Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 353
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мили момичета!
Преди всичко да честитя на абсолютно всички голеееми деца, навършили вече една годинка! Бъдете много здрави, щастливи и послушни деца!
А на мамите... браво момичета, че сте родили тези съкровища. Радвайте им се много и се наслаждавайте на тези прекрасни моменти.
Ние от доста време не сме се разписвали , но нямам много време от този моят беладжия. Леле направо е нещо страшно. Не се застояваме хич в къщи. Слагам една снимка да не ни забравите... и да видите как ни минава малкото време у дома.

Много целувки на всички мушмороци! 

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА (на Янан), ВАЛЕРИЯ, РАЙНА, РАДОСТ И НИКОЛА (на Анетa)

ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО
а на мамите да бъдат щастливи и обичани

# 167
Здравейте момичета!
честит първи рожден ден на Никола на янан,Райна,Никола на Ани,Валерия и Райна и Радост!МНОГО здраве,щастие и щуро детство!
Честит рожден ден и на вчерашните рожденници
 Laughing радвам се,че съм ви развеселила с нашата случка.Да обаче рахата ми с кучето пазач свърши  Sad моето момче се престраши да го бута и вчера го бях сложила до един шкаф дето е забранен ама то детето го хванало с 2 пръста за лапата и го изтеглило настрани и си рови в шкафа  ooooh!
Таталинка приятен път и весела ваканция.И после разказче и снимки ще чакаме  Heart Eyes
Ани честита племенница да е жива и здрава и бързо възстановяване на мамата   bouquet
Пепи страхотно парти сте завихрили.
Елисир много порастнал Цецко пу-пу и голям сладур
Лека вечер от мен

# 168
  • Бургас
Приет и от нас
Честит рожден ден на всички малки слънчица
Нека са усмихнати и щасливи

Честита племенница Ани нека да здрава и послушна и мама бързо да се възстанови
Специални поздрави и за чаровния Никола

Ние сме добре
Ходим на плаж, ядем пясък и беснеем като луди,просто купона е супер.А ето една снимка за доказателство:

На Таталинка и Ени пожелавам една страхотна почивка с много хубави моменти.

Целувки от нас

# 169
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
ВЛИЗАМ НА БЪРЗО ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕННИТЕ ДНИ НА ДЕЧИЦАТА И МАЙКИТЕ ИМ.
ДА СА ВИ ЖИВИ ЗДРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ, ВЕСЕЛИ ИГРИВИ.И ДА ВИ РАДВАТ МНОГО.
ПОСЛЕ ЩЕ ВЛЕЗНА ЗА ПОВЕЧКО.
КОРНИ-изчистих си пощата напиши ми нещо за тортичките ако имаш възможност.  chef  chef  chef

# 170
 newsm59 newsm38  ura Tada nbirthday  Party Time  party002 Gift  party023 newsm67 bdbaloni baloni newsm59
Ето ни и нас на 1 годинка! Честит Празник и на всички останали рожденници днес!
Искам да благодаря на Корнишонка и Ади 5, за помоща и съветите за направата на тортата на рожденика   bouquet Момичета страхотни сте! Прегръщам ви!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3197937 тук има малко снимки

# 171
  bouquet Честит 1-ви Рожден ден на сладкишите Деница на Мама pepa_ilkova и Мартин на Мама D3s Десислава ! Пожелаваме Ви да сте много здрави, усмихнати, послушни през цялото Ви безгрижно детство!  bouquet

D3s, страхотна торта-ааа! Peace Момичета, Вие не отстъпвате на сладкарите-професионалисти!? Научете ме и мен, моля? Embarassed

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 13:21 от Boshi-Moshi

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА сладките юнчета МАРТИН и ДЕНИЦА!!!! 
newsm67 newsm38 newsm59  bigdance2 newsm67

Да растат весели, умни и здрави, да носят само радост на мама и тати!

Много хубава торта D3s - и как си успяла, красоти са тез розички и палячета! Хубав празник ви желаем ,пращаме ви много целувки , поздрави от България  newsm51!

Еlia -твойта хубавица многооооооо хубавичко се е напясъчила ! Ама то голяма игра е падало! Много се смях на снимката, напомня ми на първия допир на Никола до пясъчника пред блока, целият се беше омазал и той !  newsm62

Аз още не съм подготвила снимките от нашият рожден ден ,както и да ви разкажа с подробности как беше партито ни, но просто нямам време, вчера тъкмо се събудихме и казаха да отидем да си вземем малката Криси от родилния дом . Даже и нейни снимки ще ви покажа, специално си направих за вас! Та от рожденият ден направо хукнахме към следващото парти - посрещането на малката у дома!!!
Днес бяхме и на консултация, тежим 11/300кг , а сме високи 80 см, расте юнака не си поплюва !

Много имам да разказвам, но утре ще се постарая вече !
Целувки от нас!

