На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 820
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Забравих да дам отчет и на нашите постижения.
Казва мама, тата, баба, деде. На патето казва па-па. На колите и камионите казва брррр. На прахосмукачката буу. Като хвърли нещо казва бам или буф. Когато иска нещо да му дам  е ъъъъъ, а пък ако се впечатли от нещо казва аааааааа. Показва с пръстче, че е на 1 годинка и вдига ръчичка да покаже колко голям ще стане. Като е гладен, като види че готвя или пък, че някой яде и казва нещо подобно и средно между ба-ба и па-па.

# 76
Олеее, много неприятен инцидент с адаша!  Crazy Дано да си заздравее сама главичката и да нямате проблеми!

# 77
Здравейте и от мен най-накрая!

Честит рожден ден, Крейзи! Желая ти много здраве, щастие и любов!
, нищо стра

Благодаря на всички за палцестискането! И да ви кажа сега какви бяха моите притеснения. Преди 10 дни ходих на лекар, защото имах някаква аритмия на сърцето. Оказа се, че е някакво възпаление и че ще ми мине, нищо страшно. Но пък доктора като ме преслушваше чу шум на сърцето. И днес ходих на кардиолог, но докато дойде днешния ден си представях какви ли не филми на ужасите. За моя радост, кардиологът каза, че сърцето ми е напълно здраво!НО, трябва да се пазя, да не пуша и да не надебелявам, защото съм наследствено обременена. Днес ми е много радостно, даже заведах днес децата на ресторант  Grinning.

А това за двете чертички, ами теста показа само една преди няколко дни след като ми закъсня 10 дена  Sad

Сега да ви покажа две клипчета от РД на Килиан, чак сега ги качихhttp://katepate.multiply.com/video/item/31
http://katepate.multiply.com/video/item/32

Лека и спокойна нощ!

# 78
Добро утро.

Малко чай и кафе за събуждане.

Сигурно повечето приготвят багаж за пътуването.
Пожелавам на всички да си изкарат страхотно, да си починат и да правят много снимки.
Ние със сигурност няма да дойдем. Довечера или утре сутринта тръгваме към Плевен (зависи кога оправя багажа).
Сега пера някои неща, които съм забравила. Направих закуска и питка. И смятам малко да поизчистя.

Кате, много се радвам, че новините са добри. Притеснявах се от това, което беше написала. Дано никога не ти се налага да изпитваш същите чувства и притеснения отново.

Praynig се Иван да е добре и да няма усложнения.
Вярно е, че тепърва ще падат, но е ужасно, когато детето ти е болно или се е ударило.

За подкрепа на митинга - преди да забременея с Криси четох почти половин година клуба Проблемно забременяване.
Държавата трябва да помага в такива случаи. Дори за най-основните изследвания цените са такива, че могат да разорят повечето хора.
Не виждам как ще успеем да стигнем до митинга, иначе бих отишла с голямо желание.
Довечера най-вероятно ще е много емоционална. Особено като още не съм почнала да оправям багажа. .. Изчезвам.
Приятен ден на всички.

# 79
  • Varna
  Ели, благодаря за кафенцето.
 Дано Иван да е добре и да няма усложнения и това да е еднинственното поражение за напред.
 Кате радвам се и за теб, че новините са добри.
 някой се събуди.....................

# 80
  • София
добро утро!
кате, много хубави новини! пък за тестчето, сигурна съм, че няма да имаш проблем, просто още явно не е дошло най-подходящото време за зачеване. ти още кърмиш нали? аз какво да кажа, като още дори нямам М... не че ми липсва, но хормоните ми кой знае как са с този висок пролактин от среднощни папкания  Crazy (но ако това е цената да е по-спокойна при зъбоникненето, ще продължа на всяка цена)

само аз ли останах без М?

