Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предложението за конкурса и какви са условията за участие?
Какви са предложените теми за изработка и какви са мненията на участниците?
Какви са предложените награди за победителя и какви са мненията на участниците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предложението за конкурса и какви са условията за участие?
Предложението за конкурса е да създадете декупажни произведения на изкуството на тема „Нека бъде лято!“. Условията за участие включват регистриране във форума, изпращане на снимка на вашето произведение и кратко описание на използваните материали. Крайният срок за изпращане е 30 юни 2007 г., а резултатите ще бъдат обявени не по-късно от 10 юли 2007 г. Участниците трябва да осигурят награда за победителя и да изпълнят ангажимента си към тях.
-
Какви са предложените теми за изработка и какви са мненията на участниците?
Предложените теми за изработка са чиния или бутилка, като всеки участник може да избере предпочитаната от него. Мненията на участниците се различават, като някои предпочитат чиния поради по-голямото предизвикателство и възможността за създаване на уникални дизайни, докато други са за бутилка поради по-голямата разнообразие от форми и по-лесната подготовка за работа.
-
Какви са предложените награди за победителя и какви са мненията на участниците?
-
Какви са мненията на участниците относно участието в конкурса и предоставянето на награди?
-
Какво е общото между участниците във форума?

От всеки дефект - ефект

/,но аз нямам толкова време за чакане и не чакам.Но специално това мозаечно кракле ,видях че съхне доста по-бавно/със сешоар/ от класическото-и така малко суша със сешоара и после оставям да съхне самоооо.Чашите в долните участъци намазах с бяла релефна паста/тъничко/ с ножче и после с 1 рошава-изтормозена четка тупирах/като тупан таван/,като изсъхна пастата боядисах с червена боя и накрая само по грапавините с пръсти мацнах сребърен металик.За сърцата-от вътрешната страна на чашата залепих с тиксо лист с нарисувано сърце и надписа-огледален/защото сърцето с надписа се вижда през чашата/,исписах надписа и оцветих а отгоре залепих варак-така че от едната страна на чашата се вижда варачното сърце,а от другата надписа с оцветеното сърце.Нещо ако не е ясно питай-май стана объркано.
не разбирам защо недоволстваш.Изглежда си разредила повечко краклето и пукнатините са станали малки.Аз вчера правих едни чинии-листа и двеме ми станаха с малки пукнатини/виждаше ми се доста гъсто краклето и изтървах водичката/,а едната чинийка с по-големи пукнатини-там само 2-3 капки вода сложих.А за кутията-сърце не разредих.Утре ще кача чинийките
Много, много здраве, семейно щастие и усмихнати дни ти желая! А за чинията - недоволствам, защото се изгуби хубавият светлосин фон след кафявата маслена боя, но може би винаги така се получава и така е редно да става, не знам?! Все пак е първи опит с това кракле, следващия път ще съм по-търпелива, пък да видим къде греша.