ЮНИ 2004 - 12 - Честити Рождени Дни ,мили дечица!:-)

• 19 171
  • 267
  •   1
Отговори
# 240
Ооо и при нас е така, споко. Няма такъв инат. Само дето Калоян не се успокоява понякога с часове. Аз и в Нашите деца теми бях пускала по повода, бях откачила тотално, но вече не му обръщам внимание. Като му се пищи, да пищи, затварям го в стаята му и му забранявам да излиза оттам и да ми къса нервите. Когато нямам време и нерви да го слушам(напр. закъснявам за работа, а той трябва да дойде с мен) просто заиграва шамарената фабрика и всичко приключва моментално! Чудовище съм може би, но това е положението. Ако иска да ме сменя... Crossing Arms . Ако не, да си наляга парцалите и да не си мисли, че светът се върти около него. Crossing Arms

# 241
Вчера ходихме на консултация, с три месеца закъснение Embarassed 98см. и 14 кг. Я дайте малко сравнения, той ли е най-голямата клыоща. Тепърва ще го водя на изследвания, очен и ушен лекар. Rolling Eyes

# 242
  • София
Моя Марио сигурно е мутант  Joy,той е 108см и 20кг.,не 4е ние с баща му сме по-малки де,и ние сме си грамадни,аз съм 174см,а тати 185см. Laughing

# 243
  • София
Колкото до крясъците,и ние сме така,даже някой път се опитва да ми посяга.Като иска нещо и като се заинати.......опитва се да надига вой,много странен и си мисля,4е това го е видял в детската,но незнам.Е,моми4ета,аз отивам на работа да се потрудя днес,на вас лек и спокоен ден Simple Smile

# 244
  • София/Сливен
Руми и ние с мъжа ми сме по толкова, но 20 кг е големият (на 6 години) и е 120 см.
А госпожицата е колкото на Звезделина Явор, но и аз смятам, че е дребничка.

# 245
Здравейте момичета  Hug
Ох, ама направо ми олекна, иначе и мойта посяга и заиграват шамарите, ама то наистина няма как. След шамарки такава една тиха и послушна става...
Иначе за мерките, не ги помня вече, около 15.500-16 кила е някъде (беше 17 и кусур, ама след шарката отслабна), не иска да яде и вече не я и карам, оттогава взе да търси сама Mr. Green
Иначе е над метъра, ама сега е още по-висока, после ще я меря да видя, че доста дръпна тия два месеца ми се струва, по дрешките я гледам, всичко и стана късо изведнъж Rolling Eyes

# 246
къде сте бехора?
Днес си е май баш почивен ден  Party

# 247
  • София
къде сте бехора?
Днес си е май баш почивен ден  Party
Сигурно,ама само за някои Laughing.Аз днес бях на работа,после къпах Марио,пък и докато заспи....Утре е на детска,а аз пак ще се мъ4а в работата.Ходих днес да му купувам за детската разни неща,за които ми бяха дали списък-блок4ета,пастели и т.н.,трябваха и темперни бои.Купих му от тези в туби4ките,но после видях,4е има и такива,като в 4ашки,които според мен ще са по-удобни,но ве4е бях взела тези.Вие купували ли сте такива,аз все си мисля,4е е още малък за такива бои,но знам ли... newsm78

# 248
Браво на вашата детска, ееей да ти завиди човек...
Нашата е от стачкуващите, и милата все ме пита защо не я пращам, мисли че съм я наказала Tired

# 249
и нашата детска от днес се присъединява към стачката.
Сега ще изкукаме с баща му да се редуваме работа, гледане на дете...а на него му е добре дошло май. Хич не я долюбва детската градина

# 250
И ние от днес не сме на градина.Но  аз не работя,ще се гледаме. Simple Smile

# 251
Добро утро Hug
Лека седмица на всички

# 252
Добро утро Hug
Лека седмица на всички
Добро! Hug
Ние излитаме след малко към майкини.Иначе не знам какво ще я правя цял ден в къщи. ooooh!

# 253
Питаш ли ме, четвърта седмица вече, направо си изчерпах всички идейки Cry
А и с бебе в добавка, купона е пълен Mr. Green

# 254
Питаш ли ме, четвърта седмица вече, направо си изчерпах всички идейки Cry
А и с бебе в добавка, купона е пълен Mr. Green
Не си за завиждане. Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт