Най-сладката ЮНСКА усмивка на мама, годинка празнува и става голяма!- 2

• 14 335
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на Иванеса , Виктория  и Елена! Преди една година на тази дата се родиха нашите малки принцеси. Да са ни живи и здрави!

# 16
  • София
Та такааа, време е за "малко" празнично разказче.

5 юни 2007 г - един вълнуващ, цветен и пълен с детски усмивки ден. С тук таме облаци и дъждец, но с много слънце в сърцата. Денят започна с голяма детска усмивка - при вида на украсения хол, (който до посред нощ с Теди разкрасявахме) Ени засия. Гледаше ту едните, ту другите балони, радваше се и подскачаше с усмивка. Говореше им нещо. Много сладка картинка. На обяд тримата бяхме издокарани и чакахме гостите в детското клубче. Малко ми беше притеснено, че заради дъжда партито няма да е пълно. Но тези притеснения изчезнаха с появата на първите дечица и майките им. Е, имаше и отсъстващи, но с уважителни причини. Още с влизането Ени си хареса един батко, всъщност май се харесаха взаимно и почти през цялото време той я забавлява. Толкова й беше забавно, че дори не забелязваше дали с баща й сме наоколо. Нана и Иванна също се забавляваха, всяка по свой си начин. Имаше толкова много играчки, непознати за тях, че успехът със занимавката беше сигурен. Имахме и малко приключение със смяната на памерс и половината гости се правихме на шутове, за да не се омаже рожденичката, но важното е, че успяхме преди идването на тортата. От клубчето се погрижиха и този момент да е интересен за децата. Теди малко беше като шесторъкия Шива - снимаше едновременно с камерата и фотоапарата, а аз през цялото време давах инструкции. Та се учудвам, че ме има кротка и усмихната на снимките Simple Smile След духването на свещичката Ени си открадна едно листенце от тортата и дадохме пример и за другите сладури. Бяха много сладки муцунки - всяко си смуче розово листенце, а ръчичките лепкащи и вкусни. После пак игри с баткото и каката, много балони и усмивки. Толкова ми беше празнично, хубаво и мило на душата, че не ме свърташе на едно място. Седнах само да опитам тортата и няколко хапки и пак при дечковците и играчките. Такава наслада ми доставяше да ги гледам как всяко си има свои предпочитания, как се справя с препятствията и как изразява себе си. Всяко дете прекрасно и уникално по своя си начин.
Двата часа отредени за партито минаха почти толкова бързо колкото духването на първата свещичка. Крайно недостатъчно се оказа времето за игри. За следващия рожден ден вече знам, че трябва да запазим минимум 3 часа, пък и тогава децата ще са по-големи и и няма да се уморяват толкова бързо. Когато дойде часът на тръгването ми стана малко тъжно, че толкова бързо мина, но пък цветните пликчета с подаръци и красивите цветя продължиха хубавото настроение. Пък и ни чакаше вечерно парти с баби, дядовци, лели и чичовци.
Ени беше толкова замаяна от парти емоциите в клубчето, че следобед заспа без никакъв протест. А за нас с Теди дойде времето да спретнем масата, да сготвим и да продължим веселбата. Малко ни дойде нанагорно, абе пипкава работа си е посрещането на гости у дома. Изисква си време и енергия, които ние почти нямахме. Но с помощта на майка ми и баща ми, които дойдоха по-рано успяхме да се справим на време. Ени получи още красиви подаръци - вече летния й гардероб е пълен. Увеличиха се и пълните с цветя вази. Най-огромният, ухаещ и красив букет беше от Теди с благодарности за прекрасното момиченце, което имаме. Отбелязвам този жест, защото миналата година на изписването нямаше и едно цвете за мен и ми беше криво. Но тази година се е поправил таткото и ме зарадва много. Настроението и през вечерта беше страхотно. Ени бързо заспа. Въобще през целия ден беше спокойна, доволна и усмихната. А още по-доволни бяхме и ние с баща й.
Пожелявам на всички бъдещи рожденици и техните семейства толкова хубав и положително зареден празник като този първи купон на Ени!

Изводите:
- детското клубче е отличен вариант за празник дори на едногодишни хлапета. За родителите е още по-готин вариант, защото не домакинстват, а могат да се отдадат на пълноценно празнуване  Peace
- преди партито е хубаво рожденика да е наспан и напапкан Simple Smile

Някой беше питал за подаръците - най-вълнуващият и забавен подарък, който Ени получи е един самолет на колела, който става за сядане и бутане с крачета - със светеща перка, много мелодии и кубчета, които се мушкат под седалката. Тази играчка се справя и с киселото настроение на Ени, като я види, веднага забравя, че е плакала. Ето за това говоря: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3097794

Благодаря ви момичета, че чрез този разказ споделихте още веднъж с мен прекрасните преживявания от първия рожден ден на моята бузанка  Hug

# 17
 Tada newsm38
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН 
на Виктория , на  Елена , на  Иванеса ,  и  на Моника !
Бъдете щастливи деца за радост на всички близки !
Tada newsm38

Таталинке , какво да кажа само мога да ти се поклоня за този красив разказ, и за така прекрасните снимки, чудесно сте си изкарали по всичко личи, всички сияят !  Hug  bouquet -ето още едни букет и от нас!  Много хубаво ми стана като гледах ,как похапват всички от тортата, сладури - и ние можем да опитаме от нашата, аз много си мислех дали мога да му дам  newsm78, ама значи давам  Peace!

на Корни партито също е страхотно, постарала се е като една перфектна домакиня, знам какво коства да се нагърбиш с всичко , после краката туптят два дни най-малко - така бяхме на имения ден на Никола.Знай,че много те харесвам с тез коси  Peace! И аз само се притеснявам ,за това дали малкия ще издържи таз олелия, която му готвим, дано е в настроение поне малко, иначе е все усмихнат, ама знам ли .

Ей, Вили1, не унивай така бе момиче -аз съм същата, като скокна посреднощите и все едни "прекрасни"мисли в главата ми, добре си направила, че поне си станала - шетането много помага в такива моменти - аз съм като финикиец - само да не мисля, ама като дойде утрото , започвам да се пооправям .
А на бургаските мами : не съм ви забравила момичета, скоро ще се обадя , за да се видим  Heart Eyes

Ами и аз да се похваля   Blush- днес Ники ме изненада - беше публикувана негова снимка и едно разказче,което мама измисли и прати на едно бебешко списание   Grinning - много се вълнувах, показахме го на всички пред блока , тати беше също много доволен, а нашия герой само се усмихваше, все едно казваше:"Мамо, ти си се съмнявала ли ?" .

# 18
 newsm59  party023  ura
Честит Рожден Ден на малките рожденнички и от нас! Бъдете много здрави и усмихнати деца!
А аз нали още не съм свикнала и си чета старата темичка и се чудя защо никой не е писал днес:))) а то имаме си нова тема! Mr. Green

# 19
Здравейте момичета.
Напоследък не ми остава време, затова влизам само да ви почерпя скромно но от сърце  newsm38  beer2  Popcorn  smile3510  cook
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията. newsm51

# 20
  • на брега на Дунав
малко късно, но пак съм на линия за днес.
Честита първа годинка на малките принцеси Моника, Елена, Вики и Иванеса.
Пожелавам им много здраве, повече усмивки!
 А на вас скъпи майки родили тези прекрасни създания пожелавам винаги да бъдете горди със своите малки госпожици!

