Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология и защо се прави по време на бременност?
Защо краката на бременните жени се подуват в горещо време?
Какво представлява суеверието, че не трябва да се ходи на гробища, когато чакате дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология и защо се прави по време на бременност?
Феталната морфология е специализиран ултразвуков преглед, извършван по време на бременност. Той оценява развитието на бебето, включително неговите органи, кост и други структури. Обикновено се прави между 20-та и 24-та седмица от бременността за откриване на възможни аномалии или проблеми в развитието на плода.
-
Защо краката на бременните жени се подуват в горещо време?
Подуването на краката по време на горещо време при бременност може да се дължи на задържане на течности в тялото, което е често срещан проблем по време на бременност. Високите температури могат да влошат този проблем. За облекчаване на подуването се препоръчва почивка, повдигане на краката над нивото на сърцето и носене на удобни обувки.
-
Какво представлява суеверието, че не трябва да се ходи на гробища, когато чакате дете?
-
Каква е болницата Токуда и какви са възможностите за раждане, които предлага?
-
Какво представлява ниско разположената плацента и какви са възможните последици?
Тъкмо се бяхме раздвижили-къде сте?
пак ще ми тежииии
Защо не си запишеш час за 3Д и вземи се вдигни и ела в София, да ти се успокои душичката. Всъщност на теб Пловдив ти е по-близо, но не знам дали там има специалисти по фетална морфология?....

с корем.
Да се похваля, че и аз имам вече.
Разбира се, че ще се радваме на каквото и да е бебче, само да са ни здравички. А и щом това ще ни е първо, значи второто... 
Ми колко да ми личи пък в 15 седмица!