Извинявам се, че съм толкова кратичка ... ама Евичка ревнува и не ми дава да сядам на PC-то Embarassed

# 163
Честит Рожден Ден на Никола, Валерия, Райна, Радост и Никола Simple Smile!
Бъдете много здрави и усмихнато деца за радост на мама и татко!

# 164
Здравейте Момичета!
 newsm59 nbirthday newsm67  party023 newsm38 newsm59 nbirthday newsm67  party023 newsm38

Ето и нашият рожден ден настъпи! Всички сме в голяма еуфория, целият ни хол е в балони, сега отиваме за тортата...Чакаме гости от Ст.загора, а Ники е толкова щастлив от вниманието, разбира че има празник....
Преди малко дойде и тати от работа с огромен букет за МАМА  Blush!
Няма по-голямо щастие от децата - наистина с тях ставаме по-добри, по-улегнали, по-разумни !

А преди година така се страхувах от малкото човече, което сладичко спинкаше в кошарката, първо го гушнах и гледах може би около 30 минутки - беше толкова красив - момчето ми - моето така чакано бебе! Обичам те мое съкровище - ти си всичко за мен!

ще има много снимки, но това може би утре .....

Общи условия

Активация на акаунт