Няма радост по голяма, от това да бъдеш ЯНУАРСКА мама!

• 13 955
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здрасти Филип@,
тук сме, но тези които работим нямаме много време Cry особено ако си бил 3 седмици болничен и сега си се върнал на работа.
ти как си?

# 211
  • В полите на Пирин планина
Ето ме и мен - тук съм.
Ти как си - беше писала, че ще влизаш в болница  Thinking

# 212
Здравейте,момичета!
Да ви кажа честно и моят корем е огромен,при първата ми бременност беше станал такъв чак в четвъртия месец,а сега съм в 10 седмица Rolling Eyes
Но така ще е!  chef

# 213
Ох...  и аз съм подута и както съм с големи цици сега са двойни. Бях 51 кг с много плосък корем, а сега +2 кг и си  имам малко коремче (все едно съм се наяла много), но ми личи само на голо. Като бяхме на доки в понеделник мъжа ми й каза: Ние вече си имаме и коремче Simple Smile Аз казах, че сигурно е от ядене, но доки каза ,че е от бебо и е нормално Laughing
А, за килцата до 10 г.с. ми се гадеше вечер и си похапвах, за да съм по-добре Blush
 Още на никой не сме казали. Мислим да започнем да се хвалим от юли. А, всички само ни питат айде какво става? Едва се сдържаме. Нищо още малко  остана и всички ще разберат за радостта ни Heart Eyes

# 214
Здравейте момичета. И аз да се разпиша!

Мече, мила, ужасно съжалявам за това, което се случва. Sad Не ми се мисли как се взима подобно решение. Много те прегръщам и ти пожелавам кураж!  Hug

Добре дошли на всички нови мами! Пожелавам ви лека бременност и безпроблемна разбира се!   bouquet

За килцата, аз съм качила около кило-кило и половина. Но и на мен ми е подут корема постоянно, до някъде предполагам защото рядко посещавам тоалетната  Embarassed . Но пък за сметка на това ставам поне по 1 път на нощ за да ходя да пишкам, което ме побърква!  Close Но за сметка на това гърдите ми са двойни!!! Вече съм с ново бельо, че старите сутиени не ми стават.  Embarassed

Аз да си се похваля - бях на преглед днес. Малкото човече вече е 4 см и отговаря на 11 седмица Simple Smile)) Ура Ура. Видя се всичко - хубава главичка, ръчички, крачета, тупкащо сърчице.  Движеше се, сякаш плуваше или махаше . Невероятно усещане!!! Така се радвам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дано продължава все така.  Praynig Praynig Praynig Измериха ми шийката - за сега е 26 мм, което е минимума и почти е сигурно, че ще се наложи серклаж. На 25-ти пак съм на преглед и тогава ще се реши. И така вече си имаме първата снимка за семейния албум!  Blush Blush Пожелавам го на всички и нека лошите неща останат само далеч зад нас!

Филипа, да те питам, нали и ти влизаш за серклаж (извинявам се ако бъркам). Само исках да те питам - не е ли малко раничко? Обикновено се прави 14-16 седмица?

# 215
  • Бургас
Здравейте момичета,бая сте поизписали докато се включа.Лека бременност на всички нови мами в нашата темичка.
Мече,нямам думи...стана ми много тъжно за теб .
Виждам,че сте на вълна коремчета.И аз си имам,нищо че го тренирах допреди няколко седмици Simple Smileтакава ми е структурата пролича ми рано,и ще продължава да расте,нека! Grinning
Засега още се боря с гаденето и хапвам доста честичко,за което се ненавиждам,но няма как гадно ми е.Надявам се скоро да отмине и да си върна нормалното хранене.
 Peace  bouquet за всички и много  Hug  Heart Eyes

# 216
Момичата, благодаря ви за всички мили думи, пожелания и кураж   bouquet За жалост след много консултации и прегледи взех решение в Петък да направя аборт. Няма да ви затормозявам повече с това, защото сега имате нужда от положителни емоции и много усмивки. Надявам се скоро да мога отново да се присъединя към някоя съседна отчетна темичка.

Пожелавам на всяка една от вас най- прекрастана и лека бременност и здрави и слънчеви рожбички през Януари  Heart Eyes
Дано повече няма отписващи се, а само новопристигащи в отбора и никакви лоши новини  Praynig

# 217
Здравейте, по въпроса за килограмите, аз не съм качила, но имам леко шкембенце, което може би не изглежда като бременно, а като наядено.
Снощи ходих на кино и гледах Knocked up , много е смешен, препоръчвам го на всички бременни мами и на татковците, по темата е и наистина е много забавен.
Чао засега, отивам да разглеждам едни замък, но този път няма да тръмбовам като луда, че вчера се изплаших от тези болки, ще я карам полека.
До скоро, чета / ударението е на е-то/  Laughing!!!

# 218
Морги, ами моят док каза, че след 12-та седмица вече може.

И на теб ли ще ти правят, кога?

мече, щом си взела това решение бъди сигурна, че ще е за добро.Пожелавам ти скорошна нова бременност! Hug

# 219
  • Въпрос на гледна точка...
Здравейте момичета!!!

Често ви чета, но не пиша толкова често Embarassed
Според моите изчисления, днес навършвам 10 г.с. и влизам в единадесетата.
Момичета, имам едно голямо притеснение. Преди да разбера, че съм бременна, т.е. някъде след овулацията , около 2 г.с. , имах нещо като цистит и пих НЕЛИДИКС. Сега се треса от едни притеснения Rolling Eyes...

# 220
СиАтъл отиди на лекар и му кажи какво си пила, дано всичко да е наред Praynig

# 221
Ох, дано не ставам досадна с въпроси, но тук системата е много по-различна и ми е интересно как е в България. Какво е серклаж? (не мога да го намеря по интернет)

...

Намерих го, но не мога да изтрия това съобщение...  Confused

Хайде, лека вечер на всички мами, аз изритвам малката и таткото на разходка и отивам да си полегна  Simple Smile

# 222
Филипа, почти е сигурно, че ще се наложи и мен да не зашият, защото скъсената шийка се оказа причина за аборта ми миналата година. До колкото знам минималната й дължина в началото на бременността трябва да е 26 мм. При тази и по-къса задължително се прави серклаж. И днес като бях на преглед ми обаниха, че се прави между 14-16 седмица. И понеже се зачудих не е ли късно, ми обясниха, че се прави по това време. Затова те питах, но твоя доктор си знае най-добре за теб.

При мен се очертава операцията да е около 10 юли. Но ще разберем след десетина дни повече.

Ти не се притеснявай. Стискам палци всичко да е наред и да мине бързо!   bouquet  bouquet Хубавото е, че като се махнат шевовете и разкритието става много по-лесно и раждането по-безболезнено и бързо.  Peace

# 223
Морги, аз до колкото знам серклажа се маха в 37-ма седмица, аз пък толкоз рано не искам да раждам Crossing ArmsНе е гаранция, че веднага след това започва родова дейност, ама има голяма вероятност.И понеже предният път родих много бързо и лесно, не ми се мисли сега с каква скорост могат да се развият нещата.А пък болницата ми е на 50км път все пак Confused

# 224
Момичета, здравейте, наистина темата расте адски бързо.

Мами, загубили бебчетата, наистина съжалявам. Стискам ви палци скоро пак да следите сърчицето на бебче.

А на новите мами - добре дошли и лека бременност!

Относно Нелидикса - и аз пих по същите причини и като казах на лекар, той каза да не се притеснявам, че бебо е добре. Не спомена за някакви евентуални поражения, но и аз малко се притеснявам.

За наедряването - около 8 седмица бях качила 2 кг, а скоро като се мерих бях свалила около 1 кг.

А извинете ме за невежеството, но какво точно е серклаж? Кога се мери шийката? На мен нищо не са ми споменали.

За ехографите - имаме право на 2 направления, но всяко позволява втори преглед след 30 или 45 дни. Така че реално имам 4 ехографа от касата.

Лека и спокойна вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт