Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Основните теми на дискусия във форума включват бременност, промени в тялото по време на бременност, грижи за домашни любимци, планове за срещи, здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието. Някои от темите, които се обсъждат във форума, включват промените в тялото по време на бременността, грижи за домашни любимци , планове за срещи , здравословни проблеми и предизвикателства в ежедневието.
-
Какви са основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са мненията за избора на бебешка количка?
Някъде мернах питане на
Наистина 12-тия етаж е много хубаво направен: няма много мебели - в стаите са само по едно или по 2 легла и нощни шкафчета или хладилник и телевизов във ВИП стаите! Детенцето е непрекъснато при теб и само, като сестрата трябва да прави нещо си го придърпва и после го връща. Легълцата им са с преградки за памперси и кърпички, които са си тези, които вие сте донесли (вие си ги виждате през цялото време) и им бяха облекли дрешки, които са си от болницата - доста хубавички и в цвят спрямо пола на бебка
Няколко жени чакаха разкритие и бяха целите в маркучета (системи де), но пак беше спокойно!

и умрях от яд. Не успях сама да го изчистя, а доставчците ми съобщиха с такава обида в гласа, че "не се занимаваме с чистене на вируси" , все едно някакъв сифилис за компютър ще им пратя
И се започна едно обикаляне с лаптопа по сервизи докато накрая се навиха на едно местенце
К'во толкова му има на чистенето на вируси, че никой не ще ??? 

Но се разходих малко из квартала, купих си 5 толумбички с мноооого сироп и 2 кутии сладолед и сега се утешавам, дано има ефект!!! 
.Целия коридор кънтеше и всички идваха да видят кой е тоя ревлив мъж и к`во му има, а моя приятелка ме посъветва да му дам валериан.
Нищо му нямаше, но ината си му е от тогава до сега и се засилва все повече. Сега ако и това
е такова, наесен след раждането му не ме чакайте повече.
, ама не може и второто инат да ти се падне, споко!
Чувала съм ( и моето семейство е пример за това), че вторите са много по-спокойни и мирни бебета!

Проблема е, че и бански за дебеланки не се намират лесно....