Поли, Таби, Таталина, Дани-ип, Ани от Бургас сърдечно благодаря за милите думи  Hug
Дани_ип по повод моето справяне с всичко искам да кажа, да е жива и здрава майка ми, която винаги е насреща ако имам нужда от помощ, та и сега не пропусна да ми погледа за няколко часа рожденника, за да мога да се подготвя за празника му. Незнам дали се справям добре, но със сигурност се старая до колкото мога, но пак ще кажа и малката ми помощничка Еми ми е от много голяма помощ  Heart Eyes.
Таталина снимките ви както винаги са много цветни и лъчезарни. Независимо че са цели 7 странички всички се изглеждат на един дъх. Завиждам ви за страхотния празник в това клубче понеже това е страхотен вариант за празнуване на празник на дечица. Обстановката е страхотна и очевидно наистина сте си изкарали добре, аз мога само да завиждам за подобни места понеже за съжаление ние тук в Сс си нямаме подобни заведения и сега съм изпаднала в голяма чуденка как да направя на Еми Рд по интересен, че тя е вече голяма и си иска празника да бъде както подобава. Абе честно много мило ми стана, понеже вълнението явно е било доста голямо личи си и по разказа ти. Моята Еми на първия си РД беше много болна с температура 40 градуса. Беше я хванала някаква вирусна инфекция и празника хич не стана като хората, но пък на следващата година спретнах страхотно детско парти. Сега ми е малко мъчно все пак за първата и годинка, но това което се случи не беше в наш контрол. .... Та и сега със Сами доста напрегнато си беше и неможах напълно да се насладя, но няма значение все пак малкото ми момченце е вече на 1 годинка. Да са ми здрави дечицата много празници има да караме още  smile3503. Айде стига съм го раздавала носталгично, че ей сега ще ви залея с река от сълзи през компа  Mr. Green.
Пожелвам на всички наистина да си прекарат весело на празника и ако има някакви неразбории все пак да се забравят и само спомена за хубавите моменти да бъде запечатан в съзнанието.  Peace
Лека вечер ви желая  Hug

# 21
  • Ямбол
Честит рожден ден на Виктория, Иванеса, Моника и Елена!
Много здраве и щастливо детство!

Корнишонка, много си хубава с новата прическа!И тортата е прекрасна!
Таталинка, благодаря за прекрасното разказче.Ени, твоята бузанка е голяма сладуранка.Големи красавици са и Иванна и Нана.
Пепитка,  bouquet!
Лека и спокойна вечер!

# 22
  • София
Добра вечер, момичета.
Днес съм напаст от писания, ама съм си наумила още няколко неща да кажа.

Мацки, благодаря за милите думи, правите ме много щастлива   Hug

Най-продуктивната дата 5-ти хич не е продуктивна откъм снимки. Само с Корни се отчетохме, другите мацки се скътават ми се струва. Искам снимки...

Ани,   bouquet  Кажи в кое списание сте се изявили с твоя юнак? А за тортата - поръчах пълнежа да е бисквитен, че да е по-подходяща и лека за малчовците.

Корни, щом няма детски клубчета при вас ето ти тема за размисъл за собствен бизнес... Wink Има ли начин да повикаш клоуни за рождения ден на най-голямата ти отмяна Еми. Ако имата куклен театър може да питаш някои от актьорите дали правят такива празненства по домовете. Знам ли, само предлагам...

Лида, сигурна съм, че ще се справиш с приготовленията, чакам да се похвалиш после  Peace

Спокойна нощ за всички!

# 23
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА ЛЮБИМА ПРИНЦЕСА И ПРИЯТЕЛКА ИЛИЯНКА

МИЛО ДЕТЕ ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДА БЪДЕШ ЖИВА И ЗДРАВА, ИЗПЪЛНЕНА С ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ И ДА ИМАШ НЕЗАБРАВИМО И КРАСИВО ДЕТСТВО
а на мама Вили и тати Цецко пожелаваме много здраве и радостни семейни мигове

Честит рожден ден и на Нора и Калоян

Здраве и щастие
а за мамите

Таталинка, направо ме върна в прекрасния празничен ден за пореден път, за което ти благодаря  newsm51  love001 newsm10 А подаръкът е много готин и ще ходим да си изберем иние нещо такова, че иванна си пада по такива неща Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Лека и спокойна вечер от мен  Hug

# 24
  • Канада
              Честит рожден ден

на  Илияна на мама Вили1 (Вили)                          
                  на  Нора на мама Pastel
                  на  Калоян на мама  kokomama
Нека да растът здрави,весели и послушни деца!Да радват мама и тати!

Мили мами,честит празник и на вас!Бъдете обичани и уважавани майки и съпруги!

Целувки!!!

Последна редакция: пт, 08 юни 2007, 22:26 от dany_ip

# 25
Гледам, че за пореден път има заблуда и искам да помоля Пепи да смени името на Илиянка на Вили1, защото е с Я, а не с А... Благодаря ти Пепи   bouquet

# 26
  • Варна
Добро утро!

Честит първи рожден ден на Илияна, Нора, Калоян, и на вчерашните рожденничета Моника, Елена, Виктория и Иванеса! Да са здрави, щастливи и послушни! Много късмет в живота им пожелаваме с Криси!

Честит празник мили майчета

# 27
Мили момичета , благодаря. Hug
Рано рано ме разчуствахте  Sad Не предполагах че толкова ще съм развълнувана днес . Rolling EyesМного било хубаво да си имаш рожденик у дома Laughing
Искам да пожелая и на другите двама рожденици -Нора и Калоян да са здрави , усмихнати и палави деца , а на майките им Кокомама и Пастел незабравим и весел празник!

Корни стана ми много мъчно за рождения ден на Еми , но се надявам  този да бъде страхотен.Обещавам да помогна с идеи стига да искаш де  Grinning ....всъщност има ли достатъчно време  newsm78
Таталинка и аз обещавам да разкажа как ще мине празника днес , защото се вдъхнових от твоето разказче , което и е много хубаво  Hug
TABBY  аз все се каня да пиша на Пепи и все забравям.Мерси на тебе че си  и каза  мерси и на Пепи за поправката  
geri_di , Ани от Бургас  Hug
Изоставям ви ,защото рожденичката се събуди и отивам да и честитя! Grinning

# 28
  • Варна
Сега по другите теми..

Корни, много си свежа и красива на снимките, много ти отива новия цвят. И рожденничето ти е сладурко и  половина. За клоуните и аз си го мислех- скоро бяхме на рожден ден на момиченце на 3г. и всички много се забавляваха. Правиха им състезания, пяха песнички, абе супер беше. Дано ти допадне идеята и си намериш клоуни!

Таталинка, много хубаво разказче. Снимките наистина се гледат на един дъх. Децата са чудесни, ти също  Wink А от тортичката как ми се прииска да опитам мммммммм. Цветята ти също оцених по достойнство -рози, слънчоглед и фрезии са любимите ми цветя.

Вили, и аз ги правя някога тези среднощни домакински изпълнения. До скоро се оплаквахме, че не можем да се наспим, а сега ставаме по нощите да чистим  ooooh! Пожелавам ти незабравим празник днес и да не позволяваш на лошите мисли да те обсебват.

Аз днес най-накрая реших да отида на лекар. Гърлото ме боли зверски и след като трети ден бабешките методи за лечение не дават резултат ще трябва да посетя личния си лекар. За нещастие майка ми е още в болницата -днес ще й правят скенер. Уж нищо нямаше, пък сега и за това да се тревожа..
При нас има все пак и хубава новина- най-накрая избрах и вече получих новата количка на Крис -Пег Перего Ариа http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/perego_aria_blu.jpg . Избрах я след много умуване и четене, направо бях луднала. Днес ще си я изпробваме с Криското, че вчера го сложих в нея само в магазина за малко и после от паркинга до апартамента.

Сега ще ставам, че виковете АМ-АМ стават все по-настойчиви  Laughing

# 29
Добро утро!

bdbaloni на винаги сериозно гледащата на живота, Илияна! smile3503 Да расте здрава и щастлива! С Борко и подаряваме букет от усмивки! baloni

Честито също и на Нора на Pastel и на Калоян на kokomama! Нека винаги са весели и здрави!

Слънчев Рожден Ден, малки разбойници!

Вили непременно да разкажеш как сте прекарали партито: вчерашния разказ на Таталина изчетох на един дъх.

Анита, аз бях голяма мъка докато си избера лятна количка, нямах угода- все намирах кусур: нали тренирам за свекърва newsm47 Та исках да ти кажа, че единия вариант беше точно Пег Перего Ария. Наистина добра и лека количка! Честита придобивка.

Общи условия

Активация на акаунт