На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 794
  • 284
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
 Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
 Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
 Мартин - nadia_777  снимки

Мартин - 6u6i снимки

МАЙЧЕТА:

Георги - pileto(Боби)
 Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
 Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
 Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
 Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
 Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
 Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
 Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
 Гергана - mousy
 Георги - Ilein

Дженика - Jaki33
 Нелия - kalia (Калина)
 Никола - eunos (Елена)
 Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
 Красимира - LaDiDa снимки
 Борис - mania4ka
 Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
 Eлица - alexta снимки   
 Христина - pepsun снимки
 Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
 Мария - meshko106 (Вергиния)
 Радина  - cat11
 Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
 Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
 Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
 Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
 Румен - Bubble79 (Мария) снимки
 Мартин - denz (Деница)
 Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
 Ивет - Tedi_Ivanova
Ребека & Мериян - titini (Таня)

Ивайло - Valja79 (Валентина)
 Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
 Никола - tania_ark (Таня)
 Стела - N a d i a (Надя)
 Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
 Димана - crazykitty
 Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
 Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
 Виктор  - emoli
 Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
 Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
 Ема - pasti4ka

Велизар - мими
 Траяна  - lusmar
 Симона  - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
Калоян- Gerssy
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
 Никол - Bubilina
 Емануил - gal79
 Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
 Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
 Ния - еden_haven (Рая) снимки
 Трифон - denit (Деница)
 Кристиян - anita_s (Анита) снимки
 Валерия - malkaMaMa
 Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
 Милена - adi101
 Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
 Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
 Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra
 Явор - Mama Raq

Антон - duhi_puhi
 Лаура - Laura06
 Мая - rien
 Иван - imar
 Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
 Деяна - е_vurbanova (Емилия)
 Васко - kristen снимки
 Виктор - miki i viki снимки

Дара -  noneto (Нора)

ЮНСКИ - МАЙЧЕТА:

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ СА 151!  
ОТ ТЯХ: 79 ДАМИ , от които една двойка близначки на мама titini  , И 72 ГОСПОДА , от които една двойка близнаци на мама Мики

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - didi_r!

Предложения за следващи теми:

1. Прави МАЙската дружина пакости за четирима (Daniele)

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36,37,38,39,40,41

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

ИНТЕР-НАЦИОНАЛНА СРЕЩА МАЙ-КИ, ЮНИ 2007  - ЛИНК!!!

За мама Калия и Неличка... Cry

# 1
Пу съм първа. Да похваля Олчето за новата ни прекрасна темичка.  Hug  Heart Eyes Мики Маусите са супер. Не знам кои ми харесват най-много. Любими герои са ми.

# 2
  • Велико Търново
Пу втора Mr. Green
Олче,отново си се справила невероятно Heart Eyes

Днес Божидара ми изправи косата-оставила съм я в нейната стая да си играе ,обаче съм отворила вратата на терасата и по едно време отивам да я видя какво прави и я намирам на прага между стаята и терасата и ме гледа и се хили,докато стигна до нея сто пъти се изпотих,но това е положението децата порастват Grinning

Като гледах снимките на Бетка направо ми ес насълзиха очите,кога беше бебе,а сега от снимките ме гледа едно малко момиченце Heart Eyes

Айде за сега чао,че сокаците ни зоват Mr. Green

# 3
Аз пък съм трета за щастие Simple Smile Само да се разпиша в новата темичка и да подаря цветя на Олчето   bouquet

# 4
И аз влизам само да се запиша в новата темичка и да благодаря на Олчето за старанието и за красивата ни темичка.  Hug

И да ви се покажем - може да нямаме море, но вече открихме сезона на терасата.

От мен толкова за сега, че ще тичам на зъболекар.  Sick

# 5
Поздравления за Олчето за новата темичка!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Всеки път на първа страница разглеждам ли разглеждам.
Всичките ни майски дечица са страхотни!!!  Laughing
Да се похваля набързо: Ема е с 2 сини колена и с 2 сини лакътя. Сдърпа се с едно момченце на 2 години и половина, за една топка, та това е резултата!  Rolling Eyes
...Не че стана по-кротка след това.
Какво ли ще става от тук нататък....  #Crazy

# 6
  bouquet  Олче!
Честито християнче на Сиска и ходещи крачета на Мариса!

Много хубави деца на снимките и Гоги и Калина/особено рошавата Калина  Laughing/,Ралица като кукла на пикника ,а на др. снимка  hahaha
Ние открихме сезона ама само с баткото,Жули тия дни и тя.
Танче разказвааааааай  Laughing

Кате,стискам палци!

Някой знае ли какво става с Таня 79?

писах,почнах да публикувам и диваненцето ми дръпнало кабела на модема  Rolling Eyes и аз се чудя какво става...

Уна -да ти е жив и здрав рожденника!!

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 23:12 от mimozata

# 7
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Днес се видяхме с Ирка, добре са, Ирка е изкарала доста кофти вирус, но вече е по-добре.
Сиска, и на мен ми се изправи косата днес. Както се разхождахме с Ира с количките и Калина се изправила в количката (а аз от сенника не я виждам Shocked) и се провесила с главата надолу. Добре че беше Ирка да я хване за панталоните, иначе щеше да е по лице на цимента  Praynig Направо се смразих... тя и Ирка се разтрепери, какво остава за мен. Да чукам на дърво леко се разминахме, само с уплах и за трите (че и Калинка бая рев дръпна от уплах)

Олче, много е хубава темичката   bouquet

# 8
  • София
Ol4e,   bouquet

Лелее, тия мацки големи пакостници, аявно не само на момченцата им е на дневен ред да ни карат за миг да не ги оставяме без наблюдение.

Сиска, честита ти християнка, да стане добър и щастлив човек!

# 9
Ох, и аз да се разпиша в новата темичка....
Започвам с "ох", защото днес съм повече от скапана....
Сутринта синът ми ме заключи на балкона!!! Излязох да му разбъркам манджата, той бутна вратата и след нея и дръжката! Аз му тропам и го подканвам да ми отвори, а той ми се хили и лиже стъклото. Е, след няколко минути овещания се смили над мен и ми отвори....
А пък преди това си събличаше на няколко пъти горнището на пижамата докато му приготвях закуската...

За разказването на случката още не ми е дошла музата  Mr. Green

Ще приключвам за сега, че нямам сили и да пиша, а от къде ще намеря такива да го изкъпя не знам   33uu

# 10
Олче, много сладурска тема си сътворила с тези Микимауси!

Велиса, честита ви кола!
Честит рожден ден на мъжа на Уна!
Кате и аз ще стискам палци да се похвалиш с добра новина!

Олче, що само унисекс подаръчета, няма да е зле някое момиченце да получи кола например, че те си нямат и пред блока като се съберем все на момченцата дърпат количките и камиончетата!  Laughing

Аз днес пак на работа ходих за един следобед! Толкова работа ми се е насъбрало, че не ми се връща чак! Но сега с колата ми е голям кеф, не се съобразявам с транспорт, като си приключа работата и си тръгвам и след 10 мин съм си у нас!

ПП Забравих да пиша и сега се сетих, че днес открих едни анатомични парчета, които се слагат на гащички и изпълняват функцията на памперса. Представляват като тези превръзки за родилки. По 0.16лв са и издържат доста. Предполагам че не спарват колкото памперса. Обуват се лесно, защото се залепват предварително в гащичките и после само обуваш гащите , без да се налага детето да лежи по гръб. Днес следобед пробвах да му сложа такова парче и ми издържа 5 часа без да пропусне, не знам дали можеше още да издържи, но вече го махнах за къпането. Ако някой иска може да опита. Мисля че са добър вариант за през деня!

Последна редакция: пн, 11 юни 2007, 22:43 от А н и

# 11
Привет и от мен!
Ани, силно ме заинтригува - какви са тези парчета-имат ли нещо като марка, номер  newsm78 От бебешките магазини ли ги купуваш? Изобщо, ако се сетиш още нещо, чакам да споделиш, че в чудо се видях с тия памперси... ooooh!

# 12
Привет и от мен!
Ани, силно ме заинтригува - какви са тези парчета-имат ли нещо като марка, номер  newsm78 От бебешките магазини ли ги купуваш? Изобщо, ако се сетиш още нещо, чакам да споделиш, че в чудо се видях с тия памперси... ooooh!

Елфче, аз най-вече заради тебе го написах това. На етикета пише Анатомично парче №3. Аз ги купих от детски магазин,но може и в аптеките да ги има. В пакет са по 20бр, продават се и на бройка. Опитай ги. А и ако го учиш на гърне с тях е по лесно. Издръжливи са, само не знам какво е положението ако ака в тях. Хайде успех! И сподели после какъв е резултата.

# 13
Днес май е ден за белички...ние пък паднахме от спалнята преди малко.....това след като беше заспал.....и най-странното е,че бебефона не ми регистрира никакъв звук...та сега съм на тръни/а и още ми трепери всичко от  стреса/.......но гледам положеннието е  интересно не само у нас........
Миленка,вас човек да не ви остави без надзор....а Калинка я имаме за кротанката на групата Mr. Green
Танче,дано ти дойде музата,че ни пусна мухата-сега се скатаваш........
Велиска-честито ви возило....със здраве да си го карате и безаварийно.........
Уна,да ти е жив и здрав мъжа и много да ви слуша Wink
Сиске,честита ти християнка....
Олче-ти си знаеш Heart Eyes  bouquet Hug,темата е страхотна.....а за подаръците,нека да се уточним да няма неподготвени/че аз  съм от притеснителните,да знаете ,ей/..........и дано леко ти се размине с МЦ,че аз едвам оживях тоя път/ама му се вижда вече края ooooh!/...идеята за камиона не е никак лоша,ама що не сте от Пловдив...да ви метна малко багаж......
Руми,мерси за предложението,ама то аз каквото нося натам-после май ще трябва и да си го връщам към Пловдив/обаче тия дни мисля и списъци правя без какво може...и пак много остава....което ми напомня как едно време като отивахме на море и баща ми като видеше куфарите и викаше-"Що изобщо си играхте да ги пълните-да бяхте сложили два ремъка на гардероба и да ми го бяхте метнали на гърба....... Crossing Arms......."/
Ани,тези парчета наистина а удобни за етапа с гърнето.....тук при нас ги продават и в детските магазини.......или поне там откъдето аз купувам има.......а за акането-ако стане  то нали веднага го махаш.....че то и с памперс и без-все си замирисва Sick......

Сега да ви се оплача от мен си.....понеже днес съм без мъж/командирован е на моретео/ и реших да се направя красива за срещата,пък и после следват среща на випуска,концерт в Каварна,тук там някой рожден ден.....и отидох най-после на фризьор/че в събота се успах,нищо че имах уговорка Embarassed,ама поне се наспах,де/....и си оставих повечето коса по пода на салона.....ама исках и цвета да сменя-обаче ми обясниха на абсолютно разбираем български/по три различни начина/,че след толкова черна боя трудно ще стане равен и наситен цвят/какъвто исках/,...и че обезцветяването отнема мноог време.......и аз уж се съгласих....ама като се прибрах и като ми дойде музата....и сега не съм много за показване/щото червеното дето го намазах хвана само в корените....нагоре си е черно/....та ако не замажа положението до събота....ще има да ме гледате в тоя ми нестардантен/меко казано вид/
Хайде лека и спокойна ви желая...че явно тая вечер ще има екшън #Crazy.....от одеве Иво се буди вече за поне 10ти път ooooh! ooooh! ooooh!................

# 14
Честита нова темичка! Олче, много са сладки маусите. Личи си, че много си се постарала и си я направила с много любов. Благодаря ти за времето, което отделяш.
Велиска, честита кола! Да си я карате безаварийно.
Честут рожден ден на мъжа на Уна! пожелавам му много здраве и успехи.
Миленка, беше ли вързана Калинка? Ужас!
Нашия се опитва да се изправя, но е вързан и засега няма как.
Аз не успявам да чета редовно, но се опитвам.
Честито и на всички, които са празнували и не съм им честитила.

Вечерта мъжът ми ме зарадва - колата може да е готова до края на седмицата и да успеем да отидем на море.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт