Декупаж (салфетна техника)-3 част

• 50 054
  • 373
  •   1
Отговори
# 270
Днес се сетих да ви покажа един от първите ми опити за декупаж.Естествено гледах да го правя върху нещо, което да мога да прежаля ако не се получи. Mr. GreenТо пък взе ,че стана хубаво и сега си ги ползвам от време на време за подложки.

Моля заповядайте!

ЧИрешовата гУспойца ,няма за какво! HugИмам да се реванширам. Wink

# 271
  • Варна
Много са сладки и столчето,и подложките  love001
Caprari,много ми харесва тази идея,ще се пробвам.А удобно ли е да се ползват по това предназначение,защото аз много трудно вземам cd от равна повърхност и в ежедневието това може би е пречка?
А за бутилката се радвам,че ви харесва,но както казах не унивам,а точно обратното.
Беше ми много трудно да избера трима от участниците(добре,че не бяха повече!).
Впрочем искам да попитам как ще се изпращат наградите на победителя?

# 272
Caprari подложките са супер идейни! Ще изплагиатствам  Mr. Green
А столчето си права от Бриколаж е - струва 13,99 лв.  Peace

# 273
А удобно ли е да се ползват по това предназначение,защото аз много трудно вземам cd от равна повърхност и в ежедневието това може би е пречка?

Ами не е по-различно отколкото със CD, което се ползва по предназначение.Всъщност, има разлика и тя се състои в това ,че подложката не се налага да я пазиш от надраскване, както другите дискове.Защото дори и да я  издраскаш грозно ,винаги можеш да си направиш нова. Mr. Green

Caprari подложките са супер идейни! Ще изплагиатствам  Mr. Green

Плагиатствай ,но после да покажеш какво си направила. Hug

# 274

Впрочем искам да попитам как ще се изпращат наградите на победителя?

Ами вариантите са няколко:
1. по пощата (ако са само салфетки-отделяш само слоя, който се ползва, за да не тежи плика)
2. с куриерска фирма
3. ако се окаже, че си от едно населено място с победителя може да се срещнете и да му я връчиш лично. Wink

Въпрос на личен избор. Wink

# 275
  • Бургас
Момичета от известно време разглеждам красотите, който творите, моите поздравления - стрАААООтни сте  bouquet

Искам да питам: Харесах си някой от нещата, дали мога да си купя нещо Thinking

# 276
Момичета от известно време разглеждам красотите, който творите, моите поздравления - стрАААООтни сте  bouquet

Искам да питам: Харесах си някой от нещата, дали мога да си купя нещо Thinking
И аз това питам.
И съм си дала заявката вече за номер 7. Grinning

# 277
Миленка - най-добре питай направо твореца на произведението, което си си харесала  Hug
Аз съм правила някои неща за приятели и познати. Сега имам проект - да направя сервиз за сватбен подарък  Blush
Затова разпитвах за работа със стъкло  Mr. Green

# 278
О,Вел захванала си се тежка задача,желая ти успех Hug.Аз по принцип не обичам да правя сервизи/сякаш съм машина за серийно производство ooooh!/,но ми се налага та и в срок #Cussing outужас-сега правя от 8 части-смърт ми е,ама кой ме кара да избирам сложни  орнаменти и трудни материали.Дано го оценят.                                                                                                                          На всички нови момичета ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ КЛУБ! Hug Hug HugНадяваме се да участвате в следващия конкурс

# 279
Миленка - най-добре питай направо твореца на произведението, което си си харесала  Hug

Да, това е най-добре.

Wel, да покажеш сервиза после. Mr. Green
Mirage, много те моля, обясни по-подробно как се работи с обемна моделираща паста.

# 280
Попаднах съвсем случайно на тази тема. Интересно ми беше какво значи "салфетна техника" и влязох, за да разбера.
По-добре да не го  бях правила.  Mr. Green
Няколко дена подред по нощите чета темите подред, отварям безбройните линкове, ахкам и охкам и разбира се ... оглеждам къщата вече с лаком поглед  Mr. Green
Най-хубавото е, че мъж ми е доста ентусиазиран, след като му обясних за какво иде реч. Имаме на средата на хола, една маса, която е с наполовина махнат лак. След цялостния ремонт, който направихме - само тя остана като кръпка. Днеска, утре - все не стигаме до нея.
Но сега ... мисля, че дните й в този й вид са преброени. Ще й видя сметката, така съм се запалила, че нямам удържане 
newsm48

Нещата, които правите са прекрасни. Не случайно, всеки, влязъл тук се "разболява" трайно.
Пожелавам ви много успехи още и музата да ви навсетява по-често, а на себе си - да преборя скоро старата маса.javascript:void(0);
newsm10

# 281
Bushkata ,добре дошла при нас! Hug
Предупреждавам те ,че лек за тази "болест" няма.Освен много материали и време... Mr. Green
Ей, как ти завидях (благородно, разбира се) за тази маса!  Flutter
Хайде ,захващай се за нея и ако имаш въпроси-насреща сме!
И после ще покажеш какво си направила. Mr. Green

# 282
Bushkata ,добре дошла при нас! Hug
Предупреждавам те ,че лек за тази "болест" няма.Освен много материали и време... Mr. Green
Ей, как ти завидях (благородно, разбира се) за тази маса!  Flutter
Хайде ,захващай се за нея и ако имаш въпроси-насреща сме!
И после ще покажеш какво си направила. Mr. Green
Благодаря.
Мисля, че схванах основното. Ще посетя и Слънчоглед и там да разгледам, разпитам.
Ако има нещо, ще се надявам на помощ  Peace

# 283
Здравейте и от мен!И аз до сега само 4етох ,но се престраших да пиша Heart EyesСтрахотни неща правите.ето и някои мои творби ;-)http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150598

# 284
Съжалявам 4е така излиза албума,но не успях по друг на4ин,ако някой ми даде акъл ще съм му много благодарна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт