Януарчето пакости и думи реди - на мама сърцето прескача ,трепти!

• 10 764
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
Rosita, честит ти Рожден Ден!Бъди обичана и щастлива жена!Много здраве ти желая!

За голямо съжаление се включвам с лоша новина.Вчера Паолина имаше еднократно, но много воднисто разстройство, после повърна на фонтан, вдигна Т38,5(давах глюкоза и ефералган-свещички), а по-късно Т39,7.Ходихме в спешния, поставиха инжекционно течен аналгин, Т спадна.Сега поддържа Т37,3-4.Днес имаше 2 пъти разстройство-зеленикаво.Продължавам в ефералгана и глюкозата.Давам вода и кърмя.Към 5-6 часа ще отидем при педиатърката.А вчера нямаше на кого да оставя Поли и в жегата ходихме да вземем храната от кухнята.Вероятно е някакъв летен вирус, лоша работа Sad
Айде, чао от нас и се пазете в тези жеги Hug

# 166
Честит рожден ден, Роси! Бъди винаги желана, целеустремена и вярна на себе си! Весел празник!
Daisy_st ужасно е това, което ви се е случило! Дано малката сладурка Поли се оправя бързичко и пак да е веселка и засмяна Wink

# 167
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСИТА!!! МНОГО, МНОГО ЩАСТИЕ С ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАШ!!!

Дейзи, дали именно от кухнята не се е пренесъл този вирус? То по принцип лятото си го има точно с тези симптоми... Много неприятно. Да се оправи бързо Поли!!!  Hug

# 168
Добро утро!

Днес май пак ще е жега.

Аз само се отчитам и тръгвам по задачи, че от понеделник съм отпуска и трябва да си попривърша нещата.

Daisy_st, дано скоро се оправи детенце Hug Praynig И на мен ми прилича на летен вирус. Доста деца чух се разболявали от него. Дано нас този път ни пропусне. Praynig

# 169
Здравейте, мацки!  Hug
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ГАЛИТА И РОСИТА!!! (И извинете за закъснението! Embarassed)   bouquet
Аз набързо да ви разкажа за бебо и да бягам, че пред компа не се трае от жега...
На 23-ти вечерта, към 7 някъде, тръгваме на Дунава на плаж. Там катеря едни дюни, едни чудесии и т.н. Прибрахме се, легнах си и към 2 и нещо през нощта се събуждам от рязка, но не силна болка в стомаха и водите ми започват да изтичат. Вдигам аз цялата къща на крак (на мъжа ми първата реакция беше: Ти бъзикаш ли се?, като че ли не знае, че съм в 9-ти мес. Rolling Eyes, ама го приех за нормална реакция в 2 през нощта  Laughing), почнах да звъня на доктора в Тутракан, на акушерката, той вика - раждай в Силистра, че са ти изтекли водите, тя вика - идвай, имаш достатъчно време, че и контракции нямаш даже. След 5-минутно чудене да тръгвам ли за Тутракан или не (пътя е около час), ми започнаха контракции и макар и слаби и нарядко, това окончателно ме убеди да си остана в Сс. Приеха ме в родилно отделение в 4 сутринта със слаби контракции и едва 3 см разкритие, към 6 без 15 ми включиха система и в 6:50 се роди син ми Максим, изгонен от рая с 4-5 зверски напъна. И това беше. А той е изключително добро и кротко бебе.
За ревността на Стефан се чудя дали да пиша, не искам да стряскам Дес Grinning. Абе да ви кажа, не е страшно. Малко реве, като види, че някой се занимава с бебето, но пък иначе му е страшно любопитно и все иска да го милва и люлее в кошчето. И като го "милва" (разбирай удря по главичката), казва О о ооо. Laughing Казто го знам колкио бързо свиква с новите неща, мисля, че съвсем скоро вече няма да имаме проблем от ревност, а само как да опазя Макс от любовта на брат му. Mr. Green
Днес баба ми го сложи на седалка за тоал. чиния, той седял, седял, бил малко уплашен, стискал й ръката, но седял. После тя като видяла, че нищо няма да стане, го вдигнала, а той наакал памперса! Sick И като се наакал, взел да я тегли към тоалетната, да я сочи и да вика "Ъъъъъъ". Възможно ли е да си е казал, че ака? newsm78 А дано! Следобед ще има втори опит, защото той си ака под режим вече.
Лелеееее, че роман! ooooh! Дано не ви досадих и до скоро!
Оу, забравих да ви благодаря за милите пожелания към и семейството ми! Наистина съм адски щастлива да имам виртуални приятелки като вас и ви пожелавам и на вас най-голямото щастие на света! Hug   Heart Eyes

# 170
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания към мен Heart Eyes

mom_an, много се радвам, че всичко е минало нормално и вече с Макс си се гушкате у дома Simple Smile Heart Eyes А моята Бояна и когато и се пишка, и когато и се ака казва "ъъъъ..." Акането задължително е сутрин, веднага след ставане, а понякога след като изпие сутрешното АМ- понякога към 6 ч. А когато си изпие вечерното АМ, обикновено преди да заспи, пак казва това "ъъъъ..."  и я слагам да се изпишка Simple Smile

Daisy_st , как е Поли?

# 171
  • Варна
mom_an, добре си ни се завърнала! Много емоции има сега около теб.  Whistling Ще видиш колко е хубаво с повече детски глъч, макар да ми прелива ръбчето понякога...А и тяхната разлика не е голяма, ще се търсят и играят на един акъл. [desi] може да сподели повече впечатления. Моите юнаци сега чак започнаха да се заиграват, но пък и се посборват за някои неща. Светлин иска все тарикатската...

Саши още си ака по памперсите и няма никакъв режим за тази дейност. Просто всичко е на избирателен принцип...

Тук се поразхлади, валя и сега е приятно.

# 172
mom_an, ха честито "на живо". Добре си се завърнала. Дано те слушкат бебока и баткото  Hug

# 173
mom_an WELCOME BACK!!!Тъкмо се чудех защо си пропуснала удоволствието да раждаш в Тутракан и ето отговора на лъубопитството ми. Радвам се,че всичко е минало добре и вече ще се оглежадам да те видя бутаща количка Laughing

# 174
Ехаа Ани,ама ти кога роди кога пред компа се вреди Grinning Hug Много се радвам да те чуя пак и още повече,че всичко е минало толкова бързо и лесно (с такова впечатление останах).Абе няма какво - оправна си си ти определено.Няма страшно да ме уплашиш,ясно ми е какво ме чака и се настройвам достатъчно.Дано малкия даняма колики бързо бързо да подгони бати в растежа Peace

И ие си имаме определено време за акането - сутрин след закуска към 10 там някъде.Но всичко е в памперса Rolling Eyes Няма как ще почакаме още малко Wink

# 175
Хей, mom_an, добре дошла! Честита ти рожба и да ти е много здравичко и послушно бебчето   bouquet

Деситкеее, твой ред еееееее  Mr. Green Ти кой месец трябваше да раждаш, че забравих  Embarassed

Как сте в тая жега? Ние сме горе долу добре. Малко Али я мъчат 2 кучешки, та пищи по 2-3 часа всяка нощ, но през деня сме екстра - пляска в басейнчето на балкона и се радва на лятото  Joy

Гушки на всички и весел ден!  Hug

# 176
Rosita, честит рожден ден (на патерица)! Много здраве и многобройни поводи за почерпка!  Grinning

# 177
Vili4ka, на Дес в подписа пише 13 ноември. Wink

# 178
Vili4ka, на Дес в подписа пише 13 ноември. Wink

Къде  newsm78 Не виждам-нещо не ми се зарежда страницата ли какво ли  newsm78 Няма значение де, мерси за инфото  Peace

# 179
  • София
Rosita, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

mom_an, радвам се, че бързо си се завърнала и всичко е минало добре!  Peace Да разказваш как расте малкия хубавец!
Дес я чака скорпи у дома  Mr. Green Аз лично харесвам тази зодия, де  Grinning
Daisy_st, дано бързо да се пребори малката с вируса!  Praynig
При нас вчера беше последен ден на кухнята за лятна ваканция  #Cussing out От утре се спрягам да готвя Crazy Леле, от кога не бях припарвала до печката, голяма отмяна си беше ДК.
От 2 дни пълня басейна на Вики на терасата и е голям купон. Днес си викнахме и приятелче за компания - падна голяма игра.
Днес ходих на мамолог. Имам мастопатия (каза го по-сложно, но основно е това), по думите да доктора съм си напълно здрава, трябва само да следя за промени ... освен това нали съм фамилно обременена, та трябва си сериозно отношение, пък и вече съм в такава възраст...не че не изпараноясвам от време на време по въпроса, ама ... Crazy А в понеделник си взех  час и при гинеколога, че ми е време, а от другата седмица тръгвам на зъболекар да си вадя мъдреци и ще си избелвам зъбите  Laughing
Лека вечер и много усмивки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт