Я ни вижте колко сме големи, ние ОКТОМВРИйчета засмени!

• 9 581
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета!
Кръци, благодаря за хубавата темичка! Слийпи, страхотно заглевие!  Hug
Верчиту и Флорес, дано мъничетата бързо да се оправят! Praynig
Таси, дано снаха ти има лека бременност и септември-октомври да гушнеш най-сладкото племениче! И аз искам да съм леля (брат ми е малкък, но брата на мъжа ми е женен от 3-4 години и много иска дете), ама никой не ме пита.
Мама Мерго и бебе Кирил, добре дошли! bouquet
Вчера страхотно се разходихме с дребчо. След 7 часа и татито дойде да го разхожда и щастието беше пълно. Горкото дете забрави вече какво е тати да го разхожда  Embarassed . Нали събота и неделя е при бабите, а татито само тогава е свободен.
От вчера яде попара със сиренце и масълце. Научил се е да си пие сам млякото - хваща шишето и забравям, че имам дете. За нощното хранене обаче  Rolling Eyes - нищо, че вече не го кърмя, диването пак се буди в интервала 4.30-5.30 и иска да яде  Sad .
Лек ден и  Hug!

# 31
Здравейте!  Hug
ВерчИтУ, стискам палци бързи да се оправи Йоана!  Praynig
Air, радвам се, че Ради вече е по-добре!  Hug
Флорес, аз давах на Калоян лекарствата със спринцовка от панадол или нурофен. И той не ги искаше милият ама няма как... нали цял месец трябваше да сме на лекарства заради съмненията за алергия. Поплакваше малко, но поне ги гълташе (поне по-голямата част от лекарството).
Преди малко пак направихме лупинг с проходилката на прага на кухнята. Бях там иму приготвях закуската ама стана за секунди. Тези прагове ми идва да ги изкъртя..  #Cussing out
За закуска му направих кисело мляко с бисквити. Хапна и засега е добре. Чакам да се събуди и да излезем малко на разходка, че с новата ни придобивка нали не може да спи навън.

# 32
  • София
Очната в Плевен ми каза, че до към1,5 - 2г. ще го изратсе, а дотогава, винаги когато тръгне да настива и се засегне носле или гърло и очето ще секретира

Кръци, дано да е така и наистина да го израстат мъниците  Praynig

Благодаря ви момичета за съветите и подкрепата   bouquet

# 33
  • Откъм Варната
Момичета помогнете ни и ударете тука по един подпис ( линка го има и в подписа ми )

http://injustice.hit.bg

Hug

# 34
Леле, момичета, колко много пишете! Не мога да смогна да чета!  Laughing

Благодарности на Кръци за чудесната тема!  Heart Eyes
Ние ходихме на Велинград без бебката и си починахме екстра! Решихме следващият път да е с нея най-накрая. То не за друго, но все ни притеснява как ще се държи в колата на дълъг път. Иначе сме решили и до морето да ходим някой от близките уикенди. Най-накрая и ние имаме зъъъъъъъб! Много ми стана мило като го напипах, милото малко същество и то човек, и то зъби ще има!

Засега не съм в час с обсъжданите теми, но само ми се иска да ви попитам, вие оставяте ли през нощта отворен прозорец в стаята с бебоците? Аз досега след като проветря хубаво, до сутринта не й отварям, през деня сме с отворена балконска врата като сме в къщи, но и нощите вече стават доста горещи...  newsm78

Като ви прочета пак ще се включа! А до тогава  Hug

# 35
Здравейте момичета!
Напоследък имам по-малко работа и успявам да се включвам по-честичко  Mr. Green
Моя младеж днес за пръв път си хапна супичка  Whistling - картоф, морков и пилешки бульон, не го пасирах, а само го намачках с вилицата. Омете цяла паничка.  Hug
Вчера беше много хубав ден. На обяд Влади заспа сам - малко мрънкаше, но заспа  Mr. Green А вечерта в 11 часа като се разигра, то беше въртене, то беше бърборене, то се хили все едно енергийна напитка беше изпил. Обикновено в 10 ч. вече е заспал. Но към 23:30 си заспа сам  Hug  Беше много смешен хем се опитва да се върти, хем заспива  Mr. Green
Веничка ние спим на отворен прозорец от април месец.

# 36

Засега не съм в час с обсъжданите теми, но само ми се иска да ви попитам, вие оставяте ли през нощта отворен прозорец в стаята с бебоците? Аз досега след като проветря хубаво, до сутринта не й отварям, през деня сме с отворена балконска врата като сме в къщи, но и нощите вече стават доста горещи...  newsm78

През цялото време е отворено и през деня и през нощта  Grinning верно не е напълно отворен, ама като стане много горещо, смятам и така да го държа, защото тя умира от жега  Tired

# 37
Привет и от нас Hug
Супер временцето е сега дано няма вече дъждове,всеки ден сме на вън от рано и на обед в къщи да лудеем по кошараи,легла и да си брънчим на воля 1crib
Научих моят дзеверко,след като се наобядва да ляга да спи,и после катос е събудим хапваме нещичко и пак на вън до вечерта.
режимът беше същят и на кака му,че в тия жеги цял ден ан вън не си еработа,а и той вече не му седи многов  количката,дори и да вървя и без крака да остана newsm03.
ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА! smile3525
Ние спим на отворена ма;лка фортичка цяла нощ,иначе умираме от жега в спаланята много топло.
нещо тия дни много изморена се чувствам,а и на всичко от горе гласът ми спадна и мие едно..........
Моят кум ме беазика че сега мъжа ми трябвало да черпи,понеже не съм могла да му викам newsm03
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ И ПРЯТНИ РАЗХОДКИ newsm03

# 38
Здравейте и от нас. Hug
Добре дошла на новата мама и бебе Кирил да ви е уютно тук при нас Hug Hug
Преди малко се върнахме от консултация.Резултата за 3 седмици е 330гр което ми се вижда за сега що годе добре. WinkСмених си педиатърката и днес и казах че ще ние  за последно.Намерих си в Стрелбище друга която много ми я хвалеше тука една съседка д-р Сотирова работила е в Детско здраве някой може да е знае.Малкия нещо много е взел да плаче от вида на доктори.Само като го сложа на повивалника в болницата и почва да хленчи. Mr. GreenНещо не му се нравят тия лекари.
Веничка и ние спим на леко отворен прозорец но всяка вечер.Понякога е хладно.
Аир радвам се че малкия Ради е по-добре.
Верчиту на вас желая по-бързо да се оправя бебе ЙО и никакви вече боледувани. Peace
Слийпи много лошо е това с праговете наистина направо са нож с две остриета. #Cussing out
Флорес и на вас бързо оправяне на оченцето. Praynig
Ели браво бе голям мъж си отглеждаш какво му се косиш.Аз пък давам мило и драго да качи 800гр. Mr. Green
Ами това е от нас
Желая ви лек ден. Hug

# 39
Здравейте и от нас мамчета.Отдавна не съм писала ама все не остава време.Всички бебоци бързо да оздравяват и повече никакви болести.Ние с Моника сме добре,вече почти не се кърмим,защото доста ми намаля,вупреки че се наливах с чай за кърмачки и си хапвам добре,ама то тва май си е божа работа.Честно казано сега като не я кърмя ми е по-трудно да избирам какво да яде.А тя не яде всичко-доста е капризна.Попара не ще и да помирише.Някой ако има някакво предложение какво мога да и давам ще съм доста благодарна.  bouquetЧудех се дали може вече да и давам кисело мляко и какво?И да ви се похваля ,че пропи АМ за което съм доволна,защото преди не искаше и да го помирише.И още една хвалба ще направя-ходихме на концерта на IRON MAIDEN -направо беше много яко,голям купон,въпреки че не слушам метал  superuu  superuu  superuu
Малката и започна да стои по малко и с други хора та от време на време ога да мръдна наняк.
Гледам че говорите за отворен прозорец,ние също спиме на отворено,но добре завити,че през ноща понякога си става хладно.А исках и да ви питам дали миете зъбките на бебоците-някаде бях чела,че още като се покаже първия и вече може.А като заговорих за зъби се сетих,4е на нас ни избиха още 3 наведнъж отгоре и сега е като заек newsm47 newsm47 newsm47Ами това е засега лек ден на всички.

