Бебка се казва Джейн. Днес ходихме на Детски Музей, тя толкова се изкефи, чак се разрева като си затръгвахме. Там имаше най-различни помещения, едно с муз. инструменти, едно направено досущ като стаята от една популярна детска книжка тук, в едно имаше живи пчели (зад стъкло, разбира се), другаде -- информация за животни и т.н. Нашта маймунка започна да се закача с по-големите деца, ама най-безцеремонно, отива и носи на кой моливче, на кой топка. аз дори излязох за малко и я гледах иззад вратата, тя дори не забеляза, че ме няма! а у нас дори под душа започна да ми идва, толкова не може без мене. така, че -- имам надежда, че няма да страда толкова в ясла, където смятам да я дам наесен.
Оставям ви, че пак се е заела да "подрежда": вади от коша за пране дрехите си и ги простира по пода, а после от чекмеджето си вади чисти дрехи и ги носи в коша за пране... работа ме чака.
Благодаря още веднъж за топлото посрещане!!!

на Елица!
Откакто се е родил Тони, това събитие ме е сполетявало 2 пъти като хората и няколко път кооолкото да не е без хич. Ама то аз съм си била винаги така де 

Гоги да ни види по бански ,к"ви сме мацки 

влизам да се разпиша и да ви кажа, че ви чета (по нощите), но тъй като ходим и сме адски активни и по градинките и кафетата и нямаме много време за форума
, че беше доста смела в началото 

), иначе самото местенце беше очарователно, чувствах се на място, където времето сякаш е спряло, чистият въздух, природата, тишината...
), просто беше супер весело и готино. Много съм щастлива, че най - после видях и се запознах с някои мами, които не познавах лично. Наживо са още по - големи терци (визирам Сисата и Кабранска!