# 173
Здравейте момичета аз само набързо щото мойто човече за 3 път ми изключва компа докато ви пиша  Close
Кучето вече не върши работа  Sad
Честит рожден ден на Марти и Деничка!Много да са здрави,щури и добрички!Мамчета   bouquet
Ани много сте порастнали пу-пу все така да сте!
Елия много сладко пясъчно човече си имаш.еХ,как ми се ходи и на мен на плаж  Party
D3s браво бе мила страхотна торта си заформила  #Crazy да ви е сладка
Аз от днес си имам подстригано момченце  Simple Smile ама ми е толкова смешничък без голямата му косичка.Хич не исках да го фъкам ама то тая горещина  ooooh! не се търпи.Също от днес са ни и малко нестабилните още краченца та ще стягам и аз питка.Дано така да продължи безстрашно цял ден обикаля стаите с разперени ръце  Laughing
Ето ни преди с коса
и сега без
ето и малко други ако ви се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&view=1&photo=17
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&view=1&photo=25
Големи сме диваци с тоя слон цял ден качваме се слизаме  ShockedМомичета май нашите сладкиши не ни остават да се доберем до компа  Rolling Eyesникакви ви няма
Айде времето ми изтече  TiredЛека вечер от мен

# 174
Хайде и аз да се разпиша днес  bouquet
Честит рожден ден на Мартин и Деница!Здрави и послушни!!!! Heart Eyes
Сонка много ви хубав слона,падат игри на него а?Мойта пък се качва и слиза от гумено конче Laughing
Видях и една супер торта!Браво,много добре си се справила D3s Peace
Елесир пораснал юнака Grinning
Елия как ми се иска и ние да живеем близо до морето,сега всеки ден щяхме там да си висим,да си се къпем.....райско.......ех а тук в Пловдив жега и гоним сенките,пак добре,че до нас има парк,та с него се утешаваме.Нашата почивка ще започне август,та за сега съм на линия.
На мойта сладурка и се приспа,та ще бягам.....
лека  bouquet  bouquet

# 175
  • Варна
Честит рожден ден на Марти и Деница! Бъдете много здрави и щастливи мили дечица!

Еееееееееееей къде сте бе хора? Дойде отпускарския сезон, минаха голяма част от рожденните дни, стана адски горещо и се изпокрихте. Хайде не мързелувайте - ПИШЕТЕ!!!  Mr. Green

Сонка голям сладур е малкия - и аз нямам търпение да мине рожденния ден и да пострижа бубата. Защо си го изкъпала след пострижката, ами той сам си е влязал в пералнята. Толкова е било просто - само избираш програмата и натискаш копчето  Joy Joy Joy

D3s страхотна ти е тортичката. Сигурно е била и страшно вкусна  Heart Eyes

Елиа скоро и ние ще ходим на плаж и сигурно ще сме като вас. Голяма сладурана е малката.

Лека и спокойна вечер на всички. А малчовците да спинкат спокойно цяла нощ!

# 176
Честит 1-ви Рожден Ден на Боряна, Даниел, Мая, Елена, Христо, Денис, Никола, Виктория!
Пожелаваме Ви много здраве, много щуреене и много усмихнато детство!

Sonka, много му отива на малкия сладур по-късичката прическа Peace
Elia, страхотни сте! Снимката е много готина.
Аз чакам с голямо нетърпение 15 август (тогава ще е дългата заслужена почивка с компанията и децата). Иначе този и другия месец, ще отскачаме до морето през събота и неделя, но без бебка.

# 177
Честит Рожден Ден на Боряна, Даниел, Мая, Елена, Христо, Денис, Никола, Виктория!
нека детството им да  е един неспирен купон  Hug    А за гордите мами   bouquet
   Да  ви разкажа на  бързо каква я спретна днес моята хубостница  Laughing ......... Закусвам си аз пред комп-а,а  тя  си играеше в креватчето и по едно  време я слушам,че се е умълчала-"странно ! " И  се надигам да видя какво прави  Shocked А тя сладураната си взела шишето с водата,отворила го и маже ли маже по мокрия чаршаф  hahaha  и като ми се  нахили едно такова миличко-как да  му се скараш  Hug махнах вс мокро,изкарах матрака да  съхне и си я  нацелувах  едно хубаво.Как  да  му се  скараш  -кажете  ми !!!
  Весел ден,безброй целувки от  нас !

# 178
Благодаря за поздравите Adi_5 и Boshi-Moshi!!! Нека всички малки разбойници да ни радват и носят щастие, да ни карат да се гордеем с тях и да бъде безгрижно и усмихнато детството им! С Коки ви целуваме и гушкаме всички Hug

# 179
Здравейте момичета, влизам набързо, за да направя честитката и изчезвам, че съм на фризьор и пазар Simple Smile По- късно ще пиша пак, таааа

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЦА, МАРТИН, БОРЯНА, ДАНИЕЛ, МАЯ, ЕЛЕНА, ХРИСТО, ДЕНИС, НИКОЛА И ВИКТОРИЯ

ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШКАТ МАМА И ТАТЕ
А МАМИТЕ ИМ ДА БЪДАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ

Елия, D3s и Сонка дечицата са ви страхотни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт