Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 354
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Ето го и нашият разказ за първият ни рожден ден....

Никола бе особено щастлив и усмихнат през целия ден, все едно разбираше че има свои празник. Гостите започнаха да идват още от петък / свекито и сестра й / уж да ми помагат  Laughing. Празникът започна в 5 следобед в едно тихо ресторантче близо до дома ни. Аз очаквах Ники да се стресне от гостите ,които вече го чакаха , но така се зарадва на всички! Бе заобиколен от толкова хора,които му носеха по нещо и незнаеше накъде да погледне. Радваше се много!
 Аз също много се вълнувах, всички го прегръщаха и му пожелаваха все хубави неща.
И започна една игра с огромните коли, камиони, и танцуващи и пеещи неща ... Тортата бе избрана от рожденика - Мечо Пух се хареса най-много . Запалването на свещичката бе най-дългоочаквания момент за децата, все ме питаха кога ще дойде момента...
След час игри - запалихме свещичката- изпяхме Happy Birthday за Ники...пожелах си на ум да бъде много,много здрав, да е умен, щастлив и ние да сме до него ! После докато се усетим и Никола опита тортата, намазал си ръчичките и масата в сметана,малко и по бузките имаше ,но нищо този път беше позволено.
Доста бързичко рожденика се умори и към 8 вече бе у дома, направихме банята и заспа не веднага, но след 15-20минутки се отпусна и не се събуди до към 3. Партито продължи до ранни зори, но с най-големите  Grinning.

Ето и снимчиците:

Тук можете да разгледате и още от събитието:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145230

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 15:26 от Ani ot Burgas

# 181
Пак съм аз, сега е ред на рождениците днес !

bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДЕНИЦА, МАРТИН, БОРЯНА, ДАНИЕЛ, МАЯ, ЕЛЕНА, ХРИСТО, ДЕНИС, НИКОЛА И ВИКТОРИЯ 
bdbaloni

Нека животът ви бъде песен, изпълнен с много красиви моменти!

Sonka - твоят юнак е страхотен с новата прическа, ние още преди рождения ден също се подстригахме, едвам удържах фронта, ама се получи, много сте хубави!

А хайде  да ви запозная с моята малка Криси:

Днес Никола е много крив, явно пак зъбчета го мъчат,отивам да си го гушна, май се уплаши от изследванията сутринта...Доста си поплака.
хайде хубав ден...

# 182
Привет момичета!  bouquet
В тия горещини всички забегнахте някъде  а? newsm78
Гледам че Таничка  чете ,много отдавна не си се разписвала.....как сте?
Мойто патенце сега спи и аз обикновенно спя по това време ама днес нещо не можах,не ме е уморила достатъчно май Laughing Laughing
Учим се да си казва кога има чиш,засега още няма резултат,но ще бъдем упорити Grinning
Честито на днешните рожденници!На ДЕНИЦА, МАРТИН, БОРЯНА, ДАНИЕЛ, МАЯ, ЕЛЕНА, ХРИСТО, ДЕНИС, НИКОЛА И ВИКТОРИЯ !
Колко са много Grinningще има да гледаме много снимки Wink
   Прохладна вечер  bouquetи целувки!

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МЪНИЧКИ СЛЪНЧИЦА! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТ!

newsm59  bigdance2 newsm59

# 184
  • Варна
Честит рожден ден на Деница, Мартин, Боряна, Даниел, Мая, Елена, Христо, Денис, Никола и Виктория! Бъдете най-здравичките и щастливи дечица на света!

Ани от Бургас да ви е здрава и много щастлива малката Криси. И да порасне послушна и красива малка дама. Напомня ми за миналата година по това време когато си чаках с нетърпение и моята сладурка.
А купона по всичко личи, че е бил страхотен  Heart Eyes

Спокойна и прохладна вечер

# 185
Честит 1-ви Рожден Ден на малките бонбони Kaмен, Иванна, Михаел ! И да им пожелая много здраве, много щуреене и много усмихнато детство!

Ani ot Burgas много сладко семейство сте Heart Eyes Страхотен  купон. Криси, да расте безгрижно, здрава и красива Hug

# 186
Честит първи рожден ден на всички малки принцеси и принцове!Да са живи ,здрави и много щастливи дечица,да радват мамите и татитата и много да се слушкат/взаимно/!
За милите им мами-

Аз малко поизтървах темата....ама поне ще се опитам да прочета какво сте писали.........и да разгледам снимките ,естествено...... Laughing

# 187
 bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА сладката ИВАННА, и на малчовците КАМЕН и МИХАЕЛbdbaloni
Нека животът им поднася само най-хубавото, да са много,много щастливи и здрави!!!

Хайде Tabby , пък и всичко останали майки, очакваме снимки и повече подробности!

А аз благодаря от сърце на мамите за хубавите думи за Никола и нашето семейство  Heart Eyes!
Брей коя е таз девойка, на върха на планината - Люба много си свежа!!!!

Ние покрай тези жеги, дори и на морето е ад, си стоим в къщи след 11, и познайте каква лудница става, играчки навсякъде, а вчера имах даже и цяла фанта излята на пода, два часа мих, а то лепне, после пък хукна към фризера / научи се да го отваря/ стои и гледа доволен и страхливо пипа , как да му се скара човек, май ще стане мамино детенце  Rolling Eyes!

Хубав ден, изпълнен с много емоции  Hug!

# 188
честит рожден ден на  Иванна,Камен и Михаил!Да са живи,здрави и добрички!Момичета   bouquet
Милиблагодаря ви за хубавите думи за мой Диди   bouquet
Ани много сте хубавки цялото семейство.Ама ти си била голяма мацка  Peace
Табби,Таталинка чакам разказчета от вас за хубавите моменти за РД на Иванна и почивката на Ени,и от другите мами за РД
Оооо Любе   Hug
аЗ ВИ ИЗОСТАВЯМ ,че дечко е киселец

# 189
Честит рожден ден на прелестната ни синеока приятелка Иванна. 4470
Мило дете , бъди все така слънчево и здравичко , жизнено и лъчезарно момиченце!
 smile3510
Честит да е празника и на мама и тате.Бъдете живи и здрави и горди с вашето слънчице!
lovekiss
Честито и на двамата господа -Камен и Михаил ! smile3525
Честито и на всички празнували вече юнчовци , който съм пропуснала!
  bigdance2
Честито на родителите им -пожелавам ви да имате здрави , щастливи и палави  Wink дечица!
yes Two Hearts
Весел празник на празнуващите днес.
  ura
Всички снимки са чудесни !Юнските ни усмивки са прекрасни и пораснали дечица !  Laughing
Ani ot Burgas много хубаво разказче!  bouquet

# 190
Много ви благодаря за милите пожелания   bouquet  bouquet  bouquet
Пепи   bouquet  bouquet  bouquet

Ето една скромна почерпка от нас, а разказчето и снимки след събота, че купона ще е тогава Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАБОРЧЕТАТА МИШО И КАМЕНЧО

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ
А МАМИТЕ ДА БЪДАТ ОБИЧАНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ

Пожелавам ви лек и слънчев ден  Hug

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 15:55 от TABBY

# 191
Честит Рожден Ден на Иванна!

Честит Рожден Ден и на Камен и Михаил!

Мили деца бъдете здрави и усмихнати.

Таталинка ще чакаме после снимки и разказ за моретооо.

Ето тук http://voynikova.multiply.com/photos/album/5 съм качила снимки от нашия рожден ден, ако ви се гледат заповядайте.

# 192
  • на брега на Дунав
Аз пак зачезнах милички, ама ...
Искам да честитя на всички, чиито рожденни дни съм изпуснала да чститя. Вярвам, че сте си изкарали страхотнон и вече сте по-големи дечица.
Честит Рожден ден и на днешните рожденници Иванна, Камен, Михаил. Бъдете винаги здрави и усмихнати малки слънчица. А вашите мами винаги да са горди с вас. Весел празник и на вас.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.

Признавам си че не съм чела  какво сте писали , но и това ще направя по-късно. Само мернах на Любето аватара къв е новичък. Бре че си мадамка бре Любе. Много си файска  Hug.
Прегръщам ви всички ще гледам да се отчета както трябв апо-късно, че дребния така се е развилнял, че няма начин да не му обърна внимание. И ще ви разказвам и други работи ама айде по-късно ще пробвам да го приспа и тогава.
Чао за сега от мен.   bouquet

# 193
Благодаря ВИ сърдечно  bouquet  bouquet  bouquet

Ето едно здравей от ШоШо и целувки от мен Heart Eyes
Бъдете здрави

....малко почерпка  bowuu

# 194
 newsm59 newsm67 newsm38  ura Tada nbirthday  Gift Gift Tada bdbaloni baloni hbday
    Честит Рожден Ден на всички дечица, които празнуват днес!
                     Нека са здрави, усмихнати и много весели!

Тук е нетърпима горещина и аз не зная как ще се изкара това лято...ужас!
  Nature Sunny
Снимките на всички са много хубави, тортите също!
Ani ot Burgas , извинявай че задавам глупави въпроси, ама нали съм от скоро тук и не зная  Embarassed, това прекрасно беб4е , което се роди тези дни на кого е? Да е живо и здраво и много да ви радва!!!

Общи условия

Активация на акаунт