# 40
  • София
Мира, браво за резултата от консултацията!  Peace
Веничка, аз оставям прозореца отворен около педя.
AIR, радвам се, че Ради е по-добре.  Hug
Верчиту, бързо да се оправя малката.  Praynig
BOMBOLINA, честито ви зъбчета! Аз за миенето не знам нищо  Thinking Не са ли още малки за това  newsm78 За киселото мляко - аз мисля за сега да си давам АМ, а кисело мляко ще давам само като следобедна закуска ( с плодове или бисквити).  Peace
KaliMa, подписах петицията и ви подкрепям, но за жалост такова е положението не само във Варна, но и в София. Вчера едни майки от квартала си говореха, че в една детскa градинa, сега записват деца за 2009г.  #Crazy Направо паднах! #Crazy  Имало някакви огромни списъци с чакащи деца и когато дойде реда тогава. Ами те децата могат да си чакат така няколко години, и то ще си стане време за училище.  #Cussing out

# 41
Привет и от нас в новата ни темичка!
Ние сме добре.Пъпките ни изчезнаха и аз така и не я заведох на лекар.Сега ще пробвам пак да и дам от дет.кухня и ако пак се появят май ще да спирам.Оптвам се да науча Кари да пълзи като и слагам любими играчки далече за да си ги стигне сама амааа....засега нъц...Да ви се похвалим че вече си имаме съвсем лятна количка на бертони.Взехме я защото от вдигане ме боли корема вече а старата не беше никак лекичка(комбинирана).
Flores-как така от сега се записват за 2009? На мен януари като я записах ми казаха ,че вече е година за година записването няма вече с минал номер...Или и това е пак временна история..Ох незнам вече с тези градини е много неприятна история.Тр.да ги молиш да ти вземат детето за да отидеш на работа.....С рушвет не става ли...?
Таси-Честита бременност на снаха ти.И аз имам брат но като гледам как се ослушва ми е ясно че няма еда е скоро.Но....знае ли човек...а дано ме изненада и той. 
Това за днес от мен и Кари.

# 42
  • София

Flores-как така от сега се записват за 2009? На мен януари като я записах ми казаха ,че вече е година за година записването няма вече с минал номер...Или и това е пак временна история..Ох незнам вече с тези градини е много неприятна история.Тр.да ги молиш да ти вземат детето за да отидеш на работа.....С рушвет не става ли...?

mama toni, не знам точно каква е организацията по записването на детска градина. Аз лично не съм проверявала. Просто станах свидетел на думите на една мама и тя каза (цитирам): " Записахме я на детска градина и сме номер 82. Явно и догодина няма да ни дойде реда и направо 2009г." Може би са по някакви стари списъци  newsm78
А за рушвета - то винаги и навсякъде така става  #Cussing out

Сетих се още нещо, може би приема за детски градини ще става с входящи изпити ( статията, която коментирахме тука преди няколко седмици). Така няма да има ред на записване, просто тези които издържат изпита влизат, а другите ...  Joy  Joy  Joy   

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 18:55 от Flores

# 43
Много благодаря за пожеланията.Брат ми каза,че може би ще е момче но сега щели да и правят амиоцентеза и тогава ще кажат със

сигурност.Той ми каза,че на всички бременни им правели заради синдрома на Даун. #Crazy

Иначе Красимир е станал невъзможен.За цял ден е спал само предиобяд за 1 час.Спи му се,но реве и така цял следобед,

накрая като заспа се събуди с писъци.Тази зъби ще ни вземат здравето. ooooh!

За капак днес ходихме да ни забелват бубата и там ревввввввв.Сега като пиша пищи миличкото от болка.След 10 дни пак  newsm45

Илианка плакахте ли втория път?

# 44
Здравейте!
И аз подписах - то е срамота с тези детски градини #Cussing out. Аз септември-октомври ще ходя да проверявам в тази, киоято съм си харесала как става записването.
За прозореца - от поне месец спим на широко отворен прозорец.
Мамо Тони, каква е тази детска кухня от толкова рано? На нас ни казаха, че държавната е от 10 месеца.
Приятна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт