Вънка страшна жега стана,ала бебо е добре в НОЕМВРИЙСКАТА си мама:)))

• 13 496
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!
Само няколко дни не съм влизала и вие сте изписали толкова много.Бързам да ви се похваля обаче и после ще изчета всичко  за което сте си говорили. Вчера ходих на 4Д и видях бебчо. Хайде слагайте ми и на мен синьо щъркелче.Simple Smile Страшно се радвам, защото винаги съм искала първото ми дете да е момче.Е, и момиченце да беше щях да си го обичам, но някак си от самото начало си мислех ( или по скоро надявах) да е момче.Беше се протегнал и разположил бейски, кръстосал крачетата малкия и кой като него.Simple Smile Предния път се криеше, но този път явно го уловихме в настроение Simple Smile.Само дето още не го усещам, но нали казват че за първа бременност чак към 20, 20 и някоя си седмица може да се усети:)
Пожелавам на тези, които не знаят пола скоро да го разберат- абе друго си е да знаеш:). Майчето ме упреква, че сме били много любопитни, но усещането да знаеш....си е друго Simple Smile
Хайде желая ви лек ден от мен а аз се залавям да ви изчета Simple Smile
Гушкам ви всички! Hug

# 61
Хайдеее,още едно момче! Честито lonita!  bouquet
Друго си е да ти се пръкне каквото си пожелаеш! Diana_T ти сега малко ме разочарова Confusedако се върти в кръг е момче,ако се върти напред-назад е момиче,поне така пише в статията......напразно май се радвам и докато не го видя няма как да знам...

# 62
Хайдеее,още едно момче! Честито lonita!  bouquet
Друго си е да ти се пръкне каквото си пожелаеш! Diana_T ти сега малко ме разочарова Confusedако се върти в кръг е момче,ако се върти напред-назад е момиче,поне така пише в статията......напразно май се радвам и докато не го видя няма как да знам...

много не с е  връзвайте на тия гледанки на мен ми показва момиче...ама това нещо на 3д дето се виждаше на екранах ахах   Whistling Whistling Whistling  баш МЪЖЖЖ си е  Blush

# 63
Тъкмо се бях поуспокоила за известно време по отношение на пола,но сега с пълна сила се завърна желанието ми да знам какво ще е,всяка от вас почти вече знае,а аз си умирам от любопитство Thinking

# 64
Тъкмо се бях поуспокоила за известно време по отношение на пола,но сега с пълна сила се завърна желанието ми да знам какво ще е,всяка от вас почти вече знае,а аз си умирам от любопитство Thinking
върви на 3д или 4д там вече се вижда

# 65
   Здравейте момичета!Аз след дълго и доста тежко пътуване вече съм в БГ!Сега съм се шашнала да решавам къде ще раждам.
   Юл4е,били споделила от коя частна болница си доволна в Пловдив??На мен ми препоръчаха някаква нова клиника "Селена",но честно казано ,лекаря при когото отидох с тенденция да ме изражда там,нещо хич не ми допадна....И сега съм в чуденка при кой док. да ходя на ж. консултация.Само знам ,че ми се ще този път да раждам в по-човешки условия,че веднъж вече минах през "Шейново" в Сф......
    Моят тумбак изведнъж тръкна много!Още не усещам бебо,но съм в очакване Simple Smile
    Поздрави на всички ви!

# 66
  • Плевен
И аз още не знам пола,но пък и се чудя дали да дам 80лв.за 3Д само заради пола,май ще почакам някой месец още.

# 67
И аз още не знам пола,но пък и се чудя дали да дам 80лв.за 3Д само заради пола,май ще почакам някой месец още.
100% не си струва ако е само заради пола.Аз нямах никакви предпочитания преди за пола,нямам и сега.
Много се чудя на вас дето се кахърите и разочаровате от това какво е показал ехографа по въпроса,а особено много пък на тези дето са разочаровани, че ще е момиче а не момче Thinking Първо,това никак не е сигурно и второ - момиченцата също са сладки същества-радвайте само всички да са ни живи и здрави Peace

За пръстена - на мен ми излезе вярно с Вяра и доколкото си спомням ми показа за 2ро че ще е момче.Той пръстенът се клати толкова колкото бебета ще имате (бременносит де) и после вече спира да се движи.Така ,че ще видим какво ще излезе накрая.А вместо косъм от косата,може да се ползва обикновен конец Wink

# 68
  • София
Сладурка, не се разочаровай...двете гледанки нямат нищо общо  Laughing
Нито, като място на гледане, нито, като гледачка  Laughing

Иначе, galentinass майка ми от младини гледа така...първо на нейни приятелки и колежки, после на мои и сега на мен. Никога не е бъркала за толкова години. Метода е изпитан в нейните ръце  Peace Виж, сама не съм се пробвала, но и не искам...някак се набърквам в "тайнството" и малко ми е едно такова...сконфузено при мисълта Simple Smile

Уф..ама много мъже бреее....как ще ги делим тези мацки Simple Smile

# 69
За пръстена - на мен ми излезе вярно с Вяра и доколкото си спомням ми показа за 2ро че ще е момче.Той пръстенът се клати толкова колкото бебета ще имате (бременносит де) и после вече спира да се движи.
това малко не го разбрах честно казано Thinkingкак така се клати толкова,колкото бременности ще имам? newsm78

# 70
То и аз не бих го разбрала.... Embarassed Mr. Green
Значи,връзва се пръстена на конец и го слагаш на пулса (това го прави този дето ти държи конеца с пръстена),повдига се пръстена лекичко и той започва да се движи напред назад или в кръг ( в зависимост от пола).После ако искаш да видиш какъв ще е полът и ще има ли друго бебе пак повтаряш процедурата,ако се движи в оказаните посоки си определяш,ако стои на едно място значи няма да има друго бебе или други бебета.
Ох дано е станало ясно,помъчих се да се поправя Laughing

# 71
Здравейте мацки! Аз след двуседмично скитане на екскурзия и дълги, дълги часове в самолети и още по-дълго ходене пеша по цял ден, най-после съм си в България и така си хапвам, че не можеш да ме мръднеш да стана да отворя вратата даже  Laughing Нашето бебе рита и се върти. Почнах да го усещам преди седмица. Най-много се бунтува след като съм препускала по улиците цял ден. Имам и контракции, което е неприятно, но може би е от преумора. След една седмица мисля да отида да видим кой се крие в корема и се спотайва само с ритници...няма да му мине номера. Като слушам обаче как някои бебета се крият, дано то да не ни направи номер и да не иска да се покаже още.

Честито на разбралите пола на бебето. Да са ни живи и здрави всички Heart Eyes

# 72
  • На тиха улица
Здравейте дами и успешна нова седмица

Аз също ходих в петък на ФМ и Дес, слагай червено щъркелче  [/b] bouquet

За тези, дето са на ФМ при Марков от Фемина- доктора е млад, не знам има ли 35г, даже и те са му много.Много внимателен и последователен. Започва от главичката на бебето и стига до краченцата.Най-добре е да го посетите към 18 -20 седмица, защото тогава ще може да огледа хубаво сърчицето и личицето.Прегледа трае около 30 мин, може да му се задават въпроси, консултира подробно по неговата си част. За прегледа и за запис на флаш памет взема 60 лв., и цялата процедура е изпипана до последно.

Много съм щастлива след прегледа, направо ме е страх да съм толкова доволна:)

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 08:31 от Azade

# 73
Azade Simple Smile много се радвам,че си щастлива и,че всичко е наред!

Пумпал  ти се изгуби бре жена Simple Smile голямопътуване направи

Сладурке,ето ти един сайт http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html   това е тест,но на наглийски.Ако не рабираш,спокойно можеш да влезеш в някой онлайн тълковен речник да си го преведеш целия...но сред въпросите срещнах точно бабините дивитевеини,които се разпространяват в България - за това какво ядеш и какво не,за пръстена (там е игла) за формата на корема и т.н и т.н.Не вярвам,но пък е забавно Simple Smile

ам...аз мисля,че ще ги дам утре без угризеня на съвестта,защото са ми казвали,че освен пола на 3Д се виждат всички дръги неща доста по-лесно и по сигурно. Да чукна на глава нашите бебоци да са живи и мнооого здрави Simple Smile

# 74
здравейте,

лека седмица на всички и по-малко натоварване на работещите майки..

Azade благодаря за инфото за Марков...значи флашка да си нося така ли?
А чака ли много? аз съм от 14ч., сама ли беше тоест няма проблем и бащата да присъства надявам се ?

Общи условия

Активация на акаунт