чрд на крейзи на патерица, абе ти си много малка , бееееееееее?  Mr. Green Laughing Heart Eyes, напраов невръстна майка (е, чак толкова пък, но си малкичка още  Flutter)

весел ден!

# 81
чрд на крейзи на патерица, абе ти си много малка , бееееееееее?  Mr. Green Laughing Heart Eyes, напраов невръстна майка (е, чак толкова пък, но си малкичка още  Flutter)
Blush Mr. Green благодаря   bouquet Но чак пък невръстна...  Crazy Mr. Green

# 82
Ванилка и на мен ми беше добре без М почти 2 години, но пък се зарадвах като ми дойде. Ние също се кърмим денонощно.
Кате, изглеждаш страхотно на клипчето, а пък за малкия рожденник нямам думи. И тортата е много хубава. Стайпър приятно изкарване.

# 83
Здравейте, априлско-майско-юнски мами! Аз отдавна се подвизавам из форума, но под различни имена/рубрики, по причината, че досега не си знаех мястото под слънцето. Понеже живеем в чужбина, първо надничах и писах в чужбинския форум. Докато с таткото се разделяхме, търсих утеха в Родители, отглеждащи сами децата си... Накрая решихме с дъщеря ми да си се приберем в България, аз се успокоих, започнах да се подготвям психически за прехода (не съм си идвала в България от 4 години! живея в САЩ от 8, завърших тук колеж) и ... ето ме тук!!! След една доста бурна и изпълнена с изненадващи обрати година, резултатът е: имам прекрасна дъщеря, коиато на 27ми Май направи годинка. Вече щъка самичка напред назад, но си ми е бебето, което плаче за кърма и се гушка в мене. Досега сме и говорили само на английски, но се надявам бързо да попие и българския. Прибираме се на 7ми Юли.

Аз съм Елица, на 27, от Ботевград.

Надяваме се да ни приемете тук с топли чувства! Благодаря!

# 84
  • София
добре дошла на елица Simple Smile

ще ти хареса при нас!

newsm10 welcome

# 85
Добре дошли на Елица е прекрасната и дъщеричка!
Много съжалявам за лошите случки около вас, надявам се от тук нататък само да се хвалиш и да сте много щастливи. Радвам се, че се записа сред нас!  Hug

# 86
Елица, добре дошла. Пожелавам ти всичко да се нареди и в България да срещнеш много любов, разбиране и подкрепа от близките ти.
Как се казва дъщеря ти?

При нас заваля. Имам още една пералня за пране. Да видим утре как ще сложиме всичко в колата.
Мисля да взема само количката, а кошарата да я оставя. И без това Криси спи при нас.
Майка ми е напазарувала пюрета и каши и там ни чака един сак с неща за децата.
Ванилка, направо си за завиждане с липсата на М.
На мен в момента ми е 3-ти ден и доста боли.

# 87
  • София
Добре дошла на мама Елица и малката й сладурана. Дано от сега ви се случват само хубави неща!
Крейзи, гледам че започна вече по-честичко да се разписваш, продължавай така, липсваше ни. И честит рожден ден на патерица! Много да те слушат всички вкъщи!  bouquet  bouquet
Страйпър, приятно изкарване на почивката ти желая.
И тук беше потоп, а щяхме да ходим да търсим подходящо ресторантче за почерпката за кръщенето на Румен, което ще е другата събота, но и утре е ден. Днес малко обикалях магазини, но не можах да си намеря подходяща рокля за кръщенето, а нали в църквата не трябва да се влиза с голи рамене и така изборът още повече се ограничава Rolling Eyes
Представям си съфорумките сега на Априлци как са на весела раздумка. Дано веднага като се върнат да пуснат снимков материал Simple Smile

# 88
  • София
бабъл, сложи един шал на раменете и готово! и после ще ти остане за вечер да си излизаш пак с този тоалет или да го менкаш на други комбинации.

# 89
Добре дошла на Елица. Hug

Общи условия

Активация на акаунт