Стари кучета, не спете, а в новата тема се разпишете!

• 18 870
  • 429
  •   1
Отговори
# 45
Да се разпиша и аз в темата, че чак сега я видях  Blush
Светли, честито ти синче, да ви е живо и здраво   bouquet
Ирини, дано Спаси бързо да се оправи и хапнете по една торта и за мен, че така ми се яде, а испанците по тортите хич ги няма  Sad
Леа, честито ти манекенче  Simple Smile
Да не изброявам по именно, ама всички бебта са много сладки, нагледах се на красиви снимки  Heart Eyes

# 46
Мен ме отнесе пороя Виктория  Heart Eyes baby_neutral Laughing Най-прекрасния порой!
И ние растем и се гледаме по цял ден. Вчера станехме на 1 месец, а в сряда бяхме вече 5.100кг
Това лято няма да ходим на море... дори до България няма да може да стигнем... но определено си заслужава, за Вики на всичко съм готова.
Септември месец ще ходим на сватба в Дания за 3 дена и това ще ни е почивката това лято.

Много ми е хубаво като гледам колко много "стари кучета" сме със сбъднати мечти и се гушкаме с бебочетата. Пожелавам на всички бебчета много здраве и да ни радват нас мамите.

# 47
Здравейте, момичета HugПак има нова теми4ка и аз пак  я пропуснах Embarassed.То не че съм от редеовните, ама да се разпиша,  поне да ви следя   Wink.Радвам се да ви "видя" отново, макар и виртуално( все не мога да се котирам за среща наживо #Cussing out).
Още пове4е се радвам да видя нови бебешки попълнения в редиците Heart Eyes Да са ви живи и здрави4ки де4ицата.
Диме,  ако знаеш колко мило ми стана като те видях........ HugМного прегръдки от нас. И да се разписваш когато можеш!
Ами - май това  е от мен за сега. Разписах се набързо.В момента съм на работа, климатиците не работят.....и нямма сили за нищо..Чакам да свърши безкрайния работен ден и да се прибра вкъщи , 4е да ме по4ва малката фурия CrazyСтанала е невъзможна, ама за това- друг път ще се оплаквам Grinning
Поздрави на вси4ки  bouquet

# 48
  • Варна
Недей кани, че после щесе чудиш как да ни изпъдиш.  Mr. Green

Аууууу, уплаши ме  smile3534

Елфче, честито ти поройче, и аз имам едно такова ураганче направо  Mr. Green  bouquet

# 49
  • Пловдив
Оу момичета така ви се радвам.Тук са най-хубавите бебчета Heart Eyes
Диме радвам се че нещатат вървят добре Hug
А за моренцето другата седмица към края ще съм в Приморско-така че ако има слухове за кит появил се там ще са съвсем основателни Mr. Green

# 50
  • На един клон

КУКО, престани да предлагаш Недата наляво и надясно.  box
Ша я сваля аз от клона и ще видим кога, къде и на кого ще предлага Неда Twisted Evil тя е моя Crazy
Аз не я предлагам,аз я показвам, а сватьовете да предлагат,квото имат!!!
Миленко,може пък и ние да минем на гости,края на август,началото на септември едва ли не ,живот и здраве!

Вчера видях още две от "тукашните" бебета,пораснали,послушни и естествено-много сладки бонбони,пу,пу,пу!

# 51
  • BABYLAND
Хубави са ни бебоците и послушни.
    Вчера имаше една принцеса облечена в жълта рокля, още не мога да си простя, че не я гушках. Ша замоля  майка й да я нацелува от мен.
   ВЕЛМАРЧЕ, радвам се че те "виждам". Поздрави на фурията.
   ДИМЕНЦЕ,  Hug

# 52
  • На един клон
Ха,ха,верно гледа много пакостливо,Велмарче!

# 53
  • BABYLAND
  Ти не спиш ли бе жена?  Shocked

# 54
  • Варна
  Ти не спиш ли бе жена?  Shocked
Ще те видя като родиш по кое време ще пишеш във форума  Mr. Green Аз тая сутрин в 3.30 се бях втурнала да питам за лек за запушени гърди, ма се светнах, че другите хоря спят по това време  Laughing

# 55
  • На един клон
Топли,дори горещи компреси и нежен масаж и после доене здраво!Давай на младежа,не си ги стискай,ей,хаха!
Кукувици тука има много и постоянно,така че другия път си питай.Има и нощни грабливи птици...
Какето е скорошна и да даде акъл веднага!

# 56
Здравейте стари дружки Hug
Днес почивам и веднага Ви пиша да ви видя Grinning
Благодаря на Всички ви за топлите пожелания Hug
[b]Велмарче[/b:bouquet:Много целув4ици на малката фурия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Clara,радвам се да те видя и тук Hug
Днес цял ден ще се ровя в нета и с голям кеф ще си почивам.Аз нали сам самичко сега за малко,мъжо ми е в България за малко и не ми се ходи никаде сама,така че ще си почивам пред компа Flutter
Как е времето при вас?Ужасно горещо нали Sunglasses ooooh!
Прегръщам Ви вси4ки и ви пра6там многооооооооооооооо испански целувчици Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
До скоро приятелки
Hug Hug Hug

# 57
По заповед на Куката да се разпиша веднага. Mr. Green
Светли, честита ти радост Heart Eyes. За гърдите - горещ компрес, после бебо да яде, после помпа ако не е дръпнал всичко и накрая леден компрес. Пробвай някаква такава схема. Аз да ти кажа не съм страдала много от туй, ма хлапето добре се хранеше и после аз доизцеждах с помпата. Но за 3 седмици се регулираха нещата и засега /пу пу/ добре се храним, без никакъв проблем.
Ох тая жега ще ни умори, не мога да си събера акъла, а чавето горкото само скимти като кученце.  Cry
Аз за утеха разглеждам сайтове за почивки, търся де да идем за една седмица в края на август, влече ме планина с басейн, приемам оферти всякакви.  Mr. Green

# 58
Каки4, на мен ми хрумват идеи за балканска по4ивка от тоя тип. Сещам се за Чуфлика, априлци, Рибарица,Шипково....И ние мислим така да по4иваме, само дето още не съм се спряла къде то4но от тези места newsm78.не съм ходила отдавна там, та не знам как е...

# 59
  • Варна
Благодаря за съветите, отпуших гърдата. Ама ми спира млякото Sad от вчера подозирах, ама днес на обед реших да се изцедя вместо да дам да суче и едва събрах 25 мл. Горкото било гладно. Омете 60 мл Фризо и сега спи като къпан. Почвам да се виждам в чудо с това кърмене  Tired

Велмар, много хубави и хладни идеи  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт