Януарчето пакости и думи реди - на мама сърцето прескача ,трепти!

• 10 752
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
Neda, мноооого готина снимка.  Joy

# 211
  • София
7of9 ,благодаря-да ви се връщат тъпкано! smile3532
Vivka ,мерси за комплиментта ,но истината е ,че си ненадмината-трябваше да я сложа скрита ,защото така заема много място. А относно белият костюм ,вече е само костюм и цялата световна химическа индустрия не може да му помогне да стане пак бял. Само снимката и спомена остана.newsm45 За залъгалките мисля да ги срежа ,но ме е страх да не купувам нови по спешност. Дайте и други идеи.
За махане на памперса не мога и да помисля ,изобщо не иска да седне на гърне-не мога да го сгъна. Смята ,че му губя времето по този начин. Той и без друго не сяда. Даже и докато яде става по 10 пъти.
На всички желая успешна  седмица!

# 212
7of9 ,благодаря-да ви се връщат тъпкано! smile3532
Готините снимки или бибероните?   Laughing

А ходи обеснявай на някого със сядащо бебе, че твоето не стои никак не едно място.  Crazy

# 213
Момичета, здравейте  Hug
И ние бяхме морски, завърнахме се с огромно съжаление от морето  Cry
като намеря малко време ще кача снимки в албумчето Peace
Разгледах вашите, толкова са пораснали малките сладурковци  Hug
Пропуснала съм страхотни събития:
mom an - да ти е живо и здраво бебчето и все така кротичко, повечко да скучаеш   bouquet
Виличка, прекрасна новина и много романтична  Flutter Веднага си предлагам помощта за всичко, което те вълнува, скоро помагах за сватбата на една приятелка. МОжеш да ми звъннеш  Hug Уверявам те времето ти е доста малко  Crazy
Честито и на всички рожденици и именици, котио съм пропуснала   bouquet Много щастие и усмивки им желая  Heart Eyes
Ние изкарахме страхотно на морето. Алекс пощуря от радост, нали и той има трън в задника та там по цял ден на свобода му беше екстра  Mr. Green
Но сега в София ще видя малко зор докато озъптя и му обясня че навън не се сяда и въргаля като на пясъка  ooooh!
Аз съм доста черна,з ащото по принцип си стоя под чадър като ходя на море, но сега все след Алекс  Laughing
Дес, питай каквото се сетиш за морето, ще ти кажа  Peace
[desi] какви са тия работа при вас  Shocked Ерик какво е направил  Rolling Eyes

# 214
малкия батко му прищипа пръста на вратата/от страната на пантите/ и го откъсна. Пазете си децата, че нямате идея в коя дупка ще си заврат мъничките пръстчета  Praynig
Сега е ОК, още не е зарастло, конците не са махани, изглежда ужасно, но се надяваме, че ще се оправи и няма да има големи следи... Надяваме се да не загуби чувствителността на пръстчето, но това няма да има как да разберем скоро.

# 215
  • София
7 of 9 Да ви се връщат само положителните емоции ,разбира се!  bouquet
А иначе отдавна съм се отказала да убеждавам някого в нещо ,само мъжа ми ,защото вижда отблизо нещата не ме обвинява ,че съм мързелива майка и че с памперсите ми е по-лесно и затова не го уча. Който иска да вярва. За мен синчето ми е супер неузряло в това отношение и отказвам да се тормозя и за това.
Клеопатра ,добре си дошли от морето. Ще чакаме снимки! И на нас ни предстои и се чудя трябва ли ни бански? По памперс ли бяхте на плажа? Някой пробвал ли е тези ,специалните за плаж?
desi , много съжалявам за сполетялото ви ,дано всичко е наред! baby_neutral
При нас пък една от многобройните рани на коляното ,нещо не ми харесва ,има нещо твърдо и голямо колкото малко бобче. Няма зачервяване покрая.Чудя се какво да го правя?
Явно ще нося вече в чантата и малка аптечка,пожарогасител и аварийна светлоотражателна жилетка. Joy

# 216
Момичета, погледнете и дайте по един глас Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203932.0;topicseen

# 217
Клео,я кажи моля те как се хранихте там и по колко време на плажа стояхте.Мен ме притеснява мисълта,че трябва да отидем примерно в 10 и след час два да събирам такъмите и да се връщаме,че нали иде време за сън.Това добре,мием се къпем се и после следобяд пак за час и два на плажа - само разтакаване насам натам newsm78 Thinking Абе каквото ти се струва на теб важно за едно такова приключение моля те сподели Hug
За бански - не мисля да купувам бански - или по гащички или по голо дупе Crazy
А като се сетя как не иска да влзе в банята,все още се къпем в стаята незнам каква ще е ама сигурно ще си дойде вмирисана и некъпана 6 дни Joy Sick Joy (шегувам се де,ще има ред сълзи ред сополи ама без баня неможе).Коритото и стойката няма как да помъкна със целият друг багаж който ще помъкнем ooooh!

# 218
Здравейте и от нас,в неделя се завърнахме.wavey

И на мен въобще не ми се прибираше,изкарахме 10 чудни дни в Несебър,после още 2 при роднините на мъжа ми във Варна.Разходихме се и до Св.Влас.Дарина се държа супер през цялото време и по пътя.Надивя се на плажа,като видя водата пусна ни ръцете и директно наджапа и седна да се плацика. Laughing Да я похваля,за пръв път там се е хранила заедно с нас на масата(на обикновен стол) виждаше и се само главата,но това не и пречеше постоянно да посяга  към чинията.И таратор прояде в жегите,абе откъм хранене-никакви изненади. Mr. Green Мислех,първата вечер,че като не е  в нейното креватче няма да заспи веднага (бяхме и взели кошарата за игра) и ще започне да мрънка но от многото емоции и умората заспа за нула време.Количката не я взехме,нямаше място и Дари там се изхитри и постоянно искаше на ръце. Crazy Камиончето и дето я возя навън така и не го уважи.. Crossing Arms
По късно ще кача снимки.
Много сте изписали,не съм чела всичко признавам,но не мога да пропусна да поздравя mom an-честито раждане,да ти е здраво и послушно бебчето!  bouquet
Vili4ka супер новина,ей..! newsm76 Как върви подготовката,сами ли се справяте или ползвате агенция?
[desi] наистина ужасна седмица,надявам се вече всичко да е нормално и тази да е по- добра!
Дес как си в тия жеги?Вяра сигурно доста те изморява?Кога мислите да захождате към морето?Ако мога и аз да помогна с нещо съм на среща. Peace

# 219
Здравейте мами и палавници!
След толкова добре държали се сладурковци на морето не може да не заведем и нашето юначе, решихме обаче да си вземем и баба и дядо за по-сигурно Mr. Green Сега остава да свърши този месец и да си се приберем в БГ Wink
Бодливке, браво на Дари и за хубавата ваканция!
Неда, това което знам по твоя въпрос е следното: спира се не само обезщетението, а се спира изобщо правото на отпуск за отглеждане на дете. В момента, в който детето тръгне на ясла имаш 7 дни, за да уведомиш работодателя си, за да спре да ти тегли обезщетението. Освен това, ако няма да се връщаш на работа, а той тръгне на ясла,трябва да си пуснеш друг вид отпуск, защото нямаш право на отпуск за отглеждане на дете до 2 години. Май малко объркано го написах, надявам се да си ме разбрала.
Да ви се похваля Laughing, закъсня ми с три дни, направих тест снощи (даже два) и имаме две чертички Laughing Живот и здраве през март догодина Йоан ще се сдобие с братче или сестриче Heart Eyes
Целувки на всички и само хубави емоции Hug

# 220
Честито да ти е нека бременността ти върви леко като по вода.живи и здраве чакаме март Peace Peace Peace Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 221
tanitaia,честито и от мен!Лека и безпроблемна да е и март месец една сестричка на Йоанчо  bouquet
БОДЛИВКА,в предния ми пост писах какво ме вълнува около морското приключени,така че ако се включиш и ти ще съм ти мноооого благодарна Hug А иначе ние заминаваме в петък през нощта Laughing

Весел ден на всички!

# 222
Здравейте!

Клео, Бодливка, сами си действаме за сватбата - няма да наемаме агенция.То ще е малка сватба, с 50-тина 60-тина гости и няма да се престараваме  Grinning.

Деситка, весело изкарване  Hug Много да се забавлявате!

tanitaia, честито! Лека бременност и от мен!

Момичета, и на мен ми закъснява ... вече 3 дни. Само че аз изобщо не се радвам ами напротив - изпадам в тих ужас ... Ще изчакам още малко и ще си взема тест. Незнам на какво се дължи - дали на всички лекарства, глобули и АБ дето пих заради раничката, дали пък съм бременна ... Незнам, ще откача направо. Дано ми дойде скоро чееееееееееее ..... Crazy

# 223
Аууууууууу какво виждат очите ми пак бременелки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy hahahaДобре че аз свърших вече тази работа Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Crazy

# 224
Аууууууууу какво виждат очите ми пак бременелки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy hahahaДобре че аз свърших вече тази работа Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Crazy

Ти вместо да ми се смееш, я разкажи при теб какво ти правиха когато ... нали се сещаш.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт