На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 823
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на всички, много сте мили! Започвам да ви чета с кориците, не мога да повярвам, че чак сега си намерих и аз гйола. Simple Smile

Бебка се казва Джейн. Днес ходихме на Детски Музей, тя толкова се изкефи, чак се разрева като си затръгвахме. Там имаше най-различни помещения, едно с муз. инструменти, едно направено досущ като стаята от една популярна детска книжка тук, в едно имаше живи пчели (зад стъкло, разбира се), другаде -- информация за животни и т.н. Нашта маймунка започна да се закача с по-големите деца, ама най-безцеремонно, отива и носи на кой моливче, на кой топка. аз дори излязох за малко и я гледах иззад вратата, тя дори не забеляза, че ме няма! а у нас дори под душа започна да ми идва, толкова не може без мене. така, че -- имам надежда, че няма да страда толкова в ясла, където смятам да я дам наесен.

Оставям ви, че пак се е заела да "подрежда": вади от коша за пране дрехите си и ги простира по пода, а после от чекмеджето си вади чисти дрехи и ги носи в коша за пране... работа ме чака.

Благодаря още веднъж за топлото посрещане!!!

# 91
Добро утро.

Честит празник на всички бащи.

Да ви почерпя с кафе и чай. И отивам да оправя багажа.

Много благодаря на всички за пожеланията за приятно прекарване.
Дано всичко да е наред. Във вилата няма да има интернет и може би ше разгледам снимките от Априлци чак след 1 седмица. Много ще ми липсвате.
Интересно ми е как Криси ще приеме морето. На неговата възраст Макси го беше страх и влизаше само в басейна.

Приятен ден на всички.

# 92
Добро ви утро и  welcome на Елица!

Аз вчера ви попрочетох, но ме домързя да пиша и ей ме на-рано сутрин  Mr. Green
Страйпър-и от мен приятно прекарване и да направиш много снимки- нали знаеш, че после ще те тормозим  Mr. Green
Ванилка, по въпроса за М., какво да ти кажа, то моята работа е 'тука има, тука нЕма'  ooooh! Откакто се е родил Тони, това събитие ме е сполетявало 2 пъти като хората и няколко път кооолкото да не е без хич. Ама то аз съм си била винаги така де Tired
Чета тука за чертички разни си говорите, аз пък да ви кажа, се втрисам дори от подобна мисъл  Confused Уж Антон не е от най-палавите, но още колко време ми трябва да се освестя, не знам  #Crazy
Сега бягам, че пак мрънкоти.
Лек ден на всички!

# 93
Добре дошли Елица и Джейн!  bouquet
А къде е този детски музей,даже не съм чувала??!
Сега качам снимки и ще пусна една от плажа  Grinning
Катя -радвам се,че си добре,а за третото /момиченцето/ има време ,ще стане  Peace
Няма ли някой на Априлци с лаптоп да пусне инфо?

# 94
Няма ли някой на Априлци с лаптоп да пусне инфо?
ти па много бързаш  Mr. Green

# 95
Данистеф да се разпише!!И нови снимки непременно!  Crossing Arms  Wink
Тук поздрав от плажа и малко слънце да ви пратим  Hug  Гоги да ни види по бански ,к"ви  сме мацки       hahaha

# 96
Здравейте и от мен и Стефани Елизабет Simple Smile
След като мимозата ми се накара  Crazy влизам да се разпиша и да ви кажа, че ви чета (по нощите), но тъй като ходим и сме адски активни и по градинките и кафетата и нямаме много време за форума  Embarassed
Целуваме виртуално всички малки рожденници, които пропуснахме да поздравим. Но на рождения ден на майско- юнско бебе Ния присъствахме (прилагам снимков материал ) и макар след малка злополука с нахапана ЗАПАЛЕНА цигара, си прекарахме страхотно.
Стеф прходи 2 седмици след рождения си ден, пуска се самичка само за 5-6 крачки сега, заради многото падания  Joy, че беше доста смела в началото  Shocked , направо ни шашна...
Но с говоренето... думи нямам, събужда се и започва... по цял ден... последното е Добър ден, иначе си прави и изречения от сорта Тати, ела..., Мама, яж, странното е, че си казваше Благодаря на чист български, а сега казва само Thank you... А и с английския сме добре, абе...
Любимото ни занимание от два месеца насам е четенето на книжки на БГ и EN, просто като и омръзне сама да ги "чете" и разгръща ми връчва книгата и казва Четеш!!!, но в доста заповедна форма, откажи ако можеш... Една от книгите даже я знаем наизуст- тя ми обръща страниците, на мама читанката  Heart Eyes
За жалост на нейния рожден ден снимахме само с камера и не съм качила нищо в нета, но иамснимка от РД на бебка Ния, на Зизи Топ.
Как само си растат, просто не е истина...
ОЛЧЕ, видях, че си пуснала тема за едногодишните... разписах се, за съжаление. На моменти Стеф е страшно добро и послушно дете, обаче в други такива е просто страшна глезла. Онзи ден ми хвърли памперс гащите (за нормален памперс отдавна не лежи да сложа) и ми донесе други такива, на Хъгис, с принцеси  Shocked  #Crazy Щях да падна, даже и претенции имаме вече...
Замалко да забравя- вчера си навлече сама една тениска, само на главата, без ръчичките  Laughing
Стига досаждах, че както не пиша и се изложа с километричен пост  Embarassed... С огромно любопитство чакам снимки от срещата ...
Прегръщам ви виртуално всичките и дано срещащите се си изкарат незабравимо  Hug

# 97
Данистеф да се разпише!!И нови снимки непременно!  Crossing Arms  Wink
Е не съм ли послушна, а  Joy
Пускам и обещания снимков материал :

В момента нашият фотоапарат е в САЩ, но скоро се връща с мнооого подаръци   Mr. Green и ще се отчитам със снимки по- редовно

# 98
  • Велико Търново
Добре дошла на новата мама HugТук при нас съм сигурна,че ще ти хареса!

Ей,ма на първа завърнала се или поне разписваща след Априлци!Лично на нашето семейство ни хареса и снимки ще приложа по-късно!Всички мами са много готини,а децата са невероятни и толкова различни от снимките!Айде това,че сеньор Чемширов гладен Mr. Green

# 99
Дани ,мноооого е порастнала  Rolling Eyes и с Ния са много хубави двете,а бисквити гледам,че хапват  Grinning
Ти ми взе акъла с това говорене ,ние сме светлинни години назад  Embarassed Стефани сигурно ще е най-говорещото в момента дете....
Сиске -храни мъжа,честити му деня на бащата и давай инфо  Laughing

# 100
Мимозке, колко си нетърпелива Simple Smile

Ама че семейство сме. По-зле и от италианските.

Последна редакция: нд, 17 юни 2007, 15:53 от Stryper

# 101
И ние си пристигнахме благополучно от Априлци. Малко почивка след пътуването и довечера ще дам снимки и отчет, че дребното изявява желание за разходка в парка.
Нашето семейство също е много доволно от срещата и престоя в Априлци. Таткото ни е очарован от всички бебчета и беше много щастлив да ги гледа как щуреят. Много му беше весело, че всички се познаваме задочно и сме толкова близки  Hug
Това е за сега от нас Simple Smile

# 102
стига бе Stryper  вие ме страшни
какво стана  с морето???
то и ние сме по бързите и непринудени работи и всяко решение е пред последно, ама вие ме разбихте....
стягахте се три дни аха да заминете и ново двадесет....
както и да е
дано и при вас това да е пред последно решение и все пак да заминете. /че така ви завиждам....... Embarassed/

# 103
Страйпър какво написа и изтри,че не разбрах и сега се чудя за какво става въпрос?!!  newsm78

# 104
  • София
Да се разпиша и аз след пътешествието, моят калпазанин вече е нахранен, изкъпан и заспа (в 7.30! Shocked), но пътуването, емоциите и свежия въздух си казват думата.
Много сме доволни от срещата, имаше известни неуредици с хотела (в смисъл, че за цената, която платихме за нощувка можеше да намерим някъде по - добри условия, но карай, друг път ще си имаме едно наум вече...  Thinking), иначе самото местенце беше очарователно, чувствах се на място, където времето сякаш е спряло, чистият въздух, природата, тишината... Която много бързо беше прекъсвана от някой бодър бебешки писък...  Heart Eyes Изобщо беше супер, нашият тати също остана очарован от всички мами - татковци и бебоци (не по - малко от мен  Blush), просто беше супер весело и готино. Много съм щастлива, че най - после видях и се запознах с някои мами, които не познавах лично. Наживо са още по - големи терци (визирам Сисата и Кабранска!  Heart Eyes), а да не говоря, че всички дечица са просто невероятни. Толкова са уникални и различни, така заявяват присъствието си, че направо да се чудиш как проявяват такива характери от толкова невръстна възраст  Laughing. Всяка едно е един мъничък шедьовър, толкова са слАдки!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Безумно съм влюбена във всички и мога да сея суперлативи за всяко едно от тях до безкрай! Heart Eyes
На неприсъствалите им се пише едно голяяямо неизвинено и да знаете, че ИМА за какво да съжалявате...  Naughty Grinning Crossing Arms

Снимки ще кача утре, те пак са доста, а и честно казано лудницата беше толкова голяма, че незнам какво и как съм снимала...  Embarassed Трябваше да си гений във фотографията за да уловиш някой сладур от щъкащото множество  Laughing в сравнително стандартна поза...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт