Никола бе особено щастлив и усмихнат през целия ден, все едно разбираше че има свои празник. Гостите започнаха да идват още от петък / свекито и сестра й / уж да ми помагат
Аз също много се вълнувах, всички го прегръщаха и му пожелаваха все хубави неща.
И започна една игра с огромните коли, камиони, и танцуващи и пеещи неща ... Тортата бе избрана от рожденика - Мечо Пух се хареса най-много . Запалването на свещичката бе най-дългоочаквания момент за децата, все ме питаха кога ще дойде момента...
След час игри - запалихме свещичката- изпяхме Happy Birthday за Ники...пожелах си на ум да бъде много,много здрав, да е умен, щастлив и ние да сме до него ! После докато се усетим и Никола опита тортата, намазал си ръчичките и масата в сметана,малко и по бузките имаше ,но нищо този път беше позволено.
Доста бързичко рожденика се умори и към 8 вече бе у дома, направихме банята и заспа не веднага, но след 15-20минутки се отпусна и не се събуди до към 3. Партито продължи до ранни зори, но с най-големите
.Ето и снимчиците:
Тук можете да разгледате и още от събитието:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145230

и целувки от мен