На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече!

• 11 792
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Мимоз, приятно изкарване в Анталия! А Жули с вас ли ще е?

Страйпер и на вас весело изкарване в Балчик! И ще чакаме снимки от срещата!

Ей, къде ги намерихте тези мъже да ви водят по почивки!?? На нас ни се падна НАЙ-РАБОТНИЯ тати и много много по почивки не му се ходи. Все няма време. Не знам за Априлци как се нави! Ама той щом е за форума, мило и драго дава. Днес купих подаръчето за празника ни! Вече няма търпение да го подаря на някое сладурче! Ивко като го видя, голяма радост , едва го опазих, после рев! .... Чак ми идваше да го снимам как се радва!  hahaha

# 46
  • Varna
 Стайперче, обади се след сряда можем и ние да прескочим до Балчик.
  Мимоз, приятна почивка неможеш да си представиш колко ти завиждам, мойта за поредна година е отложена за октомври месец, но като гледам как вървят резервациите при нас ще е някой друг октомври Sick.
 Весела среща  желая на Априлци на всички. целувки за всички бебоци и чакам много снимки.
 Иначе за думичките  освен традиционите, ние от две седмици сме на - Куче, което при нас звучи като " къчи и следва ау- ау"  и това се казва на всеки които я види, вече си мисля ,че имаме куче вкъщи newsm78.

# 47
  ние от две седмици сме на - Куче, което при нас звучи като " къчи и следва ау- ау"  и това се казва на всеки които я види, вече си мисля ,че имаме куче вкъщи newsm78.

hahaha И ние сме така. Само някой да го заговори и той убедено сочи с пръст нанякъде и казва БА БА (а понякога и БАУ БАУ).

# 48
Едно среднощно Здравейте от нас!

Майчета,  завиждам ви за Априлци... ние не можем да дойдем  Cry .. сега и колата нещо се развали, та и за нея трябва да мислим, че ако ни остави лошо... Но пък ви пожелавам да си изкарате чудесно и ще чакам снимките. Времето също ще се оправя, така че ще успеете да се насладите на пътуването и срещата. Нашето море ще е чаааак в краят на август...
Зъбките и ние не мием още, въпреки че отдавна се заглеждам по четките и пастите, ама сега вече се амбицирах и почваме.
Венци не говори много - мама, тата, деде, баба.. всички кучета, котки, гълъби и изобщо каквото е интересно е па-па. Но иначе знае кое какво е - проходилката, количката за разходка, малките колички, с които си играе, балоните, Мечо, патетата, легена (той е много важен, че го ползва като шапка), знае да си вземе шишето с водичката, да подава разни неща, да пуска телевизора с дистанционното.... Колкото за думите, мисля, че е много индивидуално. Децата са различни, някои са по-импулсивни, открити, други са по-спокойни, наблюдателни, трети по-срамежливи и така...
Ние след етапа с люшкането за приспиване, сега заспиваме, пиейки вода. Такива количества поглъща, че сменям посред нощ памперса, иначе пропуска. И много ме е страх да не се задави някой път.
Люба, отива ти новата прическа. Аз съм фен на дългите коси, ама този път нямам какво да кажа  Peace .
Хриси е много сладка с тази муцунка. Аз все не успявам да издебна Венци като се маймуни.
Мия и тя, както винаги е като кукличка.

Спокойна нощ на всички!

# 49
 Завидях на Мимоз за почивката, айде приятно ви изкарване, да се похвалите със снимки после, че и ние да облажим окото Mr. Green
 Запаса ни от думички е много малък, мама, тати, дай... newsm78 май е това. Иначе ми се струва, че всичко разбира като и говорим.  И зъбките все се каня да ги почваме, но търся тази четка за зъбки, която се слага на моя пръст, нещо като напръстник. Струва ми се, че с такава четка по ще мога да контролирам самия процес. Иначе Румя е права, отдавна ни каза педката да почваме с миенето, ама аз още се ослушвам Blush
 Кабраснка , много ти утива новата прическа. А като се мъчих да премина от черна към руса коса, направих червени кичури на черната. СЗтоеше много добре, така малко по малко се обезцветяваше косата, стана постепенно и стоеше добре. Успех! Hug

# 50
Иночка,Смайли то и при нас все  работа,ангажименти и няма време..,но едни приятели ,които редовно пътуват ни навиха и покрай тях и ние. Grinning Малко инцидентно и в последната секунда,Митко нямаше паспорт ,експресно вадихме,една служителка се опита да ни убеди,че няма експресна услуга за първи документ за самоличност  #Cussing out ,но най-накрая се разбрахме.После се оказа,че всички хотели с аквапаркове са пълни точно тогава или ,че няма чартъри... Twisted Evil А аз така се навих още повече...Абе лудница,ама вече имаме резервации за х-л 5 *,ултра ол-инклузив ,аквапарк и прочие....
Стискайте палци всичко да е ок,Жули остава тук и много ми е притеснено ,от самолета също.. Praynig Praynig

За думите нашия запас също е много малък-айдеее,бау,маооо,мамма и ама и разни др. измислени от нея-те са безброй  hahaha Зъбите не мием и все ми се струва рано,но като се върнем ще взема да купя  четка и паста..
Иночка-намерихме летен лагер на Британика,10 дневен,на планина,но е много далеч и мъжа ми не дава Митко да ходи там,ако вие се интересувате ще ти дам координати..

# 51
Приятна почивка на Мимозата и на Страйпър. Да си изкаратер много добре и да правите снимки, че и ние да усетим нещо.
Имам въпрос относно чартъра - от Варна ли е? И ако може да ми пишеш колко е двупосочния? Че се опитвам да убедя мъжа  newsm47
Приятна среща за всички на Априлци. И вие много снимки да правите, виртуално поне да бъдем с вас.
Звездолина и ние заспиваме с вода, ама така ми е по-лесно и съм по-доволна. Оставям я и си излизам от стаята, тя пие водичка, пее и след малко заспива. А лятото по-добре да сменяме повече памперси, отколкото да се дехидратира детенцето.
Олче, тази сладурана май нашето гадже се опитва да целува? Знаех си аз, че растоянието е проблем! Мъжете без контрол дълго не трябва да се оставят.  newsm12 Да й кажеш да внимава, че Ема доста бойна е станала.  box
А за Вели и от нас целувки   love001  newsm51

# 52
  • София
Олче, тази сладурана май нашето гадже се опитва да целува? Знаех си аз, че растоянието е проблем! Мъжете без контрол дълго не трябва да се оставят.  newsm12 Да й кажеш да внимава, че Ема доста бойна е станала.  box
А за Вели и от нас целувки   love001  newsm51

Joy Joy Joy
Сватя, тя така само ... по приятелски му налита да го прегръща и целува... Ама то се вижда и на снимките какъв "интерес" към нея проявява нашият...  Wink На него му дай манджа и пълно шише с "ДА ДАА", пък не му бери грижата дали разстоянието е проблем или не...  Laughing Аз затова ви пуснах тия снимки,  да видите моят разбойник какво е перде  Mr. Green за женско внимание, тя мацката го гушка, той жабчото навирил шишето с водата...  ooooh! hahaha Blush Ама така е, то мъжете са доста по - смотани на днешно време.  Embarassed Иначе с въпросната майка на това момиченце (, което се казва Катя) раждахме буквално на конвейр, една след друга, знаем си и кътните зъби, няма от какво да ревнувате, добре, че са те и още една майка с момченце (родено юни), за да има с кой и две приказки да си кажа, че знаете в близост за какво става на въпрос. Да не ставам банална...  #Cussing out
Иначе ние в Емичка сме БЕЗПАМЕТНО Флюбени  Mr. Green, и как няма като е такава красавица...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Целувки от нас с ето този поздрав, много се извинявам, че клипчето е тъмно, но снощи го снимах и не съобразих да оправя настройките на апарата...  Embarassed:
http://www.youtube.com/watch?v=6JpYZD5xG-w

# 53
Лщба, много ти отива новата прическа.
Руми, наистина е гадно,когато бабата и дядото си правят каквото искат и не се вслушват в съветите ти. Но....ти защо не му позволяваш да яде телешко...?

# 54
  • София
Руми, наистина е гадно,когато бабата и дядото си правят каквото искат и не се вслушват в съветите ти. Но....ти защо не му позволяваш да яде телешко...?
ами не е захранен с телешко, защото има непоносимост към белтъка на кравето мляко и телешкото, както и агнешкото и рибата са ни в списъка със забранени храни. Агнешко вече яде на кръщенето си и нищо не му стана, но като казах на докторката, тя ми обясни, че дори и да не е реагирал, е по-добре да го пазя още няколко месеца и следвам списъка със въвеждане на потенциално проблемните за него храни, защото след като е чувствителен към един алерген, може да развие чувствителност и към други, ако има натрупване в организма. Не знам дали го обясних добре, но идеята е да въвеждаме бавно и по малко от новите хрни, за да може организмът му да е достатъчно подготвен да ги приема. Всичко това сме го обсъждали десетки пъти и с моите родители и със свеки, те къмат в съгласие и ... си правят каквото си знаят! След като и мъжът ми ми заяви един ден преди да заминем, че Константин не бил се хранел /с твърда храна/, защото аз не съм му давала, вече наистина вземам да се чудя дали повредата не е в моя телевизор  Rolling Eyes

Мимоз, приятна почивка и от нас!

Ол4е, много порастнал тоя Влизаркин  Heart Eyes

# 55
Мили майчета, ние няма да дойдем /както винаги става с нас  Embarassed/ на Априлци. Аделка е сополива, а и на мен ми се налага да замина в неделя за 3 седмици в Германия по работа. / незнам как ще продължим с  кърменето...дано да го запазя с цедене/
Но аз пиша по повод това , че ми изгаря авансовото плащане. И ако някой желае да се възползва от него да казва. Предплатила съм за една нощувка 16.06.2007 - 23.00 лева. Дано някой който може се възползва от това.....

# 56
Екатерина, твърде възможно е ние да се възползваме от твоята резервация, защото аз направих за нас, но мъжът ми отказа да плаща авансово на този хотел... та не знам дали ще е валидна нашата резервация.
Това плащане от 23 лева за реиновираните стаи ли е?

Ха сега добър вечер (на спокойствие Simple Smile)!
Много неприятно, че Аделка е понастинала. Дано се оправи бързо  Praynig Пък, живот и здраве, и други срещи ще има  Wink
Пожелавам много релаксираща и приятна почивка на Страйпър и Мимозата!
Ние зъбите още не сме мили. Купила съм четка и паста, обаче се чудя кога и как да ги мием, че той преди баня беснее, след баня също. Върти се като пумпал!
Виф, ти направо си герой! Не искам и да си представям колко енергия и нерви изразходваш в това едновременно да си гледаш Макс и да работиш  #Crazy
Моето диване и днес ми изпи мозъка от дивотии. От вчера се качва на леглото и се мята като бесен върху него. Хич не го интересува, че може да падне... не гледа къде ще пльокне! Търчи по леглото (отпуска се вече самичък) и изведнъж решава да се метне някъде  #Crazy Като се закачи за телефона и започва да натиска спикърфона до безумие... Днес пък застана пред ups-а и си натискаше бутона за да му писука....

Хайде, лека вечер и приятни сънища!

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 22:08 от tania_ark

# 57
Танче, да за реиновираната стая. Обади ми се, ще ти пиша на лични. Дано ви свърши работа.

# 58
Честит рожден ден на Crazy!

Деси, бъди много щастлива, обичана, ценена. Пожелавам ти поне още едно сладко дете като Лео!

Аз все още се изкушавам за Априлци. Но не знам кога ще дойде бащата на Ники и какви са му плановете. Сигурно преди морето ще минем през Плевен.
Много ще се радвам да се видим и с Мимозка и с Иночка, както и с Варненските мами.
Мисля да прекараме един ден във Варна, за да може Макси да види делфинариума, аквариума и може би планетариума или обсерваторията.

Криси казва предимно Иж, което според баба ми е Виж. Но не е точно така.
Иначе си бърбори баба, мама. Но не смятам, че ги свързва с бабите си или с мен.
Когато го питам къде са мечетата се обръща и ги гледа.
Когато се нахрани почва да ръкомаха с ръце и да ми пречи да му давам още. Или да вади храна от устата си (мъжът ми много се дразни като го види).

Днес мъжът ми направо ме очарова. 2 пъти сложи Криси да спи, каза му да заспива, зави го и той заспа. А аз си го кърмя по мин 10-на минути. Днес цял ден той е гледал децата. А аз готвих и четох форума.

Олче, благодаря ти, че довърши ходовете.
Вече стигнах 100-ния реферал Simple Smile И си чакам сертификата. Мисля да го използвам за Коледните подаръци.

Лека и спокойна нощ. Весело изкарване на Априлци. Дано времето е хубаво и да си прекарате добре.

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 01:16 от Stryper

# 59
Честито и от мен на Крейзи!!!Много любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .....за здравето и късмета,тя си знае,че перманентно и ги желая!
Аз уж щях да лягам...ама нещо  се сетих-искам да помоля тези от вас които няма да идват на Априлци-ако имат желание и възможност,да се включат в протеста на 16-ти......проблема е наистина голям/а и семействата страдащи от стерилитет имат нужда от подкрепа/...Ще има шествия в София,Пловдив,Варна и Русе/има няколко теми във форума/...а и аз бях ви пуснала линк....Благодаря ви предварително.......

Общи условия

Активация на